- 4 Aralık 2018
- 895
- 842
- 103
- 31
Suan icimdekileri döktünüz tam sormak icin girdim sizin msjinizi gordumDoğduğundan beri önce kolikti sonra gazdı çok çektik hem o hem biz çok ağladı uyumadı vs. Ama arada 2-3 saat nadiren 4 saat uyuduğu oluyordu 3.5 aydan beri dönmeye başlamayla birlikte uykular harab oldu ha artk düzelecek diye hergün bekliyorum öyle yorgunumki btn omurgam ağrıyor yanıstmamaya sızlanmamaya çalışıyorum ama içim daralıyor çalışmaya başladım hergece yaklaşınca içim eriyorYarım saat 45 dk 1 saat petiyodunda kalkıyor geceleri bazen ağlayarak bazen ağlamadan ya normal değil bukadar eli sürekli kulağında diş mi kulak ağrısımı acaba ya napcamı şaşırdm 5ay 1 hafta oldu 2 aydır zombiyim tam
Cok gecmis olsun ateş yapıyor mu bronsıt?Suan icimdekileri döktünüz tam sormak icin girdim sizin msjinizi gordumhem bugun bronsit olduğumuzu ogrendik hemde artik eskisi gbi degil hep agliuor durmadan devamli. Elleri agzinda salyasi akiyor ama ne gelen var ne giden ilaclarini zor veriyrm cildrma asamasindaym resmen cok yoruldum
Sanirim herkes ayni seyden muzdaripDun saatlerce ayakta tuttum omzumda dis gelmeye basladi anlamiorm yerde oturunca ne degisiyor illa ayakta omuzda tutunca susuyor.
Kendimde hastayim bagisiklik sistemim cokmus yuzum gozum sis ucuk cikti egzmam azdi zaten kotuyum.birde evdemkilerin istekkeri cidden isyan bayragini cekicem
Evet ama fazla degil.. cok oksuruyor bide dis sancisida vuruyor sanirim cok zor yahu evde herkes hasta babalarina varincaya kadar tek basima ayakta durmak zorundayimCok gecmis olsun ateş yapıyor mu bronsıt?
Meseleyi tam olarak anlayamadim jel granul ne oluyor disle mi alakali banada aciklarmisinJelden daha kolay ve yuzde yiz organik tetagil adi doktorunuza sorun acisi agrisi varsa kullanin cok rahatlatio ben kendime surdum cidden ise yariyir
Bizim evde de oyle abimiz anaokuluna basladigindan bu yana hasta antibiyotik bitiyor 2 gün sonra yine hasta oluyor.Evet ama fazla degil.. cok oksuruyor bide dis sancisida vuruyor sanirim cok zor yahu evde herkes hasta babalarina varincaya kadar tek basima ayakta durmak zorundayim
Allah yardim etsin cumlemizeBizim evde de oyle abimiz anaokuluna basladigindan bu yana hasta antibiyotik bitiyor 2 gün sonra yine hasta oluyor.
Boyle olunca kizimda hasta oluyor.
Babamizda yok bende de yok ama zaten o cok yogun calisiyor ben ucretsiz izin aldım yoksa dayanamam bu tempoya.
Evet evet, biz de onu beğendik, mama sandalyesi almaya gittiğimizde bakmıştık biraz, ama olabildiğince geç mi almalıyız acaba, sanki anakucağı ne olursa olsun en güvenlisi gibi geliyor, öyle mi sence?Ben araştırdım. Besafe in dönebilen bir modeli var onu almayı düşünüyoruz. Bizim tosbik daha anakucağına sığabiliyor bir iki ay sonra alırız.
Aslında güvenlik olarak anakucağı bize pek güven vermiyor cunku onu direk emmiyet kemeriyle tutturuyoruz. Altında bazası yok isofix e geçip sabitleyecek. Bu konuyu doktorumuza sorduk yapaxak bi şey yok anakucağı o şekilde kullanılıyor dedi.Evet evet, biz de onu beğendik, mama sandalyesi almaya gittiğimizde bakmıştık biraz, ama olabildiğince geç mi almalıyız acaba, sanki anakucağı ne olursa olsun en güvenlisi gibi geliyor, öyle mi sence?
