- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.621
Hediye alabileceğimi sanmıyorum amaBizim ilk bebek 6 sene sonra 5.tüp bebekle gelen bi bebek olunca tabi çok titiz davrandık, bi de sonra riskli gebelik gurubuna girdim. Dediğin gibi şimdi 2.gebelik kendiliğinden olunca daha bi rahat oldum, evime yakın hastanede iyi bir doktor denk gelince hiç arayışa girmedim. Her kontrole kızımla gidiyoruz ne kadar yakın olursa o kadar iyi dedim.
Yalnız senin iki seçenek de süper olmuş
Canım geçmiş olsun. Tarif ettiğin ağrı tansiyona çok benziyor mutlaka düzenli ölçüm yap. Ama migren ağrısı da böyle geliyor benim ilk enseme vuruyor. Sürekli benimde başım ağrıyor ve parol alıyorum arada. Tansiyon olmasın da diğeri çekilir bir şekilde...Kızlar merhaba gebeliğimin 12. Haftasındayım ve 2-3 günde bir yineleyen baş ağrım var. Sabah uyandığımda başlıyor genelde enseden kafamın ortasına doğru giden çok rahatsız edici bir ağrı. Sabahtan akşama kadar sürüyor. Bazen 1 fincan türk kahvesi ağrıyı kesiyor ama bugün o da işe yaramadı ve parol içmek zorunda kaldım bir de mentol taşından sürdüm öyle geçti. Internette okuduklarıma göre ilk 3 ayda normalmiş ama tansiyondan şüphelendim doktorumla da görüşeceğim fakat sizin de tecrübelerinizi merak ettim. Benim hiç doğru düzgün mide bulantım olmadı diyebilirim onun yerine bu baş ağrısı.Aynı şekilde bunları yaşayan var mı?
Ben dikişsiz külot kullanıyorum... ileriki haftalar için hamile külotları var ama henüz göbekler küçük şimdi olmaz onlar bizeKızlar iç çamaşırını ne kullanıyorsunuz? Beni çok sıkmaya başladı göbeğimden dolayı rahatsız ediyor.
Inşallah sağ olasınİnşallah önemli bir şey çıkmaz canım.
Yani neyin tetiklediğini anlayamıyorum önceki akşam hamurişi yemiştim acaba o mu tetikledi. Yani parol aldım öyle geçti benimki de. Yarın gidip ölçtüreceğim olmadı tansiyon aleti bulunduracağım evde. Ağrıya razıyım yeterki tansiyon ya da bebeğe zarar veren bir şey olmasınCanım geçmiş olsun. Tarif ettiğin ağrı tansiyona çok benziyor mutlaka düzenli ölçüm yap. Ama migren ağrısı da böyle geliyor benim ilk enseme vuruyor. Sürekli benimde başım ağrıyor ve parol alıyorum arada. Tansiyon olmasın da diğeri çekilir bir şekilde...
Ben tansiyon olduğunu düşünmüyorum hamilelik migreni olabilir canım endişe etme ve eve mutlaka tansiyon aleti al lütfen ben aldım ölçüyorum öyle oluncaInşallah sağ olasın
Hamurişi kesinlikle tetikliyor migreni... bende sırf baş ağrım yüzünden tansiyon aleti aldım eve... beslenmeye dikkat etmek gerekli de işte hamileyken de zor oluyor o işYani neyin tetiklediğini anlayamıyorum önceki akşam hamurişi yemiştim acaba o mu tetikledi. Yani parol aldım öyle geçti benimki de. Yarın gidip ölçtüreceğim olmadı tansiyon aleti bulunduracağım evde. Ağrıya razıyım yeterki tansiyon ya da bebeğe zarar veren bir şey olmasın
Olabilir evet. Bugünden itibaren dikkat edicem 1 hafta beslenmeme sıvı tüketimime bakalım nasıl geçecekHamurişi kesinlikle tetikliyor migreni... bende sırf baş ağrım yüzünden tansiyon aleti aldım eve... beslenmeye dikkat etmek gerekli de işte hamileyken de zor oluyor o iş
Evet sanırım yarın ilk iş tansiyon aleti almak. Sizinki ne marka şuan internette braun markası indirimde onu mu alsam tavsiye edebileceğiniz var mı bilekten olmayanBen tansiyon olduğunu düşünmüyorum hamilelik migreni olabilir canım endişe etme ve eve mutlaka tansiyon aleti al lütfen ben aldım ölçüyorum öyle olunca
Ben varımm.Kızlar merhaba gebeliğimin 12. Haftasındayım ve 2-3 günde bir yineleyen baş ağrım var. Sabah uyandığımda başlıyor genelde enseden kafamın ortasına doğru giden çok rahatsız edici bir ağrı. Sabahtan akşama kadar sürüyor. Bazen 1 fincan türk kahvesi ağrıyı kesiyor ama bugün o da işe yaramadı ve parol içmek zorunda kaldım bir de mentol taşından sürdüm öyle geçti. Internette okuduklarıma göre ilk 3 ayda normalmiş ama tansiyondan şüphelendim doktorumla da görüşeceğim fakat sizin de tecrübelerinizi merak ettim. Benim hiç doğru düzgün mide bulantım olmadı diyebilirim onun yerine bu baş ağrısı.Aynı şekilde bunları yaşayan var mı?
