- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.641
Ana kucagı da da dönmeye baslayana kadar yatıyorlar mış zaten cok kullanışlı değil miş onlarda.Ana kucağı almayı düşünüyorum. İlk zamanlar da şu sünger yataklarda yatarlar herhalde
Puset çok rahatsız geliyor gözüme nedense.Sencede puset te yatamaz lar mı aynı fikir demisin
Yok asla yatamazlar. Puseti ben genelde mutfakta ya da başka odada iş yapacagimda gözümün önünde dursun ağlamasın diye kullandım. Bir de oto koltuğu almamıştım araba da kullandım. Kırk yılın başı uyuyup kaldığında bile ordan alır yatağına koyardim oturur vaziyette çünkü nerdeyse. Bel kemikleri için çok zararlı.Sencede puset te yatamaz lar mı aynı fikir demisin
Kemeri var canım, baya uzun kullanıyorlar benim çevremdekiler bilmiyorum ki. Bence baya hayat kurtaran bir şey. Çok da konforlu gözüküyorAna kucagı da da dönmeye baslayana kadar yatıyorlar mış zaten cok kullanışlı değil miş onlarda.
Tesekkur ederimPuset çok rahatsız geliyor gözüme nedense.
Yok asla yaramazlar.
O da olmaz. Yani uyuyana kadar kullanabilirsin ama sonra rahat bir yere almalisin salıncak da rahatsız çünkü ben onu bazı zamanlar için uyutmak için kullandım. Bendeki de hem yatar hem oturur pozisyonda bir salıncak ama o da güvenli değil. Dönmeye başlayınca düşer. O kilitleri çok da güvenli değil.Peki salıncak uygun olur mu şu demirli ler den hem oturanhem yatak olann
Ana kucaklarinda 5 aya kadar yatabiliyorlar genellikle biraz büyüklerden olursa bizde tiny love'in ana kucağı vardı biraz fiyatlı ama ikinci elini almıştık iyiki böyle bişi almışım demiştim ikincide de aynısını kullanacağım nasipseAna kucagı da da dönmeye baslayana kadar yatıyorlar mış zaten cok kullanışlı değil miş onlarda.
Tesekkur ederimAna kucaklarinda 5 aya kadar yatabiliyorlar genellikle biraz büyüklerden olursa bizde tiny love'in ana kucağı vardı biraz fiyatlı ama ikinci elini almıştık iyiki böyle bişi almışım demiştim
ilk iki ay reflü yatağı kullanmistim kızımda bebek eğimli yattı için kusması. Konusunda da baya iyi oluyor
Anladım tesekkur ederim ne önerir sin pekiO da olmaz. Yani uyuyana kadar kullanabilirsin ama sonra rahat bir yere almalisin salıncak da rahatsız çünkü ben onu bazı zamanlar için uyutmak için kullandım. Bendeki de hem yatar hem oturur pozisyonda bir salıncak ama o da güvenli değil. Dönmeye başlayınca düşer. O kilitleri çok da güvenli değil.
Ben bir kucuk boy beşik bir de park yatak almıştım. Beşik yatağımın yanindaydi. Emzirir yerine koyardim. Ana kucağı ya da beşik almalisin. Ana kucağı biraz daha yere yakın olduğu için benim pek içime sinmiyor. Soğuk havalarda üşütür mü diye. Tabi evin güzel ısınan bir evse senin için problem olmaz. Benim yan dairem ve üst dairem boş ne kadar yakarsam yakayim bir ölçüye kadar isiniyor. Biraz daha büyüyünce park yataga geçtik. İşin aslı ikisini de hunhanca kullandık. Park yatakta bir sene daha yatabilir. Bu bir sene içinde de büyük bir yatağa geciricem. Yani okula giderken bile kullanabileceğiTesekkur ederim
Anladım tesekkur ederim ne önerir sin peki
Yatağı illa olacak ki zaten, gündüz nereye koyacaksınız bebeği diye sormuş yağmurBir de anakucagi bebek dönmeye başladığı zaman rahat olmayabilir. Çünkü buyutenler bilir ele avuca sigmadiklari bir dönem var . Kendi rahat ettikleri pozisyonu kendilerinin belirlediği. Yani anakucagi alınabilir ama yine tek başına yeterli değil bebeğin yerleşik bir yatağının olması şart.
Canım ya onlarda omurga sağlığı için çok uzun süre yatmaması gerekiyor. Ev tipi ana kucağı alabilirsin. Ben park yatakta yatırmıştım. İçine reflü yatağı koyarak. Birde şöyle bir şey var çok çok kullanışlı konforlu bir yatak yataşta da bir benzeri varKızlar gunduzlerı bebekleri neyde yatırcaksınız mesela oturma odasındayken ben araba aldım puseti takımlardan. puset yeterli sanıyordum ilk zamanlar için sonra bişe dusunurum dedim ama yeni duydum ki puset te bebek yatırılmazmış anca hastane vs gıtmek için miş amacı dogrumu rahat edemezler miş?
Evde ölçemiyorum alet yok. Doktor kontrolünde ölçtüler genelde 9 a 6 falan çıkıyor. Evet tarifim tansiyon gibi bikaç kişiye daha danıştım. Yarin ilk iş doktorumu arayacağım inşallah. Dua edin ciddi bir şey olmasın
En iyi hadyabe en yakın hastane bende kısıtlamalar başladı çocuklara da onun saatlerını de randevu alıp gidecem yakın olması çok iyiBizim ilk bebek 6 sene sonra 5.tüp bebekle gelen bi bebek olunca tabi çok titiz davrandık, bi de sonra riskli gebelik gurubuna girdim. Dediğin gibi şimdi 2.gebelik kendiliğinden olunca daha bi rahat oldum, evime yakın hastanede iyi bir doktor denk gelince hiç arayışa girmedim. Her kontrole kızımla gidiyoruz ne kadar yakın olursa o kadar iyi dedim.
Yalnız senin iki seçenek de süper olmuş
Yani bebek nereyi seviyorsa nerde kolay uyuyorsa orda uyutacaksin muhtemelen :) uyutmada sıkıntı yok da sonra tabi güvenli ve konforlu bir yere koymak lazımYatağı illa olacak ki zaten, gündüz nereye koyacaksınız bebeği diye sormuş yağmurben gece ana kucağında uyutmayı hiç düşünmedim. Beşik koyacağım yanıma. Sonra da park yatak düşünüyorum.
Çok güzelmiş bu.Canım ya onlarda omurga sağlığı için çok uzun süre yatmaması gerekiyor. Ev tipi ana kucağı alabilirsin. Ben park yatakta yatırmıştım. İçine reflü yatağı koyarak. Birde şöyle bir şey var çok çok kullanışlı konforlu bir yatak yataşta da bir benzeri var
Aşırı rahat görünüyor değil miÇok güzelmiş bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?