Bende ona baktım iziturn modeli dediğin sanırım ama küçük gibi geldi biraz 0-18 kg diyor bazı markalarda 0-36 kg olanlar var hangisini almak mantıklı bilemedim.Dönebilir ve yatabilir olması önemli olmazsa mağazadan bakıp denicez.Ben araştırdım. Besafe in dönebilen bir modeli var onu almayı düşünüyoruz. Bizim tosbik daha anakucağına sığabiliyor bir iki ay sonra alırız.
Tamam o zaman, ben de çok geciktirmeyeyimAslında güvenlik olarak anakucağı bize pek güven vermiyor cunku onu direk emmiyet kemeriyle tutturuyoruz. Altında bazası yok isofix e geçip sabitleyecek. Bu konuyu doktorumuza sorduk yapaxak bi şey yok anakucağı o şekilde kullanılıyor dedi.
Benimsa sagi hic almio ama kazara alirsa uykulu fln sut geliyor dene bnce eger doymazsa diger tarafida vriorm ama tazik sorunu var yani diger taraf daha cok geliondie bunu istemionzatenBenim kuzu solu hic emmiyordu ne olduysa solu deneyeyim dedim bu gece sol memeyi aldı sasirdim acaba tekrar sut gelir mi diye dusunuyorum o kadar meme istiyor yani
Gecer bu gunlerde
Abisinden kalan var ama 9 kilo bizim baslangici o zamana kdr puset 9 kilo oto koltugunda gecicez recaro bizimkiKızlar oto koltuğu aldınızmı yada almayı düşünüyormusunuz? Biz travel setin ana kucağına sığmıyoruz artık oto koltuğu gerekli fiyat-performans hangisi en iyisidir fikriniz varmı?
Bnm koziminda eli kulaginda ama kulak a hafif ufledigimde bi tepki vermedigi icin disten oldugunu dusunuorm patladi cunku bnmde bbgim gece az kalkardi suan bazi aksamlar hic uyku yok ciglikla uyanio bazen dis kaynkli die dusunuorum.Doğduğundan beri önce kolikti sonra gazdı çok çektik hem o hem biz çok ağladı uyumadı vs. Ama arada 2-3 saat nadiren 4 saat uyuduğu oluyordu 3.5 aydan beri dönmeye başlamayla birlikte uykular harab oldu ha artk düzelecek diye hergün bekliyorum öyle yorgunumki btn omurgam ağrıyor yanıstmamaya sızlanmamaya çalışıyorum ama içim daralıyor çalışmaya başladım hergece yaklaşınca içim eriyorYarım saat 45 dk 1 saat petiyodunda kalkıyor geceleri bazen ağlayarak bazen ağlamadan ya normal değil bukadar eli sürekli kulağında diş mi kulak ağrısımı acaba ya napcamı şaşırdm 5ay 1 hafta oldu 2 aydır zombiyim tam
Doğduğundan beri önce kolikti sonra gazdı çok çektik hem o hem biz çok ağladı uyumadı vs. Ama arada 2-3 saat nadiren 4 saat uyuduğu oluyordu 3.5 aydan beri dönmeye başlamayla birlikte uykular harab oldu ha artk düzelecek diye hergün bekliyorum öyle yorgunumki btn omurgam ağrıyor yanıstmamaya sızlanmamaya çalışıyorum ama içim daralıyor çalışmaya başladım hergece yaklaşınca içim eriyorYarım saat 45 dk 1 saat petiyodunda kalkıyor geceleri bazen ağlayarak bazen ağlamadan ya normal değil bukadar eli sürekli kulağında diş mi kulak ağrısımı acaba ya napcamı şaşırdm 5ay 1 hafta oldu 2 aydır zombiyim tam
Valla emmeye basladi sutte geliyor sanirimBenimsa sagi hic almio ama kazara alirsa uykulu fln sut geliyor dene bnce eger doymazsa diger tarafida vriorm ama tazik sorunu var yani diger taraf daha cok geliondie bunu istemionzaten
Maxi cosi axissfix plus kullanıyoruz, bu modeli 0 aydan itibaren, gayet memnunuzKızlar oto koltuğu aldınızmı yada almayı düşünüyormusunuz? Biz travel setin ana kucağına sığmıyoruz artık oto koltuğu gerekli fiyat-performans hangisi en iyisidir fikriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?