2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben bebek icin ayrica bu bebek cantalarindan almadim spor sirt cantasi aldim. Onu kullaniriz diye dusunuyorum boylece bebek buyudugunde de ilerde bize spor canta olarak kalir diye dusunuyorum. Spor cantalar cok dayanikli oluyor lisede kullandigim cantayi universite vs hala kullanmaya devam edebiliyoruz.

Bende tansiyon diye düşündüm yazdığınızda. Tansiyon aleti edinmeniz yararınıza olur bu süreçte. Bende hergün ölçmeye çalışıyorum. Genelde tansiyon problemin olduğu için

Bende ilk bebeğimde spor çanta kullandım . Sırt çantası nike falan. Hala da kullanıyorum. Ama şimdiki sırt çantaları da hoşuma gitti . Bu sefer onlardan da almak istiyorum. İçi daha düzenli görünüyor

Verem hepatit aşılarıno yaptırıcam muhtemelen

Yenidoğanda itibaren kullanılacaksa 0 numara ile başlamak en doğrusu bebek için çekmesi zor oluyor böylece anne memesinden vazgeçmiyor. 1 aylıkken 1 numara sonra 2 numara diye delikler büyüyor. 3-4 ayda 3 numaraya 6 aydan sonra 4 numara emziğe geçebiliyorsun. Ben büyük numaralara geç başladım yavaş akışta besledim memeden kopmasın diye

Ya bu asi karsitlarinin dayandigi yayin sadece 12 kiside yapilmis kontrol grubu dahi icermeyen saibeli bir yayin. Secilen kisilerin niteligi de tarafsiz degil ustelik. Ustune onlarca yayin yapildi oyle birkac cocukla filan degil 500 bin, 1.8 milyon gibi gruplarda calisildi. Ayrica o bahsedilen madde 15 senedir asilarda yer almiyor bile. Internetteki bilgiler derya deniz de saglik okur yazarligi da bambaska bir sey :)

Kameralı olanlardan mi alacaksin yoksa daha basit bişey mi ?

ben evde olmayacağım için kameralı bir şey daha çok işime gelir gibi geliyor ama öyle bakıyorum sadece, hiç hakim değilim konuya :)

Motorola var bende şarj tutmuyor hastalığı var. Allahtan hediye geldi para versem üzülürdüm.

aynen, benim duyduğum da motorola :)

Weewell şunu bi beğendim gibi, ev dışındayken de telefondan da bakabiliyorsun falan onları sevdim :) ama işte böyle güzel görünüyorlar sonra bi yorumlara dalıyorum full negatif :)

kendileri bireysel olarak istediklerini yapabilirler ama sonra okula gelip, suçu olmayan diğer çocuklara ve büyüklere bulaştırıyorlar aşılı olmadıkları için...

eski dönemlerde kalması gereken bir sürü hastalığın böyle böyle hala devam etmesi şaka gibi :)

Esimde bakici gibi bir durum olsa kamerali alirdik ama bizim suan oyle bir durumumuz yok ki dedi. Bir de kameralilarin hepsi telsiz olarak kullanilmiyormus sanirim bende anlamadim pek bakalim hangisini alicaz bizde, o yoykoya zam gelmis bu arada dun 60 tl daha ucuzmus simdi oyle dedi. Guya indirim adi altinda zam uyguluyorlar

Bu konu oyle bir konu ki her koyun kendi bacagindan asilir bana ne benim bedenim benim kararim durumu degil malesef. Uzuluyorum acikcasi ve umut ediyorum cocugumla biz karsilasmayiz asisizlarla.

Aslında ben de telsiz ayrıca da xiaominin kamerasını almayı düşünüyorum onda da hareket sensörü vs her şey var aslında sesleri de veriyor telsize ekstra gerek duyulur mu onu da bilmiyorum ama sürekli telefondan görülebiliyor, arkadaşım kullanıyor çok memnun hem de 250 TL gibi bir fiyata almış ama şu an ne kadardır hiç bilmiyorum.

Arkadaşlar doktorum biraz korkuttu beni fetal dna testinden falan bahsetti sizce bu sonuc kötü mü?
Canım çok anlamadım ama düşük dk çıkmış zaten niye nifty istedi ki anlamadım nifty de kolundan bir tüp kan alıyor lar 10 gün bekliyorsun yuzde 99 güvenilir tarama testi tanı testi değil ben yaptırdım bir hafta geçti sabırla so ucu bekliyorum stres oldum

bende de var xiaomi'nin kamerası, evde yokken kedimi izlemek için kullanıyorum :)
biraz delayli geliyor sesi ama hareket sensörü düzgün çalışıyor. sadece o hareketi detect edip o tarafa dönmüyor, kamera zaten full hareketin olma ihtimali olan yerde olmalı :)

sırf oradan çocuğa seslenme problem olabilir yani ama normal bebek kameralarının ses verme performansı da aynı onun gibiyse hiç gerek yok ayrıca para vermeye :)

tabi canım evde olacaksan hiçbi anlamı yok, telsiz gibi kullanamayacaksan zaten o da çok anlamsız.
bu trendyol indirimleri falan aslında biraz fake evet, ben anne yanını aldım ama onda bile girdim ürünün almanya fiyatına bakıp öyle emin oldum indirim olduğundan

Xiaomi mijia smart buna bir bakın kullananların yorumları gayet iyi

Ben
Benim birinde 4 gün sürdü normalde migrenimden böyle çekmiyorum vallahi... ilaç içememek ne kadar zor
ilk gebeliğimdede yaşamıştım,doktorum riskli gebelik uzmanı.ilk 8 haftayı doldurdugum için , şiddetli baş ağrımda en fazla günde 2 parol yada minoset içebilirsin bişey olmaz dedi.ikisindede kullandım.tabiki elimden geldiği kadar içmemeye çalışıyorum o ayrı.dayanabildiğim yere kadar dayanıyorum ama gece uykumu bölecek kadar oldugu zaman içtim mecbur.gerçekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…