Bizimkide ayni o sekilde durduk yere bagiriyo 3 gundur baslamis aglama yok sadece ciglik atiyo bagiriyo cok sinir bozucuMutemadiyen ciglik atiyor yani biri daha vardi yazmisti ben boyle birsey gormedim asla sorun yokken bile ciglik atiyor sanki yeni kesfetmis ciglik atmayi tusuna basip basip atiyor.Beynim sisti.
Kulağımın zarı kesin hasar görmüştür böyle bir çığlık yokMutemadiyen ciglik atiyor yani biri daha vardi yazmisti ben boyle birsey gormedim asla sorun yokken bile ciglik atiyor sanki yeni kesfetmis ciglik atmayi tusuna basip basip atiyor.Beynim sisti.
Gercekten, ne zaman bitecek acaba ya.Kulağımın zarı kesin hasar görmüştür böyle bir çığlık yok
Ay su cocuklarin buyuduklerini gorsek saglikla su bas cevresi olayindan hastalanmadan ins.Bu doktorlardanda bezdim.12 nisan 37+4dogdu kizim 35.haftada kalmisti kordon dugumlenmesindenKızlar doktor moralimi bozdu ya. Kızım 8nisan doğumlu. Baş çevresi doğduğumda 35ti.3280gr 52cm doğdu. cuma günü 41,5 olarak ölçtü. Baş çevresine Biraz küçük dedi. Kilosu 7200oldu.Netten bakınca korkunç şeyler yazıyor baş çevresi küçüklüğü ile ilgili. moralim çok bozuldu. Sizin nasıl durumlar. Kötü birşey yoktur inşallah
Şimdiye kadar hiç küçük gelmedi canım ama doktor deyince sanki küçük mü demeye başladım. Motor becerisi olarak çığlık atıyor bolca bizi tanıyor gülümsüyor, yatar pozisyondayken ellerinden tutunca kalkıyor, destekli yere basıyor, emekleme yok dil gelişimi sanki geri mi bilmiyorum öyle iki hecelei kelimeler falan söylemiyorAy su cocuklarin buyuduklerini gorsek saglikla su bas cevresi olayindan hastalanmadan ins.Bu doktorlardanda bezdim.12 nisan 37+4dogdu kizim 35.haftada kalmisti kordon dugumlenmesinden
33 bas cevresi 2835 47 cm.
Suan en sonki kontrolde 5 aylikti.Boyu bir oncesinde yanlis olcmusler 65 dedi kilo 7200 bas 41 yada 41.5 gbi birseydi.
Int dioki bas cevresi suan 43 olmali.
Cocugun aylik 1 cm 3 aydan sonra yarim santim buyumesi nornalmis onenli olan ilk olcumle her ay artmasiymis.
Ben kafa olcumu diye diye dolandim aylarca doktords bana eger bir sorun olsa sekljnden cocugun hal hareketinden anlariz dedi.
Valla kendileri cok bilio oyle soyluolar ama biz bilmiyoruz az bulduysa tetkik yapsaymis o zaman insana soylyip gonderdi de ne oldu.
Siz bakinca size kucuk geliomu,motor becerisi normal mi?
Gittim canım cildiye gittim krem verdi. İçim rahat etmedi genel cerrahiye gittim meme usgsi çekildi temiz çıktı. Kötü bir hastalık olsaydı çıkardı değil miMerhaba canım.
Bence doktora git muayene ol kotu seyler getirmr aklina zaten hepimizin muayene olması kontrol olması gerekiyor bu tip seylerde ise hemen gitmek lazım.
Ataktan diye düşünüyorum onunda daha 24 günü varmışGercekten, ne zaman bitecek acaba ya.
Iki heceli kelime zaten hicbiri soylemiodur bence agu disinda hatta agu bile kirk yilda bir yani.Anne dio ama bu tabi anne demek deil die dusunuorm benle ilgili isi oldugunda aglayarak gelirken anne dio yani ona benzer bi ses cikario.Bunlar daha 6 aylik yani max bunlari yaparlar bence.Ama icine sinmiosa 2.uzman gorsun ya da kontrole gotur boyle dedinz kafama takildi bir sorun mu var diye ama ben artik kucuk kafa olayina pek inanmiorm bnm kizminda ufak zaten kucuk dogdu.Hatta yapisal biraz seklide bozuk disaridan belli olmuo ama ileride farkedilckmi bilmiyorum.Şimdiye kadar hiç küçük gelmedi canım ama doktor deyince sanki küçük mü demeye başladım. Motor becerisi olarak çığlık atıyor bolca bizi tanıyor gülümsüyor, yatar pozisyondayken ellerinden tutunca kalkıyor, destekli yere basıyor, emekleme yok dil gelişimi sanki geri mi bilmiyorum öyle iki hecelei kelimeler falan söylemiyor
Ataktamiyz yineAtaktan diye düşünüyorum onunda daha 24 günü varmış
2 gun varmis bizim atak a da keske bilmiyeydim duymayaydimAtaktan diye düşünüyorum onunda daha 24 günü varmış
Bendim galiba cigliktan sikayetci. Bazi gunler daha az olsa da eline bazen oyuncak verince ona ciglik atiyor. Kizinca ciglik sevinince ciglik. Ne zaman bitecek acaba?Mutemadiyen ciglik atiyor yani biri daha vardi yazmisti ben boyle birsey gormedim asla sorun yokken bile ciglik atiyor sanki yeni kesfetmis ciglik atmayi tusuna basip basip atiyor.Beynim sisti.
