- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
TeşekkürlerGözünüz aydın
Ah ben de aynı şekilde düşünüyorum benim de kızım varAynen canım sağlıklı olsun inşaallah. Ama Rabbim gönlünüzden geçeni de nasib etsin insaallah. İnsan istiyor bir kız bir erkek. Bende kızım var eğer erkek olursa belki kız olur diye 3. yü kesin düşünürüm. Kız kardeş bambaşka. Bence anneden sonra insanı en çok düşünen...
Öyle tabi canım her şeyden önemlisi sağlıkSağlıkla gelsinde inşallah nisan mayıs farketmez
canım bence bekleme yakın biriyle git hemen
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bu dönemi atlatırsın
Sağlıkla tamamlayıp sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Herkese merhaba bende sizleri bayagıdır okuyorum. 6+5 günlük hamileyim hem de ikiz. Pazar sabah kalktığımda çok hafif kanamam oldu şimdi sadece sabahları kalkınca lekelenme şeklinde beklemiş kan geliyor. Dün doktora gittim rahimle kese arasında ufak bir kanama alanı oluşmuş. Bebişlerin kalp atışlarını da gördük, erken olduğu için dinletmedi, haftaya dinleyeceğiz. Ancak bu lekelenme moralimi bozuyor. Bugün de ara ara sol kasığıma iğne batıyor gibi segiriyor. Sürekli değil. Vücudumu gerince artıyor, dizlerimi çekince olmuyor. Bunun nedenini anlamadım. Yaşayan var mı?
Ben de öyleydim bi ara deli gibi karpuz yiyordumBende aşırı derecede karpuz çekiyor deliriyorum
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımBenim de durumum yarın netleşecek. En son Cumartesi günü gittiğimiz kontrolde (6+3) kesenin olması gerektiği kadar gelişmediğini söyledi doktor. Yarın 7. haftaya giriyoruz, çok ümitli konuşmamıştı, sadece bi şans verdi sanırım. Mucizeye ihtiyacımız var
Hayırlı olsunMerhaba Kızlar ben de Allah nasip ederse 2021 Nisan annesi olacağım inşallah ikinci kez, 5 yaşında bir kızım var.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimÜzülme canım inşaallah kontrolünde her şeyin yolunda olduğunu öğrenirsin, mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Seni merak etmiştim çok üzüldümDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Benim daha dört haftadan başladı halada devam ediyo ilaç kullanıyorum suan. Tamamıyla degısken birsey herkesin farklı oluyorİyi geceler kızlar bulantısı başlayan oldumu yada ne zaman başlıyor
Canım eğer düzgün gruplandırdıysan,bir boş odaya yığ ve mutfak eşyalarından en elzem 2 koli hazırla.gidince sadece onu aç.kalanları gün gün aç.fazlalık olan herşeyi at.Allah kolaylık versin.Ben de ilk bebeğimle taşınmıştım.tek başıma tüm evi koliledim.çok zor ama akıllı hareket edince kolaylıyor insan 3 güne...Yorgunluktan öldüm kasıklarım sancılanıyor
Günlük rutin işlere bile çocukla zor yetişiyordum şimdi bir de taşınma işi çıktı
Hayırlısıyla bi gidip yerleşseydik aşırı yorgunum
Canım benim 5 haftalıkken başladı malesef hala devam ediyor sürekli kendi bi otobüsün içindeymiş gibi hissediyorum o koku o mide bulantısı hep içimdeİyi geceler kızlar bulantısı başlayan oldumu yada ne zaman başlıyor
Geçmiş olsun canım inşallah geçerBenim daha dört haftadan başladı halada devam ediyo ilaç kullanıyorum suan. Tamamıyla degısken birsey herkesin farklı oluyor
Geçmiş olsun canm bebeğin sağlıklı olduğunu gösterşr derler bende endişe ediyorumCanım benim 5 haftalıkken başladı malesef hala devam ediyor sürekli kendi bi otobüsün içindeymiş gibi hissediyorum o koku o mide bulantısı hep içimde
canım inşallah geçer üzülmekızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım
Inşallah atlarsınız sağlıkla herşey güzel olsun Allah im bende gidicem bugunkızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım
Evet var kızım şuan 8 yasindakızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım
Yazınızı okuyunca önce bir gülme geldi sonra eşime söyledim hemen yapmak istedi sonuç erkek çıktı şimdiye kadar tüm belirtilerim erkek yönünde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinKızlar eskilerin kullandığı bir cinsiyet belirleme yöntemi varmış arkadaşm anlattı bnde eşim gelince hemen yaptım. 2 tane sandalyeye görmeyeceğiniz şekilde birine bıçak birine makas koyuyor eşiniz siz yokken sizi çağırınca gelip oturuyorsunz üstüne minder koyduk biz. Makas kız bıçak erkek benm kız çıktı sizde yapın yazın doğru çıkacak mı bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?