2021 Nisan Anneleri

benim sol göğüs sağdan hep büyüktü yani hamilelikle olan bişe değil
valla böyle bi durumda ne olur bilmiyorum ama gögüslerin genelde büyüdüysede kız diyorlar benim ilk kızımda dedikleri gibi sol gögsüm sagdan biraz büyük ve daha taş gibiydi bundada öyle hadi hayırlısı hangisi hayırlıysa o olsun

Benim de durumum yarın netleşecek. En son Cumartesi günü gittiğimiz kontrolde (6+3) kesenin olması gerektiği kadar gelişmediğini söyledi doktor. Yarın 7. haftaya giriyoruz, çok ümitli konuşmamıştı, sadece bi şans verdi sanırım. Mucizeye ihtiyacımız var

cinsiyetle ilgili bende şey duymuştum; ilk çocukta kocanın istediği,gönlünden geçen olurmuş. Tabi ne kadar doğru bilemem (zaten bilimsel değil )bizim ki denk gelmişti mesela bu teze

Benim bi düşüğüm vardı onda cok fazla büyümüştü ama bu sefer o kadar değill :) bakalım bu tahminler tutuyor muuu :)

cinsiyetle ilgili bende şey duymuştum; ilk çocukta kocanın istediği,gönlünden geçen olurmuş. Tabi ne kadar doğru bilemem (zaten bilimsel değil )bizim ki denk gelmişti mesela bu teze
Kocamın sperminden oldugu kesinde bakalım x mi göndermiş y mi

O günden usg resmin var mı cnm yaa bnde bgun kötü kötü haberler aldım yarın güzel şeyler duyarsın inşallah

Kocamın sperminden oldugu kesinde bakalım x mi göndermiş y mi
Hahahhahahah ne gondermisse artık haaa birde bu ilişki sıralarında erkek yorgun kadın enerjikse kız tam tersi ise yani erkek enerjik kadın yorgun ise de erkek oluyormuş daha neler neler duyacağız bakalım

Bana yüzük testi yapmışlardı doğru çıkmıştı yüzüğü karnında gezdiriyorsun dikey gidere bisey yuvarlak gezerse bişeydi tam hatırlamıyorum

Hahahhahahah ne gondermisse artık haaa birde bu ilişki sıralarında erkek yorgun kadın enerjikse kız tam tersi ise yani erkek enerjik kadın yorgun ise de erkek oluyormuş daha neler neler duyacağız bakalım
Cinsiyet öğrenene kadar merakımız gitsin diye bir sürü şey türemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…