Bizimde sizinkilerle aynı hemen hemen. Hiç ayakta dururmu diye denemedim ama yarın deniycemBu arada bebekler neler yapıyor. Bizimkinde henüz emekleme emaresi yok. Çığlık atıyor bolca öyle aynı hece tekrarları da yok. Sizde varmı. Bunun dışında yatar pozisyondayken ellerinden tutunca kalkıyor, ellerinden tutunca ayakta duruyor, bizi tanıyor gülücükler atıyor. Tabi her bebeğin gelişimi farklıdır. İnşallah kafa ölçümü de de sorun yoktur. Kafası biraz küçük dediler
Valla 2 gunde beynimin ici agriyor.umarim biran once o begendigi billur sesinden bunalirBendim galiba cigliktan sikayetci. Bazi gunler daha az olsa da eline bazen oyuncak verince ona ciglik atiyor. Kizinca ciglik sevinince ciglik. Ne zaman bitecek acaba?
Canım beIki heceli kelime zaten hicbiri soylemiodur bence agu disinda hatta agu bile kirk yilda bir yani.Anne dio ama bu tabi anne demek deil die dusunuorm benle ilgili isi oldugunda aglayarak gelirken anne dio yani ona benzer bi ses cikario.Bunlar daha 6 aylik yani max bunlari yaparlar bence.Ama icine sinmiosa 2.uzman gorsun ya da kontrole gotur boyle dedinz kafama takildi bir sorun mu var diye ama ben artik kucuk kafa olayina pek inanmiorm bnm kizminda ufak zaten kucuk dogdu.Hatta yapisal biraz seklide bozuk disaridan belli olmuo ama ileride farkedilckmi bilmiyorum.
Ben doktora hidrosefaliyi sormustum bana sacmalama der gbi bakti.Hani oyle bi durum varsa zaten biz anlardik hic buyumezdi yada dururdu 1 2 aydan sonra sendd farkederdin dedi.
Sağol canım inşallah sağlıcakla büyür kuzularımız hece muhabbetini nette gördüm. Bizimki ters çevriliyor henüz. Geri geri falan gitmiyor. Ama ayaklarını tutunca yüz üstü solucan gibi ilerliyorBizimde sizinkilerle aynı hemen hemen. Hiç ayakta dururmu diye denemedim ama yarın deniycemdesteksiz oturmaya başladı ama öyle çok deil devriliyor sağa sola azıcık duruyo hece tekrarı sen diyene kadar aklıma bile gelmedi inanki agu seviyo sipa hala agu diye bagiriyo iki hece faln yok daha başka.hecede yok gerçi solucan gbi yuvarlaniyo kendi çevresinde dönüp duruyo ama emeklemiyo hala. Kafasına kocaman üstelik suan tam hatirlamiyom ama yarın kontrolu var ölçülecek söylerim. Senin yazdıklarınla aynı olduğuna göre küçük değildir bence minnosun kafası kız bebekler daha narin oluyo sonucta
Bırads kaç yazılmış meme usg de?Gittim canım cildiye gittim krem verdi. İçim rahat etmedi genel cerrahiye gittim meme usgsi çekildi temiz çıktı. Kötü bir hastalık olsaydı çıkardı değil mi
Bu arada bebekler neler yapıyor. Bizimkinde henüz emekleme emaresi yok. Çığlık atıyor bolca öyle aynı hece tekrarları da yok. Sizde varmı. Bunun dışında yatar pozisyondayken ellerinden tutunca kalkıyor, ellerinden tutunca ayakta duruyor, bizi tanıyor gülücükler atıyor. Tabi her bebeğin gelişimi farklıdır. İnşallah kafa ölçümü de de sorun yoktur. Kafası biraz küçük dediler
Yok kuzum hece tekrari agu derdi onu da demez oldu.Bu arada bebekler neler yapıyor. Bizimkinde henüz emekleme emaresi yok. Çığlık atıyor bolca öyle aynı hece tekrarları da yok. Sizde varmı. Bunun dışında yatar pozisyondayken ellerinden tutunca kalkıyor, ellerinden tutunca ayakta duruyor, bizi tanıyor gülücükler atıyor. Tabi her bebeğin gelişimi farklıdır. İnşallah kafa ölçümü de de sorun yoktur. Kafası biraz küçük dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?