2021 Nisan Anneleri

Kizlar valla kafayi yicem artik bir hafya once biraktik anibiyotigi burin akinyisi kulaginda bogazinda kizariklik vardi 1hafta sonra yine burun akintisi basladi gece ustunu acmis cok sık uyaniyor diye pes edip yanima aldim ustunu acmis sabaha burun akintisi vardi aglicam artik neyapicam simdi

Emekliyor mu bir de , ay maşallah, benimki pek hantal yaa, ancak konuşuyor, gülüyor
Olmasi gereken o zaten.Bizim evde suan kaos varOglumda erken emeklemisti ama tekti simdi oglum atlio ziplio e ufaklik ev turunda su ara merak edio heryeri karistirma dokme cekme derdi korkuoem ezilcek die aklima avrupa yakasi ata demirel civciv hikayesi geliyor guluorum

Atak 14nde bitti ama benim kizim hala aglaya inleye aaa eeee ööö diye firyat figan uyuyor.Huy mu oldu acaba dalmasi sıkınti surekli dalma öncesi aci cekiyor sanki ne yapicam bilmiorm.
Aksamda usudu galiba ya kakasi cok sivi

Merhabalar uzun zamandır sizleri takip edemiyorum mayıs annesiyim ama sizi çok sık rtakip ederdim . Hatırlayanınız vardır belki pissa ben. Okudukça sanki aramızda bir ay değil de 4-5 ay var gibi. Bizimki sadece gülüyor dönmeye çalışıyor ama çok beceremiyor. Ek gıdaya da başlamışsınızdır sizler ne güzel

Atak 14nde bitti ama benim kizim hala aglaya inleye aaa eeee ööö diye firyat figan uyuyor.Huy mu oldu acaba dalmasi sıkınti surekli dalma öncesi aci cekiyor sanki ne yapicam bilmiorm.
Aksamda usudu galiba ya kakasi cok sivi
Benimki de öyle ağlamadan uyuyamıyor ama nasıl bir ağlama canı yanıyormuş gibi... Gece sık uyanmalar devam ve sadece memede uyuyor çok yorucu

Kızlar selam demir için ne kullanıyorsunuz acaba? Doktorun bize ilk verdiği damlayı hic bulamadık şimdi de tane daha önerdi. Acaba sizin kullandiklarinizdan mi ?
Kilo alımı çok az olmuş bu ay
Taşınma masinma derdinden ilgilenemedim mi bebegimle diye ağlıyorum. Offf annelik ne zor ya
Ek gıda için ufak tatmalara 2 3 hafta sonra başlayabilirsin dedi. Yoğurt mayalayacagim ama organik maya nerden temin edeceğim
Var mi yardim edebilecek bir ek gıda sever annecik

İyi akşamlar yoğurt için activia doğal probiyatik ya da yomini doğal yoğurt mayası ile yapabilirsin.

Demir içinde vitagil kullanıyorum ama bulması çok zor elazığda oturuyorum ve her seferinde istanbuldan getirmek zorunda kalacağım. Genel olarak ocean da öneriyorlar.

Ocean demir ilacini ve d vitaminini kullaniyorum ben.Bugun kilo almadigi ivin bebelac fl ye basladik ben hip markanin organik biskuvi ve meyve havuc purelerini aldim e bebekden gulutensiz ve sekersiz olduklari icin denemek istedime bebekde ek gida icin bircok yardimci urunde indirimde haberiniz olsun bacilar

Bu ara benimki de çok huysuz
5.ay kontrolünde az almıştı doktor 10 gün sonra kontrol edelim yoksa mama dedi. Sütümü arttırmak için protein su uyku ve gece emzirmeyi arttırma önerisi verdi 10 günde toparladı, sen de denemek istersen yazmak istedim

Merhaba hanımlar yaklaşık dört ay once son kullanımı olan gebelik testi silik çizgi veriyor.ciddiye almalimiyiz? Ve ilk yarım saat bişey yokken üstelik.

Destekli oturması için bende şundan aldim kizlar baya oyalaniyo ama yerde yuvarlanmayi tercih ediyo sanirim daha çok

Eklentiler

• Screenshot_20210914-135750_Gardrops.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 36
Destekli oturma için ben de babyjem in oturağını aldım 80 liraya valla çok sevdi, altı vakumlu dün tezgaha koyup yemek yaptım çok eğlendi beni izlerken tavsiye ederim

Kızlar merhaba, bebeğim tam 5 buçuk aylık oldu şu sıralar sütüm yetmiyor ek gıdaya geçtik ama tadımlık sadece doyumluk yiyemiyor verdiğim şeyleri ardından süt arıyor, takviye mama alicam ama 1 numara mi alsam 2 mi sizce?

Bence 1 al 2 hafta sonra 2 ye gec kucuk boylarindan alabilirsin mamayi ara sira vereceksen eger 15 gun yeter ama gun icinde birkac kez vereceksen buyuklerinden al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…