2021 Nisan Anneleri

İşte kendine en uygun seyleri kendin buluyorsun yine canım neyi alıyorsa miden. Evet ikiz bekliyorum inşaallah hayırlısıyla ilaçta kullansam etkisi cok olmuyor malesef ama kullanmadıgıma göre daha iyi tabi bu anı cok bekledim şikayetim yok inşaallah cabuk gecer bu dönem

İnşallah düşmez canım umudunu sakın kaybetme uzan, zorunlu olmadıkça ayağa kalkma

Cnm sen moralini yüksek tut, benimde olmuştu kahverengi akıntım hiç sorun olmadı, sağlıklı doğurdum.

Aranizda dis gebelik yasayan var mi acaba?Nasil farkettiniz ya da agrisi kanamasi va oluyor mu yoksa kese gorunmeyip hcg olunca doktor mu anliyor?
Kese tupte oluyor çok nadir asagiya iniyor dış gebelik olsa doktorun söylerdi lütfen içini ferah tut

Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah canım içini ferah tut bir çok insan olabiliyormuş bizim gibi sadece dikkat etmek gerekiyor artık o kadarına da katlanıcaz

Tüp bebek yaptıranlar kaç haftalık olduğunu nasıl hesap ediyorsunuz? Benim son adet tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. Kaç haftalık sizce?

Tüp bebek yaptıranlar kaç haftalık olduğunu nasıl hesap ediyorsunuz? Benim son adet tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. Kaç haftalık sizce?
Benim 9 temmuz adetti ama ilk kontrole gittigimde transfer gunune gore 11 i kabul ediyoruz deyip degistirdi doktor. 3. Gun embriyosuydu. 5. Gun dha farkli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…