2021 Nisan Anneleri

Suan icimdekileri döktünüz tam sormak icin girdim sizin msjinizi gordum hem bugun bronsit olduğumuzu ogrendik hemde artik eskisi gbi degil hep agliuor durmadan devamli. Elleri agzinda salyasi akiyor ama ne gelen var ne giden ilaclarini zor veriyrm cildrma asamasindaym resmen cok yoruldum

Cok gecmis olsun ateş yapıyor mu bronsıt?

Sanirim herkes ayni seyden muzdarip

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende gece sık sık uyanmasindan bıktım her sabah uykusuz uykusuz ise gitmekten de yoruldum . Annelik değil de hayat yoruyor bizi .. bebeğin her türlü sorumlulugu bende ev işleri bende esktradan işyerinde sorumluluklar. Bazen bunaliyorum gerçekten anne olmak için doğru zamanımı seçtim diye .. 30 yaşındayım nerdeyse ama psikolojim anneliğe çok ta hazır değilmiş gibi yetemiyor musm gibi geliyor bazen.. garip bir haldeyim

Evet ama fazla degil.. cok oksuruyor bide dis sancisida vuruyor sanirim cok zor yahu evde herkes hasta babalarina varincaya kadar tek basima ayakta durmak zorundayim
Bizim evde de oyle abimiz anaokuluna basladigindan bu yana hasta antibiyotik bitiyor 2 gün sonra yine hasta oluyor.
Boyle olunca kizimda hasta oluyor.
Babamizda yok bende de yok ama zaten o cok yogun calisiyor ben ucretsiz izin aldım yoksa dayanamam bu tempoya.

Allah yardim etsin cumlemize

Ben araştırdım. Besafe in dönebilen bir modeli var onu almayı düşünüyoruz. Bizim tosbik daha anakucağına sığabiliyor bir iki ay sonra alırız.
Evet evet, biz de onu beğendik, mama sandalyesi almaya gittiğimizde bakmıştık biraz, ama olabildiğince geç mi almalıyız acaba, sanki anakucağı ne olursa olsun en güvenlisi gibi geliyor, öyle mi sence?

Evet evet, biz de onu beğendik, mama sandalyesi almaya gittiğimizde bakmıştık biraz, ama olabildiğince geç mi almalıyız acaba, sanki anakucağı ne olursa olsun en güvenlisi gibi geliyor, öyle mi sence?
Aslında güvenlik olarak anakucağı bize pek güven vermiyor cunku onu direk emmiyet kemeriyle tutturuyoruz. Altında bazası yok isofix e geçip sabitleyecek. Bu konuyu doktorumuza sorduk yapaxak bi şey yok anakucağı o şekilde kullanılıyor dedi.

Ben araştırdım. Besafe in dönebilen bir modeli var onu almayı düşünüyoruz. Bizim tosbik daha anakucağına sığabiliyor bir iki ay sonra alırız.
Bende ona baktım iziturn modeli dediğin sanırım ama küçük gibi geldi biraz 0-18 kg diyor bazı markalarda 0-36 kg olanlar var hangisini almak mantıklı bilemedim.Dönebilir ve yatabilir olması önemli olmazsa mağazadan bakıp denicez.

Benim kuzu solu hic emmiyordu ne olduysa solu deneyeyim dedim bu gece sol memeyi aldı sasirdim acaba tekrar sut gelir mi diye dusunuyorum o kadar meme istiyor yani
Gecer bu gunlerde
Benimsa sagi hic almio ama kazara alirsa uykulu fln sut geliyor dene bnce eger doymazsa diger tarafida vriorm ama tazik sorunu var yani diger taraf daha cok geliondie bunu istemionzaten

Kızlar oto koltuğu aldınızmı yada almayı düşünüyormusunuz? Biz travel setin ana kucağına sığmıyoruz artık oto koltuğu gerekli fiyat-performans hangisi en iyisidir fikriniz varmı?
Abisinden kalan var ama 9 kilo bizim baslangici o zamana kdr puset 9 kilo oto koltugunda gecicez recaro bizimki

Bnm koziminda eli kulaginda ama kulak a hafif ufledigimde bi tepki vermedigi icin disten oldugunu dusunuorm patladi cunku bnmde bbgim gece az kalkardi suan bazi aksamlar hic uyku yok ciglikla uyanio bazen dis kaynkli die dusunuorum.

Aynı bizde böyleyiz dönmeyi öğrendiğinden beri bitmiş durumdayım ilk aylarda uykusuzum diye sızlanırdım aslında ben o dönemde uyuyormuşum gece uykusu bitmiş durumda bende

Benimsa sagi hic almio ama kazara alirsa uykulu fln sut geliyor dene bnce eger doymazsa diger tarafida vriorm ama tazik sorunu var yani diger taraf daha cok geliondie bunu istemionzaten
Valla emmeye basladi sutte geliyor sanirim
Uykulu degilkende emiyor bir degisik bakiyor yuzume bak buraya yattim der gibi muzur muzur sırıtıyor

Sürprizli bi gece geçirdim minnos geri dönmeyi öğrendi done done uyuyo artik tabi sok oldu zannimca surekli uyandi yine ahahhaa bide yine mastit oldum hemde Süt kabarcigi olan deil digeri saka gbi ya

Merhabalar, bebekleriniz gunde kac sefer uyuyor acaba? Bizimki sabah, ogle, ogleden sonra ve ikindin bir sekerleme seklinde 4 uyku uyuyor cok uzun suredir ve uyku sureleri yaklasik 1 saat oluyor. Gunde 3 uykuya gecirmeye calisiyoruz uyku sureleri de uzasin diye ama zorlaniyorum. Bebegim de garipsiyor tabi ki degisen saatleri. Sizler ne yapiyorsunuz merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…