- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.601
Hahaha inşallahKur biraz daha düşsün diye dua edelim benceen azından korona sonrası baya bi düşse çok güzel olurdu
Bende hamileliğimi öğrendiğimde doktoruma sordum. Covidli gebem çok oldu hiç yoğun bakıma giren olmadı stres yapma dedi.Kızlar kağan kocatepenin son canlı yayınını dinledinzmi..ben biraz rahatladım covit beni çok geriyor yani kaygı bozukluğu yapcak kadar..sıklıkla koronalı hamilelerin süreci rahat atlattıklarını gördüğünü söyledi.kendisine gelenler ve doktor arkadaşlarına gelen koronalı hamileleri baz alarak böyle birşey söyleyebilirim dedi.rabbim herkesi korusun bi nebze içim ferahladı..
Canım iki gündür bende de çok baş ağrısı var gerçi bende gebeliğin başından beri ara ara olan ataklar vardı biraz stresle mi ilgili acaba bilemedimKızlar merhaba gebeliğimin 12. Haftasındayım ve 2-3 günde bir yineleyen baş ağrım var. Sabah uyandığımda başlıyor genelde enseden kafamın ortasına doğru giden çok rahatsız edici bir ağrı. Sabahtan akşama kadar sürüyor. Bazen 1 fincan türk kahvesi ağrıyı kesiyor ama bugün o da işe yaramadı ve parol içmek zorunda kaldım bir de mentol taşından sürdüm öyle geçti. Internette okuduklarıma göre ilk 3 ayda normalmiş ama tansiyondan şüphelendim doktorumla da görüşeceğim fakat sizin de tecrübelerinizi merak ettim. Benim hiç doğru düzgün mide bulantım olmadı diyebilirim onun yerine bu baş ağrısı.Aynı şekilde bunları yaşayan var mı?
Bende de gebeliğin başından beri var. Bazen araba kullanınca eve geldiğimde kafamı kesip atmak istiyordum çünkü migrenim tutuyordu çok şiddetli oluyordu ama bu sinsi enseden yükselen gıcık bir ağrıCanım iki gündür bende de çok baş ağrısı var gerçi bende gebeliğin başından beri ara ara olan ataklar vardı biraz stresle mi ilgili acaba bilemedim
Evet evet bana da aynı şey söylendi bebekle ilgisi yok ilaç alamıyorum da su da içemiyorum bulantı yapıyorBende de gebeliğin başından beri var. Bazen araba kullanınca eve geldiğimde kafamı kesip atmak istiyordum çünkü migrenim tutuyordu çok şiddetli oluyordu ama bu sinsi enseden yükselen gıcık bir ağrıpazartesi kontrole gittim bebekte sorun yok gayet iyi dedi
Inşallah ciddi değildir ve geçer. Tansiyondan şüphelendim sadece doktoruma da danışacağım yenidenEvet evet bana da aynı şey söylendi bebekle ilgisi yok ilaç alamıyorum da su da içemiyorum bulantı yapıyor
Gözün aydın ne ek iyi olduguna sevindimBende de gebeliğin başından beri var. Bazen araba kullanınca eve geldiğimde kafamı kesip atmak istiyordum çünkü migrenim tutuyordu çok şiddetli oluyordu ama bu sinsi enseden yükselen gıcık bir ağrıpazartesi kontrole gittim bebekte sorun yok gayet iyi dedi
Tarifin tansiyon ağrısına benziyor canım ölçüyor musun hiç?Kızlar merhaba gebeliğimin 12. Haftasındayım ve 2-3 günde bir yineleyen baş ağrım var. Sabah uyandığımda başlıyor genelde enseden kafamın ortasına doğru giden çok rahatsız edici bir ağrı. Sabahtan akşama kadar sürüyor. Bazen 1 fincan türk kahvesi ağrıyı kesiyor ama bugün o da işe yaramadı ve parol içmek zorunda kaldım bir de mentol taşından sürdüm öyle geçti. Internette okuduklarıma göre ilk 3 ayda normalmiş ama tansiyondan şüphelendim doktorumla da görüşeceğim fakat sizin de tecrübelerinizi merak ettim. Benim hiç doğru düzgün mide bulantım olmadı diyebilirim onun yerine bu baş ağrısı.Aynı şekilde bunları yaşayan var mı?
