2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet evet biz hepsi burada dan favoriledik ekran kaydini aldik ve hesapladik dun ile bugun arasinda 60 tl indirim olmus o alacaklarimizdan boyle yapmak daha mantikli sanirim cunku bazen indirim yerine fiyat artisi oluyor
Bende öyleyim aylar öncesinden atarım favorilere fiyat araştırmadan almam. Huy edindim bebekten sonra

Bide şöyle bir şey var, kullanışlı olduğunu söylüyorlar ama fiyatları aşırı şişirmişler.
Bu 189 Du geçen sene lcw de satılıyordu ilk başlarda 145 mi 135 e mi ne düşmüştü bi ara. İlk bebeğim de bende adidasın spor çantasını kullanmıştım ama daha çok valiz görevi gördü 200 tl vermiştim bide 3 sene oluyor. Tavsiyem sırt çantası bunlar kol yoruyor bazen tek de çıkabiliyorsun bebek oluyor illa ki kolun yoruluyor
Buna benzer bir şeydi onun aldığı daha güzeli markasını bilmiyorum. Ben oğlumda aliexpressten almıştım bu çantalar yoktu buralarda
Şuan her yer satıyor MaşaAllah çok da tavsiye ediyorum ben almamıştım pişman olmustum alanlar çok memnun içi baya baya geniş her keseye göre fiyatı kalitesi var. Tavsiyem bundan almaları kızların bende öyle yapacağım

Canım ben bundan aldım geçen gün. Benim de göğüs uçlarım çok kuruyordu. Yorumları falan da baya iyiydi. Memnunum şimdilik

Eklentiler

• 1EE996FB-0541-4A39-BBCB-B94D865A8105.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 67
Canım ben bundan aldım geçen gün. Benim de göğüs uçlarım çok kuruyordu. Yorumları falan da baya iyiydi. Memnunum şimdilik
Bende de bundan var, ablam verdi. Hiç kullanmadım henüz. Emzirirken yara olmaması için demişti. Faydası olur mutlaka şimdiden de.

ya bebek telsizine karar verebildiniz mii, çok fazla marka var ama şarj sorunu falan okuyorum iyice beynim yandı :)

Bu arada Avent in ikili cam biberonları hepsiburada da güzel fiyata, ben aldım bir tane dün. Düşünen varsa
Ben de almak istiyorum ama biberon konusunda da yavaş akışlı hızlı akışlı antikolik anne memesi gibi özellikler var. Meme reddi olmaması için seçilmesi gereken yavaş akışlı mı acaba? Tecrübeli anneler bizi bi oryante ederse duruma çok güzel olur:) Avent ve lansinoh iyi anladığım kadarıyla. Hiç biberon vermeyip mama/ süt verilmesi gerekirse enjektör ve eds sistemiyle verenler oluyormuş

Arkadaşlar doktorum biraz korkuttu beni fetal dna testinden falan bahsetti sizce bu sonuc kötü mü?

Eklentiler

• Screenshot_20201123-114458_WhatsApp.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 94

Evet evet kesinlikle bebeğinde meme reddi olmasın istiyorsan anne memesine yakın diye satılan lansinoh ya da aventlerden kullanmamalisin tavsiyem. Bende hem Philips avent hem lansinoh toplamda 5 biberon mevcut. İki üç tane de wee ninkilerden var. Oğluma mama ya da sagdigim sütü wee nin biberonlari ile verirken birşey yoktu. Sonra kalitelileri kullanmaya başlayınca bir daha memeye döndüremedik . Çünkü biberon onlar için çok daha rahat.:)

Kızlar buda benim 3 sene önce oğluma 430 aldıgım model sunny baby tiamo 620 marka. Çok memnun kaldım çok kaliteli çıktı hala kullanıyoruz doguma yakın oğluma baza alıp bunu da minnosu yatıracağız tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_20201123_114115_com.google.android.apps.photos.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 93
ya bebek telsizine karar verebildiniz mii, çok fazla marka var ama şarj sorunu falan okuyorum iyice beynim yandı :)

Kamerali olandan mi alsak dedik once sonra kameralilar telsiz olarak kullanilmiyormus sanirim, uygulamaya girince mi goruyormussun bir seyler dedi esim 2 tane begendik biri projeksiyon isikli ve ninni soyluyor ses olunca, biri de sadece ninni soyluyordu galiba atiyim linkleri cok pahali seylere bakmadim acikcasi

Eklentiler

• SmartSelect_20201123-115138_Hepsiburada.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 81
  • SmartSelect_20201123-115147_Hepsiburada.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 50
Sanirim en kullanışlı olanlari parkyataklar. Benim evim iki katli . Yatak odam ust katta yatakodama anne yani alicam alt katada bu yataklardan almayi dusunuyorum. Hem uzun. Vadede kullaniliyormus

Sanirim en kullanışlı olanlari parkyataklar. Benim evim iki katli . Yatak odam ust katta yatakodama anne yani alicam alt katada bu yataklardan almayi dusunuyorum. Hem uzun. Vadede kullaniliyormus
Anne yanı yatağının titreşimli olanları varmış. e bebekte var. Ben de bundan düşünüyorum taşınabilirliği nasıl bilmiyorum ama

Eklentiler

• B0E585A8-E39E-40B2-A20F-FC6FC9A75D1B.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 84A8F251-AB64-436D-9E8E-FA0BB42C2C98.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…