2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Spring05 nun çantası nasıl bir şeydi hatırlayamadım. O çanta da çok sevimli evet, ben de beğenmiştim. Kullanışlı ve hafif bir şey olsun istiyorum.
Buna benzer bir şeydi onun aldığı daha güzeli markasını bilmiyorum. Ben oğlumda aliexpressten almıştım bu çantalar yoktu buralarda

Eklentiler

• 28E91370-CC6E-4E7A-AA58-2F14D7C72C6F.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu arada Avent in ikili cam biberonları hepsiburada da güzel fiyata, ben aldım bir tane dün. Düşünen varsa

İşte tam da bından kararsızım ya. Yani aşı için aşırı kararsızım şuan

aynı benim de öyle olmuştu 1 hafta sonra aileler arasında yüzük takılacaktı akşama kadar alışveriş yaptık akşam yemek yemeğe gittik orda yaptı bende buna da şükür demiştim senin gibi

En küçük boyundan al bı dene canım. Sanırım onlarda s m l diye satılıyordu. Büyüdükçe sende büyük boylara gecersin. Ama niye kendime eziyet etmişim şimdiye kadar diyeceksin aynısı hamile taytinda da geçerli

Buna benzer bir şeydi onun aldığı daha güzeli markasını bilmiyorum. Ben oğlumda aliexpressten almıştım bu çantalar yoktu buralarda
Benimki bundan. Daha taş gibi duruyor yine kullanayım diyorum ama iki çocuğa yetmez heralde. Gerçi çıksam çıksam ne kadar cikabilcem o da var bir anneme gidicem tamam.

Kaç ml aldın? Hangileri daha çok kullanılıyor?
İlk başlar için küçük al canım başlığındaki delik çok minik oluyor. Büyüklere taktıkları emziklerde çok delik var. Büyüdükçe alabilirsin büyük boyunu. Daha yılbaşında ve şubatta indirimler olacak ben onları bekliyorum.

Benimki bundan. Daha taş gibi duruyor yine kullanayım diyorum ama iki çocuğa yetmez heralde. Gerçi çıksam çıksam ne kadar cikabilcem o da var bir anneme gidicem tamam.
Ben alalı 5 sene olmuş neredeyse Bu sene böyle geçecek cidden. Seneye kullanırız bizde ben gerçi yazlığa göç ederim orada dağda ormanda lazım olur kullanırım

Ben bu indirimlere inanmıyorum artık yalan dolan hepsi. Uygun bulunca alıyorum valla. Dolar yine yükselişe geçti, hiçbir şeyin fiyatını düşüreceklerini sanmıyorum artık

Haha bende cok goruyorum ruya artik keske artik hissetsek tam anlamiyla su bebisleri ya az kaldi ama 20 haftalikken tamamen hissedilir sanirim

Kızlar doktordan geldim sıkıntı yok cok şükür benimde kiz olacak insallah bir kiz daha eklendi buraya çok sevindim saglikla olsunlar insallah.
Gözün aydın canım Seninle beraber toplam 14 kızımız oldu

Bir ay sonra gidecem geri doktora 22.haftalardada ayrintili varmis heralde tiroid bakildi tekrardan bugün ogleden sonra öğrenicem sonucu bakalim artik şimdi bir ay bekle zaman geçmez.

Ben bunu almistim babam seni ilkokula yazdiriyoruz galiba filan demisti gorunce ama bence harika ben cok begenerek aldim rengi filanda cok guzel bence

Eklentiler

• SmartSelect_20201119-235627_WhatsApp.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…