2021 Nisan Anneleri

Kadın maskeyle çalışamıyor ya açıkçası ben de bir şey demek istemedim sürekli hareket halinde zor durumda kalmasın diye. Ben maske taktım ve ayrı odada duruyorum, arada bir yanına gidip ihtiyaç var mı diye soruyorum.
Aslında kadın bana eve git burda perişan olma ben temizler anahtarı bırakırım dedi ama arada bir bakıyorum nasıl yapıyor diye.

2 gün midem bulanmadı diye ben de aynı düşünceye girmiştim ama anne paranoyaklığo başladı galiba. Bu senin şanslı olduğunu gösterir içini ferah tut hiç mide bulantısı yaşamayan şanslı arkadaşlarım var
Kızlar bende mide bulantısı yok çok endişeleniyorum acaba sağlıksızmı inşallah saiğlıklıdır.

M Montessoriannesi Ben de senin gibi yattığım yerden oynuyorum kızımla.. Ama sağolsun yaşından büyük anlayış gösteriyor. Ben de sürprizle söyledim kardeşinin olacağını videoya çektim her izlediğimizde duygulanıyoruz... Çünkü sevinçten ve şaşkınlıktan ağlayacaktı..Allah izin verirse büyüyünce kardeşine de göstericez bunu dediğimde kendinden geçiyor.Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize..

İnşallah öyledir canım ya teşekkür ederim.

Kullanıyorum kuzum ona bebek istediğimizde başlamıştım.ben baya zayıfım,dönüşümlü vitaminler de kullanıyordum şimdi gebeler için olanı alıyorum.benim değerlerim çabuk düşer çünkü.özellikle demir...çıkar çıkar bir B 12 den şüpheliyim bakalım

Hep aldığın biriyse git.ben sabah anahtarı verip kızımı alıp çıkıyordum pandemi öncesi.güven duyduğum yıllardır benle olan biri bu tabii...o yoksa kimseyi çağırmıyorum zaten.çabucak yoluna girsin inşallah işlerin kuzum

Aminnn çok güzel bir andı ya masasında boyama yapıyordu dün ben yatıyorum,ayyyyyy dedi kendi kendine...ne oldu kızım dedim...kardeşimi görmek için sabırsızlanıyorum dedi Hep soru soruyor...sen ağlarsan o da ağlar mı ya da sen açsan o da mı aç gibi

Kızlar ben bugün doktora gittim iğne raporu için doktor kalbine bakıyım öyle yazıyım dedi. Kendi doktorun değildi. Baktı bence büyümüş geçen haftaya göre Ama kağıtta 7+1 gözüküyo. Normalde 7+6 olmam lazım doktor iyi dedi farklılıklar olabilir dedi ama bariz belli büyüdüğü sizede atıyım

Eklentiler

• E8D212D4-4716-4549-89DC-897476E3A20E.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 83
1 yaşında kızım var ben de düşük tehlikesi atlattım progestan iğne hap kullandım şimdi çok şükür yanı başımda mucizem ama 3 ay hep yattım eşim kaynanam yemeği temizliği yaptılar. Vakti olan arkadaşlarım bolca dinlenin ayaklarınızı biraz yükseltin dikkat edin Rabbim hepimize yavrularımız kavuşmayı nasip etsin inşallah

Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤

Yemek yapamıyorum hiç zaten, yemekten bahsedilmesi bile midemi bulandırıyor. Tükürük salgımın arttığını farkettim acaba o mu mide Bulantısı arttırıyor diye düşünüyorum.
Canim benim mide asidim yükselmiş her şey kusturuyor beni, bulantım çok var. Tükürük alkali olduğundan mideyi yatıştırmak için otomatik çok salgilanmaya başlıyormuş. Hatta ben iki gündür sakız çiğniyorum tükürük salgım artsın diye.

Benim midem üç gündür fena, 24 saat bulanıyor resmen, ilk kızıma hamileyken sadece yemekten sonra istifra ederdim rahatlardım böyle mide bulantım olmazdı bunda sürekli bulantı hali var daha kötü, 24 saat çikolata yiyebilen ben şimdi aklıma gelince kusacak gibi geliyorum dolabın kapağını bile açamıyorum :/

Aaaa bu ben değil miyim aynı şeyleri söylüyorum bende, kızımda böyle değildi. Şimdi midem hep ekşi hep bulantılı ve halsizim. Her bebek farklı oluyor tabi bizde bünyemizde değişiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kesinlikle canım inşaallah cumartesi gününe kadar gelişme olur dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…