2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
günaydınlar kızlar, bilimkurgu bi rüya gördüm kızım içerdeyken damar yolu ile sütümü emiyordu(çekiyordu) bnm memelerden :confused: halihazırda anne olanlara yada bilenlere bu sorularım, süt illa bebiş doğduktan sonra mı gelir? yani memelerden akmaz mı hiç doğurmadan önce? bebişin emişine bağlı olarak mı geliyor yada az geliyor yada gelmiyor?
Damla seklinde sıkınca kolostrum gelebilir şimdi. Bunu sikmamak gerek bebeğin ilk aşısı bu süt olacak emdiginde. Süt inmesi ise plasentanin senden ayrılmasına bağlı gerçekleşiyor diye okumuştum sanki yani doğumdan sonra oluyor o birden inme işi sonra da bebeğine göre düzene giriyor bir ay içinde.:)

Anladim,cok tesekkur ederim❤ bu kadin cok israrci, benden smear testi almak icin beni kac kez aramisti🤡 strese girdim izlem vs deyince. Bir an once gidip gelmek istiyorum😥
İstemediğin bir şeyi yaptırmak zorumda değilsin canım ben yeni doktora gittim kalp atışını duydum de mesela 🙈 genel olarak ısrarcı oluyorlar sanırım benimki de biraz ısrarcı bi kadın 😬

Benim karnima hic bastirmadi hemen buldu jeli surer surmez cok hosuma gitmisti 😁 her gun gitmemek icin kendimi zor tutuyorum, pandemi olmasaydi tutamazdi kimse beni😁
Benim çok yanlış yerlerde duymak için zorladı ben sağda hissediyorum dememe rağmen soldan duymaya çalıştı o yüzden çok rahatsız oldum ama o aletten alıp evde arada dinleyebilmeyi isterdim 😄😄

Bende baktim az once pek bir sey kalmamis haha 😁 almadim ben o yuzden
Ben de 4 katlı olanı beğendim diğerleri yumuşak değilmiş gibi geldi gözüme ama tek onun için de kargo istemedim zaten kargocular bıktı benden. Arada aldıklarımı anneme gönderiyorum dikkat çekmeyeyim diye 😄🙈

Ben de 4 katlı olanı beğendim diğerleri yumuşak değilmiş gibi geldi gözüme ama tek onun için de kargo istemedim zaten kargocular bıktı benden. Arada aldıklarımı anneme gönderiyorum dikkat çekmeyeyim diye 😄🙈
Hahah biz ofise söylüyoruz kargoları. Yakın çevrem de evde olmayız diye bizim ofise söylüyorlar her gün mutlaka bir kargo geliyor artık kimlik numarası falan sormaz oldular kargocular bıktı bizden :KK70:

Doppler bebeğe zararlı bir alet. Isı yaydığı için onları rahatsız ediyor Ultrason cihazı gibi değil. Bunu bir doktorun sayfasında okumuştum. Bu yüzden sık sık dinlemiyor doktorlar.

Merhaba kızlar, bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra şeffaf suyla karışık biraz akıntı geldi korktum açıkçası sizde de oluyor mu acaba, bende doktoruma yazdım aradı 4 e kadar gelirsen bebeğin suyuna bakarız diye, tedirgin oldum açıkçası, en son 1 Aralıkta gitmiştim minnoşu görmeye şimdi yine çağırınca dr heyecan yaptım, ayın 23 nde zaten perinatoloğa ayrıntılıya gideceğim için gitmeyi düşünmüyordum ama çok pimpirikliyim inşallah bir sorun yoktur😔

Merhaba kızlar, bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra şeffaf suyla karışık biraz akıntı geldi korktum açıkçası sizde de oluyor mu acaba, bende doktoruma yazdım aradı 4 e kadar gelirsen bebeğin suyuna bakarız diye, tedirgin oldum açıkçası, en son 1 Aralıkta gitmiştim minnoşu görmeye şimdi yine çağırınca dr heyecan yaptım, ayın 23 nde zaten perinatoloğa ayrıntılıya gideceğim için gitmeyi düşünmüyordum ama çok pimpirikliyim inşallah bir sorun yoktur😔

bana o normalde dururken bile oluyor, biraz sıkışık gibi hissediyorum tuvalete gittiğimde bir bakıyorum su gibi bir akıntı var.

hem ne güzel arada bir görmüş olursun :)

Ben de yaşıyorum normal zamanda şeffaf sulu akıntı oluyor bence sıkıntı olacak bir durum değildir

bana o normalde dururken bile oluyor, biraz sıkışık gibi hissediyorum tuvalete gittiğimde bir bakıyorum su gibi bir akıntı var.
daha önce de konuşmuştuk burada, başka arkadaşlarda da oluyordu ama doktora bir yine de git, için rahatlasın.

hem ne güzel arada bir görmüş olursun :)
Evet canm bende de oluyordu arada normal diye sorun etmiyordum, ama bugün biraz fazla gelince korktum, sorun yoksa şayet bebişi görmek en güzeli😇🥰

Benim çok yanlış yerlerde duymak için zorladı ben sağda hissediyorum dememe rağmen soldan duymaya çalıştı o yüzden çok rahatsız oldum ama o aletten alıp evde arada dinleyebilmeyi isterdim 😄😄

Haha ayni seyi esime soyledim dun aksam 😁 yine doktor diye tutturdugum zaman keske bizim de dopplerumuz olsa hem ucuzda dedim 😁 boyle yapcagini bilseydim alirdim dedi 300 filan diyince fiyati, 2. cocuk dusunursek alcam galiba😁

Back
X