Aslında bilmiyorum hcgm duzenli artti,keseyi cumartesi gormeyo umuyorum.Bazen kasik agrilarim oluyor,ve dun hafif pembe akintim oldu ama 1 sefer minik olup bitti.Suan yok ama yinede yasayan varsa tak olarak nasik semptomlari var ogrenmek icin sordum daha cok.Ben geçirdim siz bundan mı şüpheleniyorsunuz?
Bende dış gebelikten korkuyodum hcg düzenli arttı bide doktor progesterondq baktırdı oda 18 cıktı ( 15 üstü olması gerekmiş ) dedim ben cok korkuyorum dış gebelik Diye ben dış gebelik düşünmüyorum dedi doktorum.Aslında bilmiyorum hcgm duzenli artti,keseyi cumartesi gormeyo umuyorum.Bazen kasik agrilarim oluyor,ve dun hafif pembe akintim oldu ama 1 sefer minik olup bitti.Suan yok ama yinede yasayan varsa tak olarak nasik semptomlari var ogrenmek icin sordum daha cok.
Beta düzenli artada bilir artmayadabilir mesela benimkinde bi yükseliyordu bi düşüyordu değerler.dengesizdi.ayrıca kanama vardı peçeteye sildikçe gelen.kahverengiydi rengi de.ve tek taraflı ağrı vardı.boyun ve sırt ağrısı yapıyordu.inşallah sizinki öyle değildir.keseyi görürler inşAslında bilmiyorum hcgm duzenli artti,keseyi cumartesi gormeyo umuyorum.Bazen kasik agrilarim oluyor,ve dun hafif pembe akintim oldu ama 1 sefer minik olup bitti.Suan yok ama yinede yasayan varsa tak olarak nasik semptomlari var ogrenmek icin sordum daha cok.
Bende erkenden uyuyup erkenden uyanıyorum. Gece 3 4 gibi uyanıp telden dizi aciyom sonra öle uyuyakaliyom falan saatler duzensizUyuyaaaaammmmiiiıyorummm geceleri uyuyamıyorum dönüyorum dönüyorum sabahla mide bulantum oluyir çubuk kraker yiyorum
Sonrada gün boyu yatiyorum sende oylemiBende erkenden uyuyup erkenden uyanıyorum. Gece 3 4 gibi uyanıp telden dizi aciyom sonra öle uyuyakaliyom falan saatler duzensiz
baya erken söylemişş :)Benim doktorum 10.11 haftada oğlumu %100 diye soylemişti cnmAzze cok erkendi cok şaşmıştım. Kızlar biraz daha geç gösteriyor galiba
Ben de aynıyım sabah gün aydığı anda uyanıyorum daha da uyku yokBende erkenden uyuyup erkenden uyanıyorum. Gece 3 4 gibi uyanıp telden dizi aciyom sonra öle uyuyakaliyom falan saatler duzensiz
Canım eğer düzgün gruplandırdıysan,bir boş odaya yığ ve mutfak eşyalarından en elzem 2 koli hazırla.gidince sadece onu aç.kalanları gün gün aç.fazlalık olan herşeyi at.Allah kolaylık versin.Ben de ilk bebeğimle taşınmıştım.tek başıma tüm evi koliledim.çok zor ama akıllı hareket edince kolaylıyor insan 3 güne...
Ben de ilk hamileliğimde öyleydim, akşam erkenden uyurdum sonra gece uykum kaçardı sabah 6-7ye kadar uyuyamazdım.Bende erkenden uyuyup erkenden uyanıyorum. Gece 3 4 gibi uyanıp telden dizi aciyom sonra öle uyuyakaliyom falan saatler duzensiz
Allah hayırlı şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımMerhabaHanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese hala aynıydı, hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedidoğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalpo küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
@OozlemB durumlar böyle
Yok canim 1indw sen naptin kanama felan yok demi
Yok canım.Kanama yok şükür.açlığa katlanamıyorum.sağlık ocağına gittim az önce tam tahlil istemişti doktorum.D vit bakmıyorlar dedi.yaptırdım yine de...D eksikliği sebebiyle kanaması olan da var aslında.doktorum yoktu.diğer doktorlardan birine muayene oldum kağıdı verdim ama önce kendi hastalarını aldılar.önümde 3 kişi olmasına rağmen tüm bahçeyi aldılar en son olmayan doktor hastalarını aldılar...mahfoldum.şimdi yedim kendime geldim.Telefonla çok oynayınca da midem bulanıyor.tüm gün benim kızla evcilik oynuyorum yattığım yerden:) arada iş yapıyorum.öyle.8 eylülü bekliyorum ben de artık..doktorun dediğine göre o gün de ok dersek artık önümüz açık ,3 hafta sonra gelirsin dedi.böyle...kızıma söyledik...çıldırdı:) tepkisini çektim.her gün onu soruyor:) şimdilik herşey iyi gidiyor şükğrler olsun.sen nasılsın kuzum?
Oh iyi yapmışsın...ah ah battaniyelerin üstğnde uyumuştu bizimki de...geçecek ama acele etme işim bitsin diye güzel güzrl yerleş ki sonra rahat et oh mis.elzem olanları zaten önce kullanacağın için sıkıntın olmaz.kadın tutman iyi olmuş.maskeyle çalışabiliyor mu? Çok da yanı odada durma kadınla...Teşekkür ederim Canım mesajın için.
Eşyaları paketlerken hepsinin üstünü yazdık zaten.
Şu an mutfakta son kullandığımız eşyalar var, iki tabak iki kaşık iki bardak tencere vs.
Taşınınca da ilk o koliyi açıcaz yine. Sonrası dediğin gibi en çok lazım olanlardan başlayarak yerleştiririz.
Şimdi temizlik için bayan geldi ben de başında duruyorum, kızıma bakacak kimse olmadığı için boş odaya yere yatak serip uyuttum
Bende erkenden uyuyup erkenden uyanıyorum. Gece 3 4 gibi uyanıp telden dizi aciyom sonra öle uyuyakaliyom falan saatler duzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?