Uşume olunca kaks sıvı mi oluyormusAtak 14nde bitti ama benim kizim hala aglaya inleye aaa eeee ööö diye firyat figan uyuyor.Huy mu oldu acaba dalmasi sıkınti surekli dalma öncesi aci cekiyor sanki ne yapicam bilmiorm.
Aksamda usudu galiba ya kakasi cok sivi
Bizim oyleydi usutme oldugu zaman oldu hatta doktora goturdum usutme olunca oluyormusBebegimde cok fena kokulu gaz problemi basladi. Yaklasik 1 haftadir her pirtindan sonra ay cok kotu koktu kakasini yapti diyorum altini bir aciyorum tertemiz ama kokusu nasil agir ayni kaka kokusu. Niye boyle oluyor acaba, yasayan var mi bu durumu? Gun asiri yapmaya baslasi kakasini acaba o mu kokuya sebep oluyor diye dusunuyorum, bebegi her gun kaka yapmayanlarda gazinda koku problemi oluyor mu?
Aynı dert bende de var benimde sinirlerim bozuluyor . Bir düzen kuramamak çok yorucu ama bizim gibi anneler var geçecek büyüyecek bitecekMerhaba aglicam artik valla cocuk uyumak nedir bilmiyor yagunduzleri 15 en en fazla 30dk cok nadir gece deseniz sık sık uyaniyor cok yoruldum
Sureklimi boyle yoksa yeni mi boyle oldu cnmMerhaba aglicam artik valla cocuk uyumak nedir bilmiyor yagunduzleri 15 en en fazla 30dk cok nadir gece deseniz sık sık uyaniyor cok yoruldum
Usuturse mukuslu olur yada sivi.Ama 1 gun surdu cok sukur.Uşume olunca kaks sıvı mi oluyormus
Merhabalar direk Mehmet beyden ayrıntılı için randevu alarak mı gittiniz öncesinde muayene mi oldunuz kedi hastenesinin hastası olmayanlara bakıyor muEvet canım Mehmet Serdar Kütük 450 tl ödedim ..Kendi doktorum tavsiye etmişti. Gayet ilgili güler yüzlü bir doktor.. Tavsiye ederim.
Yani evet ince giydiriyorum su siralar ama bir belirti yok burun akintisi filan gibi. Butun gun gobek ustu yerde emekliyor o yuzden mi usuttu acaba... corap da giydirmiyorum.Bizim oyleydi usutme oldugu zaman oldu hatta doktora goturdum usutme olunca oluyormus
Kaka yapmadığı günlerde kızımın da çok kokuyor, geçen hafta 4 gün yapmadı her gazı çok kokuyordu kaka yaptı koku geçtiBebegimde cok fena kokulu gaz problemi basladi. Yaklasik 1 haftadir her pirtindan sonra ay cok kotu koktu kakasini yapti diyorum altini bir aciyorum tertemiz ama kokusu nasil agir ayni kaka kokusu. Niye boyle oluyor acaba, yasayan var mi bu durumu? Gun asiri yapmaya baslasi kakasini acaba o mu kokuya sebep oluyor diye dusunuyorum, bebegi her gun kaka yapmayanlarda gazinda koku problemi oluyor mu?
Siz hangi ildensz yada ülkede suan biz uzun kollu ve corapliyiz bayadir soguk yani yerdeler tum gun.Ortu seriyorum ama artik evi geziyor tasa vs denk geliyor yani heke corapsiz mumkun deil.Yani evet ince giydiriyorum su siralar ama bir belirti yok burun akintisi filan gibi. Butun gun gobek ustu yerde emekliyor o yuzden mi usuttu acaba... corap da giydirmiyorum.
Bebegimde cok fena kokulu gaz problemi basladi. Yaklasik 1 haftadir her pirtindan sonra ay cok kotu koktu kakasini yapti diyorum altini bir aciyorum tertemiz ama kokusu nasil agir ayni kaka kokusu. Niye boyle oluyor acaba, yasayan var mi bu durumu? Gun asiri yapmaya baslasi kakasini acaba o mu kokuya sebep oluyor diye dusunuyorum, bebegi her gun kaka yapmayanlarda gazinda koku problemi oluyor mu?
Bizimki de hala yarım kollu zıbınla duruyor sabah serinde çorap giydiriyorum sonra sürünürken çıkıp gidiyor. Yorgan seriyorum bende orda yuvarlanıyor. Evim güneş alıyor öğlenleri çok sıcak oluyor terliyor çok uzun kollu giydiremiyorum. Sabah erken evden çıkacak olursak sadece uzun giydiriyorum polar ceket falan öğlen soyunuyoruz yine. İzmir deyim.Siz hangi ildensz yada ülkede suan biz uzun kollu ve corapliyiz bayadir soguk yani yerdeler tum gun.Ortu seriyorum ama artik evi geziyor tasa vs denk geliyor yani heke corapsiz mumkun deil.
Gercekten cok zor artik sinir galan kalmadi surekli kendimi bagirken buluyorum insallah biranonce gecerAynı dert bende de var benimde sinirlerim bozuluyor . Bir düzen kuramamak çok yorucu ama bizim gibi anneler var geçecek büyüyecek bitecek
Bayadir bu şekildeyizSureklimi boyle yoksa yeni mi boyle oldu cnm
Ben bilmiyordum bunu yeni bir bilgi daha suan oglanin burnu akiyor usuttu biraz ustune acinca kakasida sivi demek ki ondanmişUsuturse mukuslu olur yada sivi.Ama 1 gun surdu cok sukur.
Olabilir havalarda degisik hastalik havasi corap giydirinYani evet ince giydiriyorum su siralar ama bir belirti yok burun akintisi filan gibi. Butun gun gobek ustu yerde emekliyor o yuzden mi usuttu acaba... corap da giydirmiyorum.
Bacim bir derdi vardir belki benim oğlum da bir ara boyleydi hersey mama dan mis kaka cok sivi ve mukusluydu surekli her mamadan sora yapiyordu bagirsaklarin bukadar hareketli olmasi onu huzursuz yapmis meger sende bi gozlemle mesela agri kesici ver eger verdikden sonra biraz rahatlama gorursen bi sıkıntısı varmis dersin en azindanBayadir bu şekildeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?