- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
Pazardan beri istirahat halindeyim. Doktorum surekli yatmak zorunda degilsin arada oturabilirsin ama kendini yorma dedi. Ben yine de yatmaya calisiyorum, yemege kalkiyorum. Yuzde 90 saglikli dogum yapiyormus ama benim tek kafa kircalayan konum bu olmadigi icin pihtilasma sorunum var kanama olunca o tedaviye ara verdirdi. Bugun basladim tekrar igneye ama hapimi hala icemiyorim. Ustelik ikizlere hamileyim. Katmerli geliyor her sey. Nasipleri varsa oyle de dogacaklar boyle de. Ama insan elinden geleni yapmak istiyor.Kuzum zaten gidince de birşey yapamıyorlar birçok insanda olabiliyormuş kendini yorma dinlenmeye çalış Allah’ın izniyle birşey olmayacak ben inanıyorum
Cok erken canim daha benim 6 haftaya kadar görünmemişti ben alidrmistim ama doktor dedi cidden bebek felan yoktuIns oyledir ve artip kirmizilasmaz.Allah hayirlisini versin tabiki.Dis gebelik vs degildir hala keseyi goremedik cunku cumartesi gidecektim gormeye cok erken farkettim cunku kese vs goruncek durumda deildi.
Kese geliştirmek için bol su içmeniz lazım diye biliyorum.benim doktorum önceki gebelikte bol su iç ki kesen gelişsin demişti.günlük 3 litre su vermişti.tabi ne kadar etkili olur bilmiyorum ama inşallah sonu iyi olurMerhabaHanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese hala aynıydı, hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedidoğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalpo küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
OOOzlem durumlar böyle
O zaman yerleşme de olabilir canım ters durumda çok çok ağrı oluyor ve kanama artıyorYok siddetli degik agrim kanama seklindede degilde pembe selpak a geldi 1 daha acik 1 daha koyu.Progestan kullanmiyorum hic boyle bisi yasamamistim ilk gebeligimde de bundada o yuzden doktor boyle bisi vermedi.
TamamKese geliştirmek için bol su içmeniz lazım diye biliyorum.benim doktorum önceki gebelikte bol su iç ki kesen gelişsin demişti.günlük 3 litre su vermişti.tabi ne kadar etkili olur bilmiyorum ama inşallah sonu iyi olur
Aynen aynen canım mercimek büyüklüğünde göZ göz geldi ama nasıl olduğuna bakmadım hastaneye koştum direkBen de aynı sıkıntıları yaşadığım için soruyorum parça dediginiz mercimek kadar falan kan pıhtısı mi ezilip kan olara dağılıyor mu bastırınca yoksa katı bisey mi
Sen nasılsın şuan peki doktor sana ne dedi canımBen de aynı sıkıntıları yaşadığım için soruyorum parça dediginiz mercimek kadar falan kan pıhtısı mi ezilip kan olara dağılıyor mu bastırınca yoksa katı bisey mi
Evet canım Bende coraspirin içiyordum bıraktım içmeyi artık Allah’a emanetler rabbime emanet ettiğimiz şeylere bi zarar gelmezPazardan beri istirahat halindeyim. Doktorum surekli yatmak zorunda degilsin arada oturabilirsin ama kendini yorma dedi. Ben yine de yatmaya calisiyorum, yemege kalkiyorum. Yuzde 90 saglikli dogum yapiyormus ama benim tek kafa kircalayan konum bu olmadigi icin pihtilasma sorunum var kanama olunca o tedaviye ara verdirdi. Bugun basladim tekrar igneye ama hapimi hala icemiyorim. Ustelik ikizlere hamileyim. Katmerli geliyor her sey. Nasipleri varsa oyle de dogacaklar boyle de. Ama insan elinden geleni yapmak istiyor.
Benim 2 hafta olucak sizinki gibi kan pıhtısı görmemle başladı sıkıntılarım peçeteye geliyordu kırmızı şekilde raporluyum evde istirahat verdi doktor ve progestan hap kullandım geçtiğimiz cumartesi kontrolum vardı kese ve oluşumu vajinal baktığında görebildi hafif kalp atisi da başlamış suan için sıkıntı yok ama ne olur bilmem düşük tehlikesi var dedi hapı da iğneye döndürdü 5 gündür vuruluyorum faydasını gördüm kahverengi lekelenmeye döndü bir sonraki doktor kontrolünü bekliyorum yüreğim ağzımda.Sen nasılsın şuan peki doktor sana ne dedi canım
Amin kuzum inşallah hayırlı olsunBiz kanama için gittik bide baktık 6+4 de kalpleri kımıl kımılSize de görmek nasip olsun.
Amin Canım inşallah çok saolTeşekkürler canım bugün tam 6 haftalık sata göre pandemiden dolayı 9 unda gideyim diyorum dr a hiç gitmedm inşallah en kısa sürede kalp atışlarını duyarsın canım Allah herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kanaması olanlara şifa versin.
Kalplerini ikiz mı oy yavrular masallah Allah saglikla kucağımiza almayı nasip etsinBiz kanama için gittik bide baktık 6+4 de kalpleri kımıl kımılSize de görmek nasip olsun.
Canım doktor bana sabahları yataktan ayağa kalkmadan kraker ye 1 saat kahvaltı yapma dedi suyu da sıcak içme daha çok mideni bulandırır seni hasta etmeyecek kadar soğuk iç dedi
Evet ikisi de tutmus bizimkilerin nasibimiz boyleymis, saglikla dogsunlar da insallah. Dogunca ben onlara sorucamKalplerini ikiz mı oy yavrular masallah Allah saglikla kucağımiza almayı nasip etsin
Herhalde burda en bulantı kusma yasayan benim canım. Hatta bir haftadırda ilaç kullanıyorum. Ama yinede hafif bazen öğürtülü mide bulantısı oluyor. Suyu icince anında içim kötü oluyor içemiyorum ama ev yapımı vişne suyu komposto gibi ayran süt karpuz üzüm muz bunları icip yiyorum simdilik enazından sulu seyler diye yiyebildiğim kadarıyla yiyorum. Beyaz leblebiyi tavsiye ederim birde gerçekten bastırıyor baya
ben yaşadım canım dr u aradım hemen progestan verdi ve istirahat istirahat istirahat dedi . Kendine dikkat et yorulmaKizlar hafif pembe akintim var.Bunu yasayan var mi?cok tedirginim suan acile gitsem bakabilirler mi acaba?
Canım neden kimseye söyleme ama eşine söyle süpriz yap sevinir inşallahHayırlısı olsun canım, eşim bilmiyor henüz, nasıl karşılar bilemiyorum... Uzun süre kimseye söyleyemem sanırım.
Canım, Allah im güzel Rabbim i.sallah sağlıkla bağışlar size bizeMerhabaHanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese hala aynıydı, hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedidoğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalpo küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
OOOzlem durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?