2021 Nisan Anneleri

Ben geçirdim siz bundan mı şüpheleniyorsunuz?
Aslında bilmiyorum hcgm duzenli artti,keseyi cumartesi gormeyo umuyorum.Bazen kasik agrilarim oluyor,ve dun hafif pembe akintim oldu ama 1 sefer minik olup bitti.Suan yok ama yinede yasayan varsa tak olarak nasik semptomlari var ogrenmek icin sordum daha cok.

Bende dış gebelikten korkuyodum hcg düzenli arttı bide doktor progesterondq baktırdı oda 18 cıktı ( 15 üstü olması gerekmiş ) dedim ben cok korkuyorum dış gebelik Diye ben dış gebelik düşünmüyorum dedi doktorum.

Beta düzenli artada bilir artmayadabilir mesela benimkinde bi yükseliyordu bi düşüyordu değerler.dengesizdi.ayrıca kanama vardı peçeteye sildikçe gelen.kahverengiydi rengi de.ve tek taraflı ağrı vardı.boyun ve sırt ağrısı yapıyordu.inşallah sizinki öyle değildir.keseyi görürler inş

Teşekkür ederim Canım mesajın için.
Eşyaları paketlerken hepsinin üstünü yazdık zaten.
Şu an mutfakta son kullandığımız eşyalar var, iki tabak iki kaşık iki bardak tencere vs.
Taşınınca da ilk o koliyi açıcaz yine. Sonrası dediğin gibi en çok lazım olanlardan başlayarak yerleştiririz.
Şimdi temizlik için bayan geldi ben de başında duruyorum, kızıma bakacak kimse olmadığı için boş odaya yere yatak serip uyuttum

Günaydın hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik herkes iyidir inşallah
Ben bugün 4+4 oldum, henüz bulantım yok ama aşırı şekilde başım dönüyor, belim ve kasıklarım ağrıyor, bir de sürekli uykum geliyor.
Bu gece de kızım hiç uyumadı mahvoldum sabaha kadar, şimdi zombi gibi ortalıkta geziyorum

Bende erkenden uyuyup erkenden uyanıyorum. Gece 3 4 gibi uyanıp telden dizi aciyom sonra öle uyuyakaliyom falan saatler duzensiz
Ben de ilk hamileliğimde öyleydim, akşam erkenden uyurdum sonra gece uykum kaçardı sabah 6-7ye kadar uyuyamazdım.
Şimdi gece uykum kaçsa bile sabah uyuma şansım yok kızımın peşinde gezmekten

Allah hayırlı şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Oh iyi yapmışsın...ah ah battaniyelerin üstğnde uyumuştu bizimki de...geçecek ama acele etme işim bitsin diye güzel güzrl yerleş ki sonra rahat et oh mis.elzem olanları zaten önce kullanacağın için sıkıntın olmaz.kadın tutman iyi olmuş.maskeyle çalışabiliyor mu? Çok da yanı odada durma kadınla...

Sonunda kardeşe soylenmis çıldırmazdı artik evcilik oynayacak biri var sağlıcakla gelsinninsallah hiç birşey olmayacak. Açlık için meyve suyu içebilirsin yada karadut özünü sulandirip cidden tok tutuyor . Mide bulantisida şimdilik sabahları oluyor insallah da olmaz mide bulantılarımız çok çok kotu insallah sonuçların güzel cikar follik asit kullanıyorsun demi

kızlarrrr selammm umarım herkesin hamileliği harika geçiyordur sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. ilk hamileliğim olduğu için ben biraz paranoyağa bağladım sürekli beybi için endişeleniyorum beklenmeyen bir hamilelikti ve maalesef kendime pek iyi bakmıyordum 15 yıldır sigara kullanıyordum, sosyal içicilik vs vs neyse sorum şu nifty testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmayı düşünen var mı? Bilgileriniz nelerdir? Bu acemi anne adayımı bilgilendirirseniz çok sevinirim

Kızlar bende mide bulantısı yok çok endişeleniyorum acaba sağlıksızmı inşallah saiğlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…