- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Kadın maskeyle çalışamıyor ya açıkçası ben de bir şey demek istemedim sürekli hareket halinde zor durumda kalmasın diye. Ben maske taktım ve ayrı odada duruyorum, arada bir yanına gidip ihtiyaç var mı diye soruyorum.Oh iyi yapmışsın...ah ah battaniyelerin üstğnde uyumuştu bizimki de...geçecek ama acele etme işim bitsin diye güzel güzrl yerleş ki sonra rahat et oh mis.elzem olanları zaten önce kullanacağın için sıkıntın olmaz.kadın tutman iyi olmuş.maskeyle çalışabiliyor mu? Çok da yanı odada durma kadınla...
Kızlar bende mide bulantısı yok çok endişeleniyorum acaba sağlıksızmı inşallah saiğlıklıdır.
İnşallah öyledir canım ya teşekkür ederim.2 gün midem bulanmadı diye ben de aynı düşünceye girmiştim ama anne paranoyaklığo başladı galiba. Bu senin şanslı olduğunu gösterir içini ferah tut hiç mide bulantısı yaşamayan şanslı arkadaşlarım var
Kullanıyorum kuzum ona bebek istediğimizde başlamıştım.ben baya zayıfım,dönüşümlü vitaminler de kullanıyordum şimdi gebeler için olanı alıyorum.benim değerlerim çabuk düşer çünkü.özellikle demir...çıkar çıkar bir B 12 den şüpheliyim bakalımSonunda kardeşe soylenmis çıldırmazdı artik evcilik oynayacak biri varsağlıcakla gelsinninsallah hiç birşey olmayacak. Açlık için meyve suyu içebilirsin yada karadut özünü sulandirip cidden tok tutuyor . Mide bulantisida şimdilik sabahları oluyor insallah da olmaz mide bulantılarımız çok çok kotu insallah sonuçların güzel cikar follik asit kullanıyorsun demi
Hep aldığın biriyse git.ben sabah anahtarı verip kızımı alıp çıkıyordum pandemi öncesi.güven duyduğum yıllardır benle olan biri bu tabii...o yoksa kimseyi çağırmıyorum zaten.çabucak yoluna girsin inşallah işlerin kuzumKadın maskeyle çalışamıyor ya açıkçası ben de bir şey demek istemedim sürekli hareket halinde zor durumda kalmasın diye. Ben maske taktım ve ayrı odada duruyorum, arada bir yanına gidip ihtiyaç var mı diye soruyorum.
Aslında kadın bana eve git burda perişan olma ben temizler anahtarı bırakırım dedi ama arada bir bakıyorum nasıl yapıyor diye.
Aminnn çok güzel bir andı yaM Montessoriannesi Ben de senin gibi yattığım yerden oynuyorum kızımla.. Ama sağolsun yaşından büyük anlayış gösteriyor. Ben de sürprizle söyledim kardeşinin olacağını videoya çektim her izlediğimizde duygulanıyoruz... Çünkü sevinçten ve şaşkınlıktan ağlayacaktı..Allah izin verirse büyüyünce kardeşine de göstericez bunu dediğimde kendinden geçiyor.Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize..
Ben 53 bucuk :)62 63 kgmla hamile kaldim
Randevum 8 inde,8+2 oluyor bakalım bizi nasıl karşılayacakÜstteki gecen haftanın şimdikini atıyorum
Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤1 yaşında kızım var ben de düşük tehlikesi atlattım progestan iğne hap kullandım şimdi çok şükür yanı başımda mucizem ama 3 ay hep yattım eşim kaynanam yemeği temizliği yaptılar. Vakti olan arkadaşlarım bolca dinlenin ayaklarınızı biraz yükseltin dikkat edin Rabbim hepimize yavrularımız kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ay bakalım minnoşlarımız büyüsün güzelceRandevum 8 inde,8+2 oluyor bakalım bizi nasıl karşılayacak
Canim benim mide asidim yükselmiş her şey kusturuyor beni, bulantım çok var. Tükürük alkali olduğundan mideyi yatıştırmak için otomatik çok salgilanmaya başlıyormuş. Hatta ben iki gündür sakız çiğniyorum tükürük salgım artsın diye.Yemek yapamıyorum hiç zaten, yemekten bahsedilmesi bile midemi bulandırıyor. Tükürük salgımın arttığını farkettim acaba o mu mide Bulantısı arttırıyor diye düşünüyorum.
Aaaa bu ben değil miyimBenim midem üç gündür fena, 24 saat bulanıyor resmen, ilk kızıma hamileyken sadece yemekten sonra istifra ederdim rahatlardım böyle mide bulantım olmazdı bunda sürekli bulantı hali var daha kötü, 24 saat çikolata yiyebilen ben şimdi aklıma gelince kusacak gibi geliyorum dolabın kapağını bile açamıyorum :/
Kesinlikle canım inşaallah cumartesi gününe kadar gelişme olur dualarım seninleMerhabaHanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese hala aynıydı, hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedidoğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalpo küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
@OozlemB durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?