2021 Nisan Anneleri

Ah ben de aynı şekilde düşünüyorum benim de kızım var

Sağlıkla gelsinde inşallah nisan mayıs farketmez

canım bence bekleme yakın biriyle git hemen
Öyle tabi canım her şeyden önemlisi sağlık

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bu dönemi atlatırsın
Allah razı olsun canım
Şu an yorgunluktan kendimi yatağa nasıl attım bilmiyorum

Sağlıkla tamamlayıp sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Benim de ikizim var hayattaki en güzel hediyem

Bende aşırı derecede karpuz çekiyor deliriyorum
Ben de öyleydim bi ara deli gibi karpuz yiyordum
Kızım da çok seviyor, sıkıldıkça karpuz yedik

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Allah sağlıkla en güzelini nasip etsin

Merhaba Kızlar ben de Allah nasip ederse 2021 Nisan annesi olacağım inşallah ikinci kez, 5 yaşında bir kızım var.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim de 16 aylık kızım var

Üzülme canım inşaallah kontrolünde her şeyin yolunda olduğunu öğrenirsin, mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim İnşallah bi mucize olur ve bu sınavı da veririz. Allah verdi ve Allah’tan gelen her şeye razıyım.

Yorgunluktan öldüm kasıklarım sancılanıyor
Günlük rutin işlere bile çocukla zor yetişiyordum şimdi bir de taşınma işi çıktı
Hayırlısıyla bi gidip yerleşseydik aşırı yorgunum

Yorgunluktan öldüm kasıklarım sancılanıyor
Günlük rutin işlere bile çocukla zor yetişiyordum şimdi bir de taşınma işi çıktı
Hayırlısıyla bi gidip yerleşseydik aşırı yorgunum
Canım eğer düzgün gruplandırdıysan,bir boş odaya yığ ve mutfak eşyalarından en elzem 2 koli hazırla.gidince sadece onu aç.kalanları gün gün aç.fazlalık olan herşeyi at.Allah kolaylık versin.Ben de ilk bebeğimle taşınmıştım.tek başıma tüm evi koliledim.çok zor ama akıllı hareket edince kolaylıyor insan 3 güne...

kızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım

canım inşallah geçer üzülme

Inşallah atlarsınız sağlıkla herşey güzel olsun Allah im bende gidicem bugun

Evet var kızım şuan 8 yasinda

“Bu ikisinin birleşmesi sırasında erkeğin menisi kadınınkine galip gelirse, Allah’ın emriyle oğlan doğar. Kadının menisi erkeğinkine galip gelirse, Allah’ın emriyle kız doğar.”

Peygamber efendimiz sav hadisiymis

Yazınızı okuyunca önce bir gülme geldi sonra eşime söyledim hemen yapmak istedi sonuç erkek çıktı şimdiye kadar tüm belirtilerim erkek yönünde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…