2021 Nisan Anneleri

Selam kızlar ay 2 hafta olacak tasinali bebeğim adeta huy değiştirdi uyumuyor ağlıyor ne istediği belli değil offf bir halt yapamıyorum eve yerleşemedim hala ablalar okulda eşim işte bir başıma bebekle kalakaldım sizin bebisler de böyle mi bu aralar?

Benimkide boyleydi cnm 2 gundur uykusu duzene girdi 1 hafta surdu bizim aglama uykusuzluk pisikden oldu sanrm bizim pisik gecti hersey duzeldi

Benimkide boyleydi cnm 2 gundur uykusu duzene girdi 1 hafta surdu bizim aglama uykusuzluk pisikden oldu sanrm bizim pisik gecti hersey duzeldi
Hmm biz de fiziksel bir durum yok acaba niye böyle? Ne yapacagimi şaşırıyorum. Karnı tok popo temiz uykusunu bile almış halde böyle. Gözünü acar açmaz böyle etinden et koparmışlar gibi basıyor feryadı. Kucağa alınca mutlu. Koltuğa beşiğe salıncağa koyunca yine aynı. Ne oldu birden de böyle ilgi istemeye başladı. Hayır uyumuyorsa uyuyana kadar 2 saat uğraşıyorum. Kendi kendine uyuyan çocuk pat patla uyumaya başladı. Nasil direniyor uyumaya. Artık en son bayılıyor öyle. Bir de uykusunu almadan kalktıysa sese falan eyvah eyvah. Kok sokturuyor ev ahalisine. Biter inşallah mahvoldum ya

Gecici bi donem ayni anlattigin gibiydi bizimde sonra bi anda duzeldi cnm.Ben bugun tekrar gittim doktora kilo alimi resmen durmus cocugun alerjik bu cocuk dedi iki tane mama onerdi bide propiyotik baslicaz.Birde disleri cok agri yapiyordu baktinmi sismis mi ben soguk dis kasiyici tutuyorum agzina hemen uykuya geciyor damaklari rahatlayinca

Bendeki süt blebi, internetten bir bak istersen, süt kabarcığı da deniyor, ona göre önerileri yaparsın geçer belki

Çok sağol. Doktora göründüm. Enfeksiyonmuş ilerlememesi için antibiyotik tedsvisine başladık. Emzirmemde bir sakınca yokmuş. Biraz daha rahatladım. Bugün itibariyle nimernix ve bexcero etkisi de kalmadı.

Ay dişten de hiç anlamıyorum ama benim göğsümü fe çok güçlü ısırıyor artık parmağımı yakalıyor bazen kemiriyor adeta ben de dişlik aldim onu bayagi ısırıyor diş dicem ama öyle görünür de bir diş yok henüz ablalar da hic olmadi böyle şeyler ilk çocuk gibi hissediyorum bazen. Ne sansliymisim ablalarında valla hiç üzulmeden yorulmadan büyütmüşum onları
Bir de salıncağa yatağa koyunca popoyu kaldırıyor hırsla istemiyorum diye haykırıyor resmen

Kuzum kiloyu hicccc kafana takma benim oglum 5 kiloydu 6 aylikken. 3 yasina girdi 12 kilo cikti düsün. Kardesi 5 numara bez kullaniyor abisi 6. Bana aradaki farki soracak olursan masallah masallah büyük oglum daha hic hastaliktan doktora gitmedi pek cok sükür dinc ve saglikli. Kücük oglum daha 5 aylik orta kulak iltihabi grip herbisey oldu keske oda zayif olsada saglikli olsa diyorum, herseyden nem kapiyo. Saglikli olsunlarda zayif olsunlar hic takma kafaya

Kızlar selamlar, destekli oturtma için ne gibi araçlar, yöntemler kullanıyorsunuz, bana bilgi verebilir misiniz rica etsem? Bu bebeyatmaz ya da destekli oturma minderi gibi şeyleri önerir misiniz?

Kızlar selamlar, destekli oturtma için ne gibi araçlar, yöntemler kullanıyorsunuz, bana bilgi verebilir misiniz rica etsem? Bu bebeyatmaz ya da destekli oturma minderi gibi şeyleri önerir misiniz?
selam canım. Bebeyatmaz aldım ama pişman oldum açıkçası emzirme yastığı da aynı işi görüyormuş şimdi onunla oturtuyorum aralık kısmı öne geliyor destek sırtında(resim ekledim). Önüne oyuncak koyuyorum baya oyalanıyor. Bir de mama sandalyesine oturtuyorum biz yemek yerken.

Eklentiler

• IMG_20210916_125242.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Ben emzirme minderimizi kullanıyorum ama onun da ön taraf kapalı olmadığı için yine önden destekliyorum. Bebe yatmazı ben de düşündüm ama zaten mama sandalyesi, kucakta destek falan derken yakında oturur inşallah diye almadım.

Canim benim kiz kardesimin bebegide öyleydi. Onda cicek yagi ise yaramisti bi dene istersen. Bi pamuk yardimiyla poposuna sür. Benim oglumda bi krem var burda yara kremi olarakta kullaniliyor o ise yaradi, bilmiyorum türkiyede varmi.

Kizlar hepinize tavsiyeleriniz tek tek tesekkur ederim.bizim pisigimiz mamadanmis alerjik bi cocuk defi evolvia rp verdi ama yemiyor bebelac lf deniycez simdi bakalim.Kilosunu da aslinda takmiyorm ama yedigi cocugun migdesinde kalmadan alttan cikartiyo yada kusuyor oyuzden uzuluyorum insallah saglikla buyutelim kilosu galan halledilir

Ya tatlı kuş
Canım niye pişman oldun, bebeyatmazı hiç kullanamadın mı?
Benim emzirme yaatığım böyle sıkı olanlardan değil, içinde elyafı gevşek gevşek, dolayısıyla seninki gibi kullanamam yaa

Bir iki kere oturttum ama benim oğlanın biraz kilosu da var diye zorlandım çıkartırken bu emzirme yastığı daha pratikmiş ama seninki öyle değilse alabilirsin daha korunaklı bebeyatmaz devrilmiyorlar letgoda fln 2. Elleri baya uygun

Ben alayım yine de ya, inşallah çok gecikmeden otururlar

Canım ya seninki kaç kilo? Herkes bebeğinin sığmadığından yakınmış da, benimki de öyle olmasın sonra.

Kesinlikle benim kizimda asla oturmuyor ve bugun kendini geri atti resmen dusecekti.Yani kucakt yada ben otururken bacak aramda koltukta mama sandalyesinde vs vs daha iyi hatta artik emeklerken durup yan oturuyor ve diklesoyor nerdeyse oturcak bosuna almis olduk.

Emekliyor mu bir de , ay maşallah, benimki pek hantal yaa, ancak konuşuyor, gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…