2021 Nisan Anneleri

Canım simdi gordum benim kızımda 9 nisan dogumlu 31 cm baş cevresi ile dogdu sanirim 41.5 ya da 42 mi hatirlamiyorum ama bizim doktor cok guzel diyor yani onemli olan her ay buyumeso ve presentle degerinin icinde olması ister yuzde3.olur ister.yuzde 90 lnin icinde fark etmez yapısaldir.
Benim baş cevremde cok kucuk mesela ama iyi bir univ. Iyi bir bolumden mezunum.
Sen duzenli kontrollerini yaptir sadece.

Muhittin bacim sahalara geri mi döndün

Kizlar selam heceler falan okuyunca bi afalladim bizim usaklar yasina mi girdi acaba haberimmi yok dedim hele suan ciglikdan aglamakdan baska ne bilsin bunlar acele etmeyin bu kadr yaw

Ek gidalara bile tam anlamiyla baslayamadim pisik oldu yine neyin dokundugunu bi anlasam alerjiye ozel mama kullaniyoruz bi muz vereyim dedim binde bir alerji yaparmis benimkini buldu sanirim
Yürüteç alan kullanan varmi ben bunu merak ediyorumsurekli ellerinden tutup yueutmekden belim koptu oturunca basiyor yaygarayi illa gezecek alıştı tosba marka ve model öneriniz varsa cok sevinirm

Kontrol günü Ek gıdaya bsliycak sanirim bu kez bakalm gelisimi nasılmış merak ediyorum ürolojiye goturcem bide yarım sünnetli flandi ya bi görsünler bakalm 6 ayda kontrol demişlerdi

Benimkine bir hafta olacak neredeyse baya yorucu bu atak işi.üstüne bir de alerjisi mahvetti. Canları sağolsun
Yola gidicem ins otobuste bagirmaz valla aylardir evdeyim corona var diye 1 yere gidicdm zaten aklim cikio birde bu coglk denk gelmeseydi
Disi patladi 2.de yer yapmaya baslamis ben basta ondan sandim ama alakasi yokmus.

Yola gidicem ins otobuste bagirmaz valla aylardir evdeyim corona var diye 1 yere gidicdm zaten aklim cikio birde bu coglk denk gelmeseydi
Disi patladi 2.de yer yapmaya baslamis ben basta ondan sandim ama alakasi yokmus.
Maşallah ne güzel patlamış rahatlar yakında. İlk diş çıktıktan sonra gerisi rahat çıkar derler.inş öyle olur.Bazen sevimli oluyor o çığlıklar ama otobüste nasıl olur bilemedim biraz papatya çayı içir sakinleşir belki

Valla anasona batirsam da suscak gbi deil de uyur belki umudum o

Kafası 41,5geldi

Benş bizim de aynı anniii diyor anne diyor diyorlar. Hoşuma da giymiyor değil hani kendisi yüzüstü hiç dönmedi

Biz gellldiiiikkk sünnet önerdi doktor bakalm smdi karar verme aşamasndayiz kizlar 800 gr almis bu ay 9200 olmus 70 cmde boy dedi kafada 45.5 olmus koca kafalı Ek gıdaya fırtına gbi başlıyoruz etler balıklar tavuklar eyvah eyvah dedim

Maşallah neler önerdi doktor

Maşallah neler önerdi doktor
Önce patates havuç birlikte dedi sonra 3 gün kuraliyla Allah ne verdiyse yardır dedi açıkçası narenciye ve Orman meyveleri çilek vs yasak sadece. Tadimlari yapınca 1 gun tavuk 1 gün balık kalan zaman et dedi kıyma olarak 1 çay kaşığı kadar olcak yavaş yavaş 1 köfteye kadar çıkılacak dedigece için hipp 5 tahıllı önerdi yoğurtla yada meyve suyu olabilir kendi sütün olabilir öyle ver dedi 1 ogunle basla önümüzdeki aya kadar 3 önüne cikicaz dedi. Denedikçe karıştırıp vericekmisim. Pütürlü olsun biraz alışsın dedi öyle. Aklıma bu kadar geldi şuan

Maasallah canim gece niye hip onerdi

Teşekkürler et balık tavuk olayı kafamı kurcalıyor burada. Bazı doktorlar kuzu Eti öneriyor kimisi dana Eti. Bi de bunları nasıl yiyecekler boğazda kalır korkusu var bende evet hipp tahılı ben aldım ama başlamadım daha. Önce sebze meyve tattırıyorum. Elma armut arada ben yerken tattırmıştım. Dünden beri de patates yediriyorum öğlenleri bir tatlı kaşığı. Kendi sütümle püre yapıp veriyorum bir tatlı kaşığından fazla yemiyor.

Masallah kuzuya.
Sebzeleri vermis miydin gecen ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…