Ya canım şu aşamada tutamazlar yoğun bakımda bende kan alma diyorum ama bakalım neler olacak sorumlum bana desi hamileysen seni tutamazlar yoğun bakımda. Onlar biliyo benim cocuk için ne kadar uğraştıgımı o yüzden allah razı olsun yardımcı oluyolar gerekirse sorumlum benim adıma doktorlardan rapor bile alır eğer cıkarmazlarsa heyet raporu almayı düşünüyorum ekimdeSenin adına sevindim cnaım bende yoğun bakımdayımbizde eleman eksikliği sıkıntısı olduğundan sanmıyorum kan almaya vereceklerini. 32den sonra çalışmak isteyen Bi arkadaş olmuştu maalesef hiç kolaylık sağlayan görmedim. Aman ben iş hayatında pek şanslı insanlardan değilim gebeliğim sağlıklı geçsin ben dayanırım rabbimin izniyle
Ben kamuda değilim canım ama thy deyim normalde hamile kalındığında yer görevine yani ofise geçiyorduk şu süreçte ofislerde kapalı olduğu için idari ücretli izne çıkarıldm.Kamuda çalışan arkadaşlar yasaklar geri geliyo gibi hamişlerede idari izin gelir diye düşünüyorum bi duyumu olan varmı gelirse haberleşelim mutlaka
Kizlar hafif pembe akintim var.Bunu yasayan var mi?cok tedirginim suan acile gitsem bakabilirler mi acaba?
[/QU şiddetli ağrın ve kanaman yoksa gitme derim progestan kullanıo musun
Cok iyimiş sevindim senin adınaBen kamuda değilim canım ama thy deyim normalde hamile kalındığında yer görevine yani ofise geçiyorduk şu süreçte ofislerde kapalı olduğu için idari ücretli izne çıkarıldm.
İnş canım zaten sizin çalışmanız çok riskli İnş gönlünüze göre olurCok iyimiş sevindim senin adınaİnşallah bizede gelir izin
Canım çok normal kendini takip et o ilk aylarda hep oluyorYok siddetli degik agrim kanama seklindede degilde pembe selpak a geldi 1 daha acik 1 daha koyu.Progestan kullanmiyorum hic boyle bisi yasamamistim ilk gebeligimde de bundada o yuzden doktor boyle bisi vermedi.
Ins oyledir ve artip kirmizilasmaz.Allah hayirlisini versin tabiki.Dis gebelik vs degildir hala keseyi goremedik cunku cumartesi gidecektim gormeye cok erken farkettim cunku kese vs goruncek durumda deildi.Canım çok normal kendini takip et o ilk aylarda hep oluyor
Yine hastaneye gittim canım parça geldi küçük küçük ama şükürler olsun kalbi atıyor ve gelişmişti ama sürekli yüreğim hop hop çok zor süreçler gerçekten zaten zor bela sahip olduk insan mahvoluyorPazar günü benim başıma geldi. Bende ikiz tüp bebek 6+3 tü pazar günü. Hemen aradım doktoru ek bir ilaç verdi. Pazartesi de kontrol etti. Ufak bir kanama alanı var. Kalp atışını gördük. İkisi de sağlıklıydı, olabiliyormuş ama tabi ki düşük tehdidi. Ben bi de o kanı görünce tuvaletten çıkar çıkmaz kapının önünde bayıl düş. Ama allahtan bir şey olmadı. Benim bir daha kanamam olmadı ama lekelenmem oldu sadece sabahları. Bu sabah o da olmadı. Şuan evde istirahat ediyorum. İnşallah bir şey olmayacak içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Bu durumu yaşayan bir çok hamilenin sağlıklı doğum yapabildiğini söyledi. Keseniz ve bebeğiniz gelişmeye devam editorsa içinizi rahat tutun, ama en ufak bir farklılıkta doktorumuzla görüşmeyi ihmal etmeyin.
Pembe akıntısı olanlar vardı burada daha iyi bilirler ama kadın doğumcu olan bir acile ya da devlet acile gidebilirsiniz bakarlarKizlar hafif pembe akintim var.Bunu yasayan var mi?cok tedirginim suan acile gitsem bakabilirler mi acaba?
Canım şimdi yine geldik parça geldi ufak ufak ama çok şükür kalbi atıyordu düşük riski var dedi doktor bahçeciyi aradım progestan iğneyi hergün ikişer tane yap dediler artık taktir allahtançok geçmiş olsun. inşallah sorunsuz sürer gebeliğin. stres yapmamaya çalış. ben de çok gerginim. hergün doktora gidip kontrol etmek istiyorum.
