Hahahhahahah ne gondermisse artık haaa birde bu ilişki sıralarında erkek yorgun kadın enerjikse kız tam tersi ise yani erkek enerjik kadın yorgun ise de erkek oluyormuş daha neler neler duyacağız bakalım
Böyle ayrana tuz salatalığa tuz herşeye tuz atasım var☺ Kızmıdır erkekmidir☺ Tatlıyı gözüm görmüyo arada cekiyo canım eşimden ev yemekleri satan yerden sarma istedim inşallah bulur
Bu popüler cinsiyet testinde yüzüğe ip bağlayıp sırt üstü uzanıyorsunuz. Bir başka kişi sizin için yüzüğü ipinden tutup göbeğinizin üzerine sarkıtıyor. Eğer yüzük ileri ve geri hareket ederse oğlan bebek geliyor demektir. Yüzük daire çizerek hareket ederse kız bebek olacak anlamına gelir.
benimde normalde sagım hafif büyük ama hamilelikte sol tarafım daha büyük ve taş gibi oluyor sag gögsüme göre bakalım canım belkide kalpten dolayıdır ama ilk kızımda dogru olmuştu hayırlısını versin rabbim
5+2 de gittiğimizde gördüğümüzle aynıydı nerdeyse, hiç büyümemişti. Doktor da şaşırdı ama tavrı netti. Hatta bundan sonra nasıl bi tedavi izlememiz gerektiğiyle ilgili kısa bi bilgi bile verdi. Ben her duruma hazırladım kendimi.
5+2 de gittiğimizde gördüğümüzle aynıydı nerdeyse, hiç büyümemişti. Doktor da şaşırdı ama tavrı netti. Hatta bundan sonra nasıl bi tedavi izlememiz gerektiğiyle ilgili kısa bi bilgi bile verdi. Ben her duruma hazırladım kendimi.
Hamile olduğumu öğrenince bi hevesle bebek kıyafeti siparişi vermiştim. Henüz cinsiyetini bilmediğimiz için unisex renklerden seçmiştim. Zaten kız bebeğe pembe, erkek bebeğe mavi kıyafetler giydirmeyi hiç düşünmüyordum. Siparişler gelmeye başladı, paketler elimde kaldı sanırım hepsini daha açmadan iade edicem
cinsiyetle ilgili bende şey duymuştum; ilk çocukta kocanın istediği,gönlünden geçen olurmuş. Tabi ne kadar doğru bilemem (zaten bilimsel değil )bizim ki denk gelmişti mesela bu teze
Aynen canım sağlıklı olsun inşaallah. Ama Rabbim gönlünüzden geçeni de nasib etsin insaallah. İnsan istiyor bir kız bir erkek. Bende kızım var eğer erkek olursa belki kız olur diye 3. yü kesin düşünürüm. Kız kardeş bambaşka. Bence anneden sonra insanı en çok düşünen...
Hamile olduğumu öğrenince bi hevesle bebek kıyafeti siparişi vermiştim. Henüz cinsiyetini bilmediğimiz için unisex renklerden seçmiştim. Zaten kız bebeğe pembe, erkek bebeğe mavi kıyafetler giydirmeyi hiç düşünmüyordum. Siparişler gelmeye başladı, paketler elimde kaldı sanırım hepsini daha açmadan iade edicem