Benim birinde 4 gün sürdü normalde migrenimden böyle çekmiyorum vallahi... ilaç içememek ne kadar zorBen varımm.
Gebeliğimin başından beri her 15-20günde bir ,3 gün kesilmeyen aşırı rahatsız edici bi ağrı oluyor.hatta dün bi 3 günlük dalgayı atlattım.mevbur kalıyorum ilaç içmeye hatta dün sabah bir parol akşam bir minoset içtim çekilcek gibi değildi.dktorum eğer tansiyonun ağrı esnasında normalse hormonlardandır dedi.artı olarak eğer 3 gün ve ilaca rağmen geçmeyen ağrı olursa mutlaka ilgili doktora görünmem gerektiğini söyledi ama benimki 3 gün sonra geçiyor.
Geçmiş olsun canım. bazı gebeliklerde migren 0lanırken bazılarında coşuyor. Şans işiOlabilir evet. Bugünden itibaren dikkat edicem 1 hafta beslenmeme sıvı tüketimime bakalım nasıl geçecek
Yaa benimki o kadar sürmüyor yani ağrı kesici ve migren taşı sürünce 15 dk hemen kesiliyor çok şükür. Umarım sadece hormonlardandır yaa çok geçmiş olsun size de. Tansiyon takibi yapiyor musunuz peki?Ben varımm.
Gebeliğimin başından beri her 15-20günde bir ,3 gün kesilmeyen aşırı rahatsız edici bi ağrı oluyor.hatta dün bi 3 günlük dalgayı atlattım.mevbur kalıyorum ilaç içmeye hatta dün sabah bir parol akşam bir minoset içtim çekilcek gibi değildi.dktorum eğer tansiyonun ağrı esnasında normalse hormonlardandır dedi.artı olarak eğer 3 gün ve ilaca rağmen geçmeyen ağrı olursa mutlaka ilgili doktora görünmem gerektiğini söyledi ama benimki 3 gün sonra geçiyor.
Çok teşekkür ederim canım. Ahhh evet çok şükür hiç mide bulantısı olmayan biriydim ama ağrılarım var ne yazıkki. Bebeğe bisey olmasın hepsini çekeriz napalımGeçmiş olsun canım. bazı gebeliklerde migren 0lanırken bazılarında coşuyor. Şans işi
Ana kucağı almayı düşünüyorum. İlk zamanlar da şu sünger yataklarda yatarlar herhaldeKızlar gunduzlerı bebekleri neyde yatırcaksınız mesela oturma odasındayken ben araba aldım puseti takımlardan. puset yeterli sanıyordum ilk zamanlar için sonra bişe dusunurum dedim ama yeni duydum ki puset te bebek yatırılmazmış anca hastane vs gıtmek için miş amacı dogrumu rahat edemezler miş?
Hamile kulotlarindan kullanmaya başla istersen canım bende öyle yapıyorum. Dünya varmış diyeceksin.Kızlar iç çamaşırını ne kullanıyorsunuz? Beni çok sıkmaya başladı göbeğimden dolayı rahatsız ediyor.
Sencede puset te yatamaz lar mı aynı fikir demisinAna kucağı almayı düşünüyorum. İlk zamanlar da şu sünger yataklarda yatarlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?