Bu doğru galiba kuran-i kerimde mi geçiyordu üstün sperm tarafından oluyor cinsiyetHahahhahahah ne gondermisse artık haaa birde bu ilişki sıralarında erkek yorgun kadın enerjikse kız tam tersi ise yani erkek enerjik kadın yorgun ise de erkek oluyormuşdaha neler neler duyacağız bakalım
Aynı ben walla ayy canım turşu çektiğiBöyle ayrana tuz salatalığa tuz herşeye tuz atasım var☺ Kızmıdır erkekmidir☺ Tatlıyı gözüm görmüyo arada cekiyo canım eşimden ev yemekleri satan yerden sarma istedim inşallah bulur
İnşallah canımBende cumartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyarız
benimde normalde sagım hafif büyük ama hamilelikte sol tarafım daha büyük ve taş gibi oluyor sag gögsüme göre bakalım canım belkide kalpten dolayıdır ama ilk kızımda dogru olmuştu hayırlısını versin rabbimBenim normalde öyle hatta çoğu insan öyle orsa kalp var:)
5+2 de gittiğimizde gördüğümüzle aynıydı nerdeyse, hiç büyümemişti. Doktor da şaşırdı ama tavrı netti. Hatta bundan sonra nasıl bi tedavi izlememiz gerektiğiyle ilgili kısa bi bilgi bile verdi. Ben her duruma hazırladım kendimi.O günden usg resmin var mı cnm yaa bnde bgun kötü kötü haberler aldımyarın güzel şeyler duyarsın inşallah
Hakkında hayırlısı inşallah ozman5+2 de gittiğimizde gördüğümüzle aynıydı nerdeyse, hiç büyümemişti. Doktor da şaşırdı ama tavrı netti. Hatta bundan sonra nasıl bi tedavi izlememiz gerektiğiyle ilgili kısa bi bilgi bile verdi. Ben her duruma hazırladım kendimi.
Geçmiş olsun canım.Güzel bir melek en kısa zamanda rüyana girsin ve tutunsun.kendine iyi bakEst. Sorun değil canım. Belki daha güzeli için yol açmıştır ☺ Rüyayla öğrendim rüya gibi gitti. Hayırlısı artık
Yaptın mı canmEşim gelince yapıcam hemen
Hamile olduğumu öğrenince bi hevesle bebek kıyafeti siparişi vermiştim. Henüz cinsiyetini bilmediğimiz için unisex renklerden seçmiştim. Zaten kız bebeğe pembe, erkek bebeğe mavi kıyafetler giydirmeyi hiç düşünmüyordum. Siparişler gelmeye başladı, paketler elimde kaldıHakkında hayırlısı inşallah ozman
Tup bebek oldugu icin Benim progestan arti 3 gunde bir proluton vardi zaten. Lekelenme olunca da duphaston verdi ek olarak
Çok geçmiş olsunDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Bizim ki tam tersi benim gönlümden geçen olmuştucinsiyetle ilgili bende şey duymuştum; ilk çocukta kocanın istediği,gönlünden geçen olurmuş. Tabi ne kadar doğru bilemem (zaten bilimsel değil)bizim ki denk gelmişti mesela bu teze
Evet olabilir zaten ihtimal %50 her ikisi içinde. Yüksek olunca her türlü tutuyorCinsiyet öğrenene kadar merakımız gitsin diye bir sürü şey türemiş
Kur'anı kerimde geçiyorsa doğrudur o zaman canım meal okuyordum devam edeyim bakalım daha neler öğreneceğizBu doğru galiba kuran-i kerimde mi geçiyordu üstün sperm tarafından oluyor cinsiyet
Aynen canım sağlıklı olsun inşaallah. Ama Rabbim gönlünüzden geçeni de nasib etsin insaallah. İnsan istiyor bir kız bir erkek. Bende kızım var eğer erkek olursa belki kız olur diye 3. yü kesin düşünürüm. Kız kardeş bambaşka. Bence anneden sonra insanı en çok düşünen...Bizim ki tam tersi benim gönlümden geçen olmuştuşimdi de sağlıkla eşimin gönlünden geçen olsun inşallah diyorum ama nasip sağlık olsun yeter ki ❤
Üzülme canım inşaallah kontrolünde her şeyin yolunda olduğunu öğrenirsin, mevla görelim neyler neylerse güzel eylerHamile olduğumu öğrenince bi hevesle bebek kıyafeti siparişi vermiştim. Henüz cinsiyetini bilmediğimiz için unisex renklerden seçmiştim. Zaten kız bebeğe pembe, erkek bebeğe mavi kıyafetler giydirmeyi hiç düşünmüyordum. Siparişler gelmeye başladı, paketler elimde kaldısanırım hepsini daha açmadan iade edicem
Gözünüz aydınÇok şükür duydum kalbini..herşey güzeldi. 6+2 şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?