Evde ölçemiyorum alet yok. Doktor kontrolünde ölçtüler genelde 9 a 6 falan çıkıyor. Evet tarifim tansiyon gibi bikaç kişiye daha danıştım. Yarin ilk iş doktorumu arayacağım inşallah. Dua edin ciddi bir şey olmasınTarifin tansiyon ağrısına benziyor canım ölçüyor musun hiç?
Çok teşekkür ederimGözün aydın ne ek iyi olduguna sevindim
İnşallah önemli bir şey çıkmaz canım.Evde ölçemiyorum alet yok. Doktor kontrolünde ölçtüler genelde 9 a 6 falan çıkıyor. Evet tarifim tansiyon gibi bikaç kişiye daha danıştım. Yarin ilk iş doktorumu arayacağım inşallah. Dua edin ciddi bir şey olmasın
Canım ben biraz geniş ve pamuklu iç çamaşırı aldım sık sık değiştiriyorumKızlar iç çamaşırını ne kullanıyorsunuz? Beni çok sıkmaya başladı göbeğimden dolayı rahatsız ediyor.
Aynı kaderi paylaşmışız. Benim de kızımın doktoru özel proftu, muaynesi tahlili doğumu vs derken deli paralar gitti (öncesinde de tüp bebeklere bi dünya para)Önceki dogumumda doğumun üstünden iki üç ay geçti aklım başıma geldi sen bana niye doğum hediyesi almadın dedim onda da bebeğim prof da yaptık ya doğumu hastaneye ayrı doktora ayrı para mı kaldı ki demiştioglumda babam da kayinbabam da bilezik taktı bu doğumda pandemi var kimseyi kabul edemiycegimiz aşikar yani öyle altın filan da gelmez zannedersem yine takarsa babam takar hem devlette yap hem hediye yok ohh ne güzel beleşe babalık
Ben hamile çamaşırına baktım ama babananne donu gibi begenmedim hiçKızlar iç çamaşırını ne kullanıyorsunuz? Beni çok sıkmaya başladı göbeğimden dolayı rahatsız ediyor.
Mevcut çamaşırlarımı kullanmaya devam ediyorum ben. Düşük bel oldukları için rahatsız etmiyor şimdilik.Kızlar iç çamaşırını ne kullanıyorsunuz? Beni çok sıkmaya başladı göbeğimden dolayı rahatsız ediyor.
Ya ikinci gebelikte anne daha rahat oluyor sanırım ben de şu an profa gitmek için eşimi ikna etmeye çalışıyorum ya hediye ya Prof dicemAynı kaderi paylaşmışız. Benim de kızımın doktoru özel proftu, muaaunesi tahlili doğumu vs derken deli paralar gitti (öncesinde de tüp bebeklere bi dünya para)eşim doğum hediyesinde yan çizdi resmen. En iyi doktorlar da yavrumuz kavuşuyorsun ne hediyesi filan diye. bu sefer daha uygun fiyatlı bi doktora gidiyorum, peşin peşin söyledim istediğim hediyeyi
Bizim ilk bebek 6 sene sonra 5.tüp bebekle gelen bi bebek olunca tabi çok titiz davrandık, bi de sonra riskli gebelik gurubuna girdim. Dediğin gibi şimdi 2.gebelik kendiliğinden olunca daha bi rahat oldum, evime yakın hastanede iyi bir doktor denk gelince hiç arayışa girmedim. Her kontrole kızımla gidiyoruz ne kadar yakın olursa o kadar iyi dedim.Ya ikinci gebelikte anne daha rahat oluyor sanırım ben de şu an profa gitmek için eşimi ikna etmeye çalışıyorum ya hediye ya Prof dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?