Evet canım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrım var hala devam ediyor 2 gündür de kanamam var bebeğimin kalbi atıyor büyüyor şükürler olsun ama düşük riski yüksek oluyor malesef zaten zor sahip olduk rabbim bağışlasın inşallah herkesin bebeğiniSizin kasik agriniz oluyor mu? Adet agrisi gibi? Bu da bugun cikti. Kanama alanindan dolayi mi oluyor, yoksa rahim genisledigi icin mi oluyor. Her yeni bir seye evhamlaniyorum. Kimsenin yasadigi birbirini tutmaz ama bu durumda olan kisilerde oluyo mu merak ettim.
Bende surekli kontrol durumundayim, en ufak bir akintida aklim cikiyor. Benden pazar sabah yataktan kalktim daha lavaboya girmeden acik pembe gelmisti. Sonra ben dusup bayilinca mi arrik bi anda suzuldu de bilsigin bayrak kirmizi 3-4 damla geldi. Sonra direk leke ye dondu. Pazartesi sali cok cok az kahveye donuk leke geldi. Bugun yok normal akintim var. neler neler okudum burda yatak dosek kan icinde kalip kicagina alan insan var ama yine de aklim cikiyor en ufak bir agri, sizi da. Disariya akmamasi, icerde artmadigi anlamina da gelmiyormus. Hergun doktora gidesim var. ekstra bir durum olmadigi surece taaa haftaya Carsamba nasil beklicem bilmiyorum. Insallah senin de azalsin. Bu olay olana kadar agrim sizin olmadigi icin simdi korkutuyor.Yine hastaneye gittim canım parça geldi küçük küçük ama şükürler olsun kalbi atıyor ve gelişmişti ama sürekli yüreğim hop hop çok zor süreçler gerçekten zaten zor bela sahip olduk insan mahvoluyor
Canım doktor bana sabahları yataktan ayağa kalkmadan kraker ye 1 saat kahvaltı yapma dedi suyu da sıcak içme daha çok mideni bulandırır seni hasta etmeyecek kadar soğuk iç dediKızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.
Pazar gunu kirmizi kanamam da oldu cok az ancak pazartesi bebeklerin kalp atislarini gorduk gelisimleri cok iyiydi. Surekli ne oldugunu bilmek istiyor insan ama maalesef. Keske kadin dogumcu esim olsaymis diyorumIns oyledir ve artip kirmizilasmaz.Allah hayirlisini versin tabiki.Dis gebelik vs degildir hala keseyi goremedik cunku cumartesi gidecektim gormeye cok erken farkettim cunku kese vs goruncek durumda deildi.
Kuzum ben kanama yaşıyorum dünden beri acile gittim şükür kalbi atıyor kese etrafında kanama vardı ama ben iğne yaptığım için başka hiçbir şey yapamadılar eğer iğne progestan falan kullanmıyorsan gidebilirsin belki iğne yaparlar başka birşey yapamıyorlar zatenKizlar hafif pembe akintim var.Bunu yasayan var mi?cok tedirginim suan acile gitsem bakabilirler mi acaba?
Kuzum zaten gidince de birşey yapamıyorlar birçok insanda olabiliyormuş kendini yorma dinlenmeye çalış Allah’ın izniyle birşey olmayacak ben inanıyorumBende surekli kontrol durumundayim, en ufak bir akintida aklim cikiyor. Benden pazar sabah yataktan kalktim daha lavaboya girmeden acik pembe gelmisti. Sonra ben dusup bayilinca mi arrik bi anda suzuldu de bilsigin bayrak kirmizi 3-4 damla geldi. Sonra direk leke ye dondu. Pazartesi sali cok cok az kahveye donuk leke geldi. Bugun yok normal akintim var. neler neler okudum burda yatak dosek kan icinde kalip kicagina alan insan var ama yine de aklim cikiyor en ufak bir agri, sizi da. Disariya akmamasi, icerde artmadigi anlamina da gelmiyormus. Hergun doktora gidesim var. ekstra bir durum olmadigi surece taaa haftaya Carsamba nasil beklicem bilmiyorum. Insallah senin de azalsin. Bu olay olana kadar agrim sizin olmadigi icin simdi korkutuyor.
Ben de aynı sıkıntıları yaşadığım için soruyorum parça dediginiz mercimek kadar falan kan pıhtısı mi ezilip kan olara dağılıyor mu bastırınca yoksa katı bisey miCanım şimdi yine geldik parça geldi ufak ufak ama çok şükür kalbi atıyordu düşük riski var dedi doktor bahçeciyi aradım progestan iğneyi hergün ikişer tane yap dediler artık taktir allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?