2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hediye alabileceğimi sanmıyorum ama

Canım geçmiş olsun. Tarif ettiğin ağrı tansiyona çok benziyor mutlaka düzenli ölçüm yap. Ama migren ağrısı da böyle geliyor benim ilk enseme vuruyor. Sürekli benimde başım ağrıyor ve parol alıyorum arada. Tansiyon olmasın da diğeri çekilir bir şekilde...

Kızlar iç çamaşırını ne kullanıyorsunuz? Beni çok sıkmaya başladı göbeğimden dolayı rahatsız ediyor.
Ben dikişsiz külot kullanıyorum... ileriki haftalar için hamile külotları var ama henüz göbekler küçük şimdi olmaz onlar bize

Yani neyin tetiklediğini anlayamıyorum önceki akşam hamurişi yemiştim acaba o mu tetikledi. Yani parol aldım öyle geçti benimki de. Yarın gidip ölçtüreceğim olmadı tansiyon aleti bulunduracağım evde. Ağrıya razıyım yeterki tansiyon ya da bebeğe zarar veren bir şey olmasın

Hamurişi kesinlikle tetikliyor migreni... bende sırf baş ağrım yüzünden tansiyon aleti aldım eve... beslenmeye dikkat etmek gerekli de işte hamileyken de zor oluyor o iş

Hamurişi kesinlikle tetikliyor migreni... bende sırf baş ağrım yüzünden tansiyon aleti aldım eve... beslenmeye dikkat etmek gerekli de işte hamileyken de zor oluyor o iş
Olabilir evet. Bugünden itibaren dikkat edicem 1 hafta beslenmeme sıvı tüketimime bakalım nasıl geçecek

Ben tansiyon olduğunu düşünmüyorum hamilelik migreni olabilir canım endişe etme ve eve mutlaka tansiyon aleti al lütfen ben aldım ölçüyorum öyle olunca
Evet sanırım yarın ilk iş tansiyon aleti almak. Sizinki ne marka şuan internette braun markası indirimde onu mu alsam tavsiye edebileceğiniz var mı bilekten olmayan

Ben varımm.
Gebeliğimin başından beri her 15-20günde bir ,3 gün kesilmeyen aşırı rahatsız edici bi ağrı oluyor.hatta dün bi 3 günlük dalgayı atlattım.mevbur kalıyorum ilaç içmeye hatta dün sabah bir parol akşam bir minoset içtim çekilcek gibi değildi.dktorum eğer tansiyonun ağrı esnasında normalse hormonlardandır dedi.artı olarak eğer 3 gün ve ilaca rağmen geçmeyen ağrı olursa mutlaka ilgili doktora görünmem gerektiğini söyledi ama benimki 3 gün sonra geçiyor.

Benim birinde 4 gün sürdü normalde migrenimden böyle çekmiyorum vallahi... ilaç içememek ne kadar zor

Kızlar gunduzlerı bebekleri neyde yatırcaksınız mesela oturma odasındayken ben araba aldım puseti takımlardan. puset yeterli sanıyordum ilk zamanlar için sonra bişe dusunurum dedim ama yeni duydum ki puset te bebek yatırılmazmış anca hastane vs gıtmek için miş amacı dogrumu rahat edemezler miş?

Yaa benimki o kadar sürmüyor yani ağrı kesici ve migren taşı sürünce 15 dk hemen kesiliyor çok şükür. Umarım sadece hormonlardandır yaa çok geçmiş olsun size de. Tansiyon takibi yapiyor musunuz peki?

Geçmiş olsun canım. bazı gebeliklerde migren 0lanırken bazılarında coşuyor. Şans işi
Çok teşekkür ederim canım. Ahhh evet çok şükür hiç mide bulantısı olmayan biriydim ama ağrılarım var ne yazıkki. Bebeğe bisey olmasın hepsini çekeriz napalım

Ana kucağı almayı düşünüyorum. İlk zamanlar da şu sünger yataklarda yatarlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…