2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İşte tam da bından kararsızım ya. Yani aşı için aşırı kararsızım şuan
Bence aşının zarar vereceğini düşünüyosan, vereceği zarar virüs fln geldiğinde (aşısızsa) vereceği zarardan çok daha azdır. Ama yaptırmadan önce güzelce bilgi alırsın hemşirelerden doktorlardan vs. için rahat eder.

Peki hem cam hem plastik mi almak gerekiyor?

Ben yazin bebekten habersiz enzanin hediye cekiyle yatastan bunu almistim simdi bazanin altinda

Eklentiler

• SmartSelect_20201123-111113_WhatsApp.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 75
Ben daha birşey almadim ya ama artik kiz cicilerine başlayabilirimeşim kuvet almıştı ilk zaman bide muslin örtü almış reflu yatagi almis görünce şaşırdık bu.nerden aklina geldi diye ne işe yaradiginida bilmiyor içinde yatar iste dedi eşim acaba gereksiz mi diye düşündüm.ama ilk zamanlar iyi oluyormuş kusan bebek için felan beşiğin içine koyarım diye düşündüm.

Çok çok memnun kalacaksın bundan bilmeden çok iyi bir alışveriş yapmışsın

Eveet bunu ben bir instagram annesinde gormustum o zamanlar bir de yatak aldim 70×130 du sanirim olculeri ona uygun bir sey bakicaz, onu da bazanin altina koydum pek bisey kalmadi aslinda galiba bu hafta indirimlerden ates olcer, gogus pompasi ve bebek telsizini de alicaz

Büyük eksiklerin tamamlanıyor bu hafta desene... inşallah güzel indirim yaparlar da uyguna alınır hepsi

Biberonu bence cam almaliyiz, plastik koku yapar. Biz suluklari bile plastik istemiyorduk cok kokuyor cunku
Evet ama belli bir aydan sonra plastik kullanış açısından daha iyi oluyor sanırım hafif olduğu için bebek kendi kendine biberonu tutmaya başladığında biberonu yere düşürüp kırmaması için. Ama ilk başta cam kullanmak gerek o zaman

Selam kizlar cok acil bi sey sorucam artik dayanilmaz bir boyuta gelmiş durumdayim gogus uclarim asiri derecede kaşınıyor ve cok hassas ekimi bile suremiyorum ne yaptiysam olmadi kasinti gecmiyor kasiyincada aciyor. Zeytinyagi surdum musteka yag hindistabcevizi yagi baska kremler banamisin demedi. İlk sorum benim gibi olanlar ne kullandi. İkincisi bu gogus ucu yara olmasin diye kullanilan emzirme kremleri bu donem alsam kasintina iyi gelir mi ?
Bu arada biraz bebek bakim cantalari konusulmus gecen biz ebebege gitmistik bi iki parca bisi aldik 100 liranin ustube baby mom marka canlatari 30 liraya veriyolardi normal fiyati 135 lira bizde laf olsun diye aldık eb azından biberin fakab koymak icin guzel kirmizi renkte kullanılır aklınızda olsun ucuz yollu kapamak istiyosaniz eger

Büyük eksiklerin tamamlanıyor bu hafta desene... inşallah güzel indirim yaparlar da uyguna alınır hepsi

Evet evet biz hepsi burada dan favoriledik ekran kaydini aldik ve hesapladik dun ile bugun arasinda 60 tl indirim olmus o alacaklarimizdan boyle yapmak daha mantikli sanirim cunku bazen indirim yerine fiyat artisi oluyor

Evet bencedee ilerde ne kullanilir bilemedim plastik gonlum rahat etmez benim ama onu bir arastiririz

Canım geçmiş olsun kullanabilirsin o kremleri zararı yok. Garmastan pomad diye bir krem var emzirme yaralarına iyi geliyor onu da bir araştır istersen.

Canım geçmiş olsun kullanabilirsin o kremleri zararı yok. Garmastan pomad diye bir krem var emzirme yaralarına iyi geliyor onu da bir araştır istersen.
Lanolin içermeyen olarak baktim ztn Garmastan cikti onu almayi dusunuyodum cnm aliyim bari deliricem kasintidan ya cok zor ve sinir bozucu bisey

Evet sanırım yarın ilk iş tansiyon aleti almak. Sizinki ne marka şuan internette braun markası indirimde onu mu alsam tavsiye edebileceğiniz var mı bilekten olmayan
Benim braun canım gayet memnunum.Evet bilekten ölçenleri pek tavsiye etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…