2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tiny love ın bu modeli çok kullanışlı bence... tavsiye edilir

Tiny love ın bu modeli çok kullanışlı bence... tavsiye edilir
Gerçekten çok kullanışlı aileme kalmaya gittiğimizde sıkta giderdim yanımıza alırdık kanepede yatiyorsun misafirlikte buda tam kanepe hizasında olunca gece emzir hemen geri yatır çok rahat oluyordu büyükte olduğu için 6 aya kadar iş görmüştü ev içinde de sürekli hangi odadaysam yanıma taşırdım kızımı üzerindeki müzik çaları oyuncakları çok dikkatini cekiyordu

Oğlumda hamak almıştım dediğin gibi odadan odaya yaşıyordum bot şeklinde büyük hamak dı beşik mantıklı mış

Gunaydinn
Ruyamda kendi bebegimi dogurmusum ve ona bakiyordum. Normalde kucuk yeni dogan bebekleri kucagima alamazdim korkardim bir yeri acir diye cok guzel bakiyordum bir de bebegimi emzirirken inanilmaz sutum vardi. Bebek emzirirken bana bakip guldu ve sonra gogsumun ucunu kopardi disleriyle ruyamda annemde ucu nerde yapistirilir kizim aglama diyordu cok garipti sanirin dun gece sut pompasi filan baktik onun etkisinde kaldim

Hayır olsun canım
Ben de rüyamda karnımdan dışarı görünecek şekilde bebeğimin hareket ettiğini gördüm karnımı da kardeşime gösteriyordum şaşırıyorduk ikimiz de bu ara ben günde 2-3 rüya görüyorum normalde rüya görmezdim pek

Günaydın herkese
Yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorum
Cinsiyet öğrenen anneleri tebrik ederim ben daha öğrenemedim kız bebek bekleyen anneler
15-16.hafta ultrason ölçümlerinizi paylaşabilir misiniz
BDP AC FL gibi

Günaydın kızlar. anne bebek bakım çantası tavsiyesi olan var mı? Şu epey kullanışlı gözüküyor ama kalitesini bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2726427
Ben Spring05 in sipariş ettiğine benzer bir şey kullandım oğlumda hala kullanılır da dış yüzeyi fln eskimiş. Bu da kullanışlı görünüyor. Bende şöyle bişey beğendim. İçine fln bakmadım ama tipi hoşuma gitti dün 150 liraydı trendyol yine indirim öncesi bindirim yapmışEki Görüntüle 2726451 Eki Görüntüle 2726451

Ya evet benim de geçen gün favorilere eklediğim çanta 175 lira iken bugün 220 ye çıkmış. Bakalım ne kadar düşecek Bu çanta da güzel görünüyor

Ya evet benim de geçen gün favorilere eklediğim çanta 175 lira iken bugün 220 ye çıkmış. Bakalım ne kadar düşecek Bu çanta da güzel görünüyor
Evet sende söylemiştin değil mi? Fiyata şok oldum yalnız. Allahtan zamanımız var bekleriz düşmesini

Evet sende söylemiştin değil mi? Fiyata şok oldum yalnız. Allahtan zamanımız var bekleriz düşmesini
Evet yine bu markanın farklı model çantası hatta yukarda ikinci olarak attığın. Ben de şimdi baktım şok oldum. Yarın yine indirim diye aynı önceki fiyata düşürürlerse şaşırmam

Günaydınlar herkese ❤
Dün akşam sanırım baya faydalı şeyler konuşulmuş ama 15 sayfa nasıl okurum bilmiyorum
Ben park yatakları ve bebek arabalarını görüp deneyip öyle karar vermek istiyorum, sanırım bunun için de istanbula gidicem..
Saraçhane vardı eskiden, bisikletler ve çocuk eşyaları satılırdı, orası hala var sanırım oraya bakıcam.

Spring05 nun çantası nasıl bir şeydi hatırlayamadım. O çanta da çok sevimli evet, ben de beğenmiştim. Kullanışlı ve hafif bir şey olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…