- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Amin insallahEvet ikisi de tutmus bizimkilerin nasibimiz boyleymis, saglikla dogsunlar da insallah. Dogunca ben onlara sorucam
Insallah benim de oyle olurBenimde gözükmedi 5 gün sonra gittiğimde kese bebek kalp atısı gördüm bende senin gibi tedirgindim boş gebelik diye düşündüm ama hızlı büyüyolar
İlginç bi şekilde muz çok kötü midemi bulandırıyor. Tatlı şeyler genel olarak midemi bulandırıyor. Ekşi şeyler bi tık daha iyi geliyor. İkiz bekliyordun dimi ben de ikizden şüphelenmiştim bu kadar çok olunca ama maşallah tek başına yetiyor benimki.
Gözün aydın canım. Hep böyle güzel sonuçlar al inşallahÇok şükür Allahima sonuç bekleyenlere iyi haberler versin rabbim
Hastalara şifa dertilere deva
Çocuk isteyenlere çifter çifter versin rabbim insallah
İnşallah düşmez canımMerhabaHanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese hala aynıydı, hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedidoğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalpo küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
OOOzlem durumlar böyle
MerhabaHanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese hala aynıydı, hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedidoğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalpo küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
OOOzlem durumlar böyle
Sağol bitanem aminn cumlemziin insallahhhGözün aydın canım. Hep böyle güzel sonuçlar al inşallah
Canım dış gebeliktenmi şüpeleniyorsun internetten araştırdınmı İnşallah öyle bişey yokturAranizda dis gebelik yasayan var mi acaba?Nasil farkettiniz ya da agrisi kanamasi va oluyor mu yoksa kese gorunmeyip hcg olunca doktor mu anliyor?
Kese tupte oluyor çok nadir asagiya iniyor dış gebelik olsa doktorun söylerdi lütfen içini ferah tutAranizda dis gebelik yasayan var mi acaba?Nasil farkettiniz ya da agrisi kanamasi va oluyor mu yoksa kese gorunmeyip hcg olunca doktor mu anliyor?
Ben geçirdim siz bundan mı şüpheleniyorsunuz?Aranizda dis gebelik yasayan var mi acaba?Nasil farkettiniz ya da agrisi kanamasi va oluyor mu yoksa kese gorunmeyip hcg olunca doktor mu anliyor?
Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah canım içini ferah tut bir çok insan olabiliyormuş bizim gibi sadece dikkat etmek gerekiyor artık o kadarına da katlanıcazBenim 2 hafta olucak sizinki gibi kan pıhtısı görmemle başladı sıkıntılarım peçeteye geliyordu kırmızı şekilde raporluyum evde istirahat verdi doktor ve progestan hap kullandım geçtiğimiz cumartesi kontrolum vardı kese ve oluşumu vajinal baktığında görebildi hafif kalp atisi da başlamış suan için sıkıntı yok ama ne olur bilmem düşük tehlikesi var dedi hapı da iğneye döndürdü 5 gündür vuruluyorum faydasını gördüm kahverengi lekelenmeye döndü bir sonraki doktor kontrolünü bekliyorum yüreğim ağzımda.
Kesinlik ılık yada biraz soğuk olmayan su mideyi daha çok bulandırırmış canım bide böyle dene bakalım inşallah işe yararSuyu hep ılık içiyordum çok iyi oldu bunu öğrendiğim :) kahvaltıyı hep bi saat geç yapıyorum zaten kana kana su içmeyi özledim.
Sen naptın kalp mi duymaya gittin canım?Iyi geceler hatunalr yarın neler yazıcaz bakalim
Yok canim 1indw sen naptin kanama felan yok demiSen naptın kalp mi duymaya gittin canım?
Benim 9 temmuz adetti ama ilk kontrole gittigimde transfer gunune gore 11 i kabul ediyoruz deyip degistirdi doktor. 3. Gun embriyosuydu. 5. Gun dha farkli olabilir.Tüp bebek yaptıranlar kaç haftalık olduğunu nasıl hesap ediyorsunuz? Benim son adet tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. Kaç haftalık sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?