2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sencede puset te yatamaz lar mı aynı fikir demisin
Yok asla yatamazlar. Puseti ben genelde mutfakta ya da başka odada iş yapacagimda gözümün önünde dursun ağlamasın diye kullandım. Bir de oto koltuğu almamıştım araba da kullandım. Kırk yılın başı uyuyup kaldığında bile ordan alır yatağına koyardim oturur vaziyette çünkü nerdeyse. Bel kemikleri için çok zararlı.

Ana kucagı da da dönmeye baslayana kadar yatıyorlar mış zaten cok kullanışlı değil miş onlarda.
Kemeri var canım, baya uzun kullanıyorlar benim çevremdekiler bilmiyorum ki. Bence baya hayat kurtaran bir şey. Çok da konforlu gözüküyor

Peki salıncak uygun olur mu şu demirli ler den hem oturanhem yatak olann
O da olmaz. Yani uyuyana kadar kullanabilirsin ama sonra rahat bir yere almalisin salıncak da rahatsız çünkü ben onu bazı zamanlar için uyutmak için kullandım. Bendeki de hem yatar hem oturur pozisyonda bir salıncak ama o da güvenli değil. Dönmeye başlayınca düşer. O kilitleri çok da güvenli değil.

Ana kucagı da da dönmeye baslayana kadar yatıyorlar mış zaten cok kullanışlı değil miş onlarda.
Ana kucaklarinda 5 aya kadar yatabiliyorlar genellikle biraz büyüklerden olursa bizde tiny love'in ana kucağı vardı biraz fiyatlı ama ikinci elini almıştık iyiki böyle bişi almışım demiştim ikincide de aynısını kullanacağım nasipse kendi aileme kalmaya gittiğimizde yanımıza bile alıyorduk yatak niyetine
ilk iki ay reflü yatağı kullanmistim kızımda bebek eğimli yattı için kusması. Konusunda da baya iyi oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-23-00-51-25-280_com.android.chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2020-11-23-00-52-14-232_com.android.chrome.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 58
Bence ya anakucagi ya da sallanan beşik kesinlikle gerekli. Bebeginiz en başından yatağında uyumaya alisirsa siz de rahat edersiniz. Geceleri de rahat uyursunuz.

Tesekkur ederim
Anladım tesekkur ederim ne önerir sin peki

Tesekkur ederim

Anladım tesekkur ederim ne önerir sin peki
Ben bir kucuk boy beşik bir de park yatak almıştım. Beşik yatağımın yanindaydi. Emzirir yerine koyardim. Ana kucağı ya da beşik almalisin. Ana kucağı biraz daha yere yakın olduğu için benim pek içime sinmiyor. Soğuk havalarda üşütür mü diye. Tabi evin güzel ısınan bir evse senin için problem olmaz. Benim yan dairem ve üst dairem boş ne kadar yakarsam yakayim bir ölçüye kadar isiniyor. Biraz daha büyüyünce park yataga geçtik. İşin aslı ikisini de hunhanca kullandık. Park yatakta bir sene daha yatabilir. Bu bir sene içinde de büyük bir yatağa geciricem. Yani okula giderken bile kullanabileceği

Bir de anakucagi bebek dönmeye başladığı zaman rahat olmayabilir. Çünkü buyutenler bilir ele avuca sigmadiklari bir dönem var . Kendi rahat ettikleri pozisyonu kendilerinin belirlediği. Yani anakucagi alınabilir ama yine tek başına yeterli değil bebeğin yerleşik bir yatağının olması şart.

Yatağı illa olacak ki zaten, gündüz nereye koyacaksınız bebeği diye sormuş yağmur ben gece ana kucağında uyutmayı hiç düşünmedim. Beşik koyacağım yanıma. Sonra da park yatak düşünüyorum.

Canım ya onlarda omurga sağlığı için çok uzun süre yatmaması gerekiyor. Ev tipi ana kucağı alabilirsin. Ben park yatakta yatırmıştım. İçine reflü yatağı koyarak. Birde şöyle bir şey var çok çok kullanışlı konforlu bir yatak yataşta da bir benzeri var

Eklentiler

• 04A39A46-EB47-40AD-A303-50FF3F9A0896.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 46

En iyi hadyabe en yakın hastane bende kısıtlamalar başladı çocuklara da onun saatlerını de randevu alıp gidecem yakın olması çok iyi

Yani bebek nereyi seviyorsa nerde kolay uyuyorsa orda uyutacaksin muhtemelen :) uyutmada sıkıntı yok da sonra tabi güvenli ve konforlu bir yere koymak lazım

Çok güzelmiş bu.

Ben 200 liraya bı beşik almıştım o küçük beşik dediğim şey yani odadan odaya taşıdık ilk aylar atıyorum ben yaticam eşim dizi izliycek beşiği salona götürürdü orda sallardi bir yandan dizi izlerdi bende uyurdum yani öyle pahalı bişey almaya da gerek yok sallansin yeter. İçinin konforunu siz ayarlarsiniz zaten

Bizde kızımdan kalan böyle bir park yatakta var kızda olsa erkekte o pembe park yatakta yatilacak 6 yıl önce 650 lira vermiştik kenarlardan tutup ayağa kalkabilene kadar 7.5 aylıkti kızım üst kısimda yatmıştı sonra üst kısmını çıkartıp altta yatmaya başlamıştı içine 100/100 pamuk park yatağı almıştık hele ilk zamanlar alt açması yanındaki mendil bez krem koyma gözü çok pratik olmuştu alt kısma geçene kadarda altındaki gözlere gün içinde giyebileceği eşyalarını koyuyordum sallanmayan bir park yatak ama bu yanındaki kutucukta titreşimi ve muzik kutusu var üzerinde oda ısısını ölçen termometre de bulunuyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-23-01-16-50-984_com.android.chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…