Canım simdi gordum benim kızımda 9 nisan dogumlu 31 cm baş cevresi ile dogdu sanirim 41.5 ya da 42 mi hatirlamiyorum ama bizim doktor cok guzel diyor yani onemli olan her ay buyumeso ve presentle degerinin icinde olması ister yuzde3.olur ister.yuzde 90 lnin icinde fark etmez yapısaldir.Kızlar doktor moralimi bozdu ya. Kızım 8nisan doğumlu. Baş çevresi doğduğumda 35ti.3280gr 52cm doğdu. cuma günü 41,5 olarak ölçtü. Baş çevresine Biraz küçük dedi. Kilosu 7200oldu.Netten bakınca korkunç şeyler yazıyor baş çevresi küçüklüğü ile ilgili. moralim çok bozuldu. Sizin nasıl durumlar. Kötü birşey yoktur inşallah
Benimkine bir hafta olacak neredeyse baya yorucu bu atak işi.üstüne bir de alerjisi mahvetti. Canları sağolsun2 gun varmis bizim atak a da keske bilmiyeydim duymayaydim2 gundur bu huysuzluk ondanmis demkki erkenden ataklanmis
Yola gidicem ins otobuste bagirmaz valla aylardir evdeyim corona var diye 1 yere gidicdm zaten aklim cikio birde bu coglk denk gelmeseydiBenimkine bir hafta olacak neredeyse baya yorucu bu atak işi.üstüne bir de alerjisi mahvetti. Canları sağolsun
Aylarca girmezsen oyle olur tabiBen 4 ay girmedim buraya yazılanları hayretle okuyorum bence bazen abartiliyor
Maşallah ne güzel patlamış rahatlar yakında. İlk diş çıktıktan sonra gerisi rahat çıkar derler.inş öyle olur.Bazen sevimli oluyor o çığlıklar ama otobüste nasıl olur bilemedimYola gidicem ins otobuste bagirmaz valla aylardir evdeyim corona var diye 1 yere gidicdm zaten aklim cikio birde bu coglk denk gelmeseydi
Disi patladi 2.de yer yapmaya baslamis ben basta ondan sandim ama alakasi yokmus.
Valla anasona batirsam da suscak gbi deil de uyur belki umudum oMaşallah ne güzel patlamış rahatlar yakında. İlk diş çıktıktan sonra gerisi rahat çıkar derler.inş öyle olur.Bazen sevimli oluyor o çığlıklar ama otobüste nasıl olur bilemedimbiraz papatya çayı içir sakinleşir belki
Bilmiyorum canım sadece temiz dedi.Bırads kaç yazılmış meme usg de?
Anlasılırdi canım ya icini ferah tut.
Kafası 41,5geldiYok kuzum hece tekrari agu derdi onu da demez oldu.
Ağlarken anniiiiii diye bir sey diyor.herkes aaaa annee dedi diyor ama bence ilgisi yok anneee diyecek olsa der bana seslenir degil mi aglarken annneeye benzeyen bir sey cikariyo sadece.
Elinde tutunca kalkıyor yuzustu donerdi uzun zamandir donmuyor ben dondureyim diyorum benim dondurmemi de istemiyor cok kızıyor
Kafası kac cm ki yoktur bir seyi her ay duzenli buyuyor mu?
bizim de aynı anniii diyor anne diyor diyorlar.Yok kuzum hece tekrari agu derdi onu da demez oldu.
Ağlarken anniiiiii diye bir sey diyor.herkes aaaa annee dedi diyor ama bence ilgisi yok anneee diyecek olsa der bana seslenir degil mi aglarken annneeye benzeyen bir sey cikariyo sadece.
Elinde tutunca kalkıyor yuzustu donerdi uzun zamandir donmuyor ben dondureyim diyorum benim dondurmemi de istemiyor cok kızıyor
Kafası kac cm ki yoktur bir seyi her ay duzenli buyuyor mu?
MaşallahBiz gellldiiiikkksünnet önerdi doktor bakalm smdi karar verme aşamasndayiz kizlar 800 gr almis bu ay 9200 olmus 70 cmde boy dedi kafada 45.5 olmus koca kafalı Ek gıdaya fırtına gbi başlıyoruz etler balıklar tavuklar eyvah eyvah dedim
Önce patates havuç birlikte dedi sonra 3 gün kuraliyla Allah ne verdiyse yardır dedi açıkçasıMaşallahneler önerdi doktor
Maasallah canim gece niye hip onerdiÖnce patates havuç birlikte dedi sonra 3 gün kuraliyla Allah ne verdiyse yardır dedi açıkçasınarenciye ve Orman meyveleri çilek vs yasak sadece. Tadimlari yapınca 1 gun tavuk 1 gün balık kalan zaman et dedi kıyma olarak 1 çay kaşığı kadar olcak yavaş yavaş 1 köfteye kadar çıkılacak dedi gece için hipp 5 tahıllı önerdi yoğurtla yada meyve suyu olabilir kendi sütün olabilir öyle ver dedi 1 ogunle basla önümüzdeki aya kadar 3 önüne cikicaz dedi. Denedikçe karıştırıp vericekmisim. Pütürlü olsun biraz alışsın dedi öyle. Aklıma bu kadar geldi şuan
Teşekkürler et balık tavuk olayı kafamı kurcalıyor burada. Bazı doktorlar kuzu Eti öneriyor kimisi dana Eti. Bi de bunları nasıl yiyecekler boğazda kalır korkusu var bendeÖnce patates havuç birlikte dedi sonra 3 gün kuraliyla Allah ne verdiyse yardır dedi açıkçasınarenciye ve Orman meyveleri çilek vs yasak sadece. Tadimlari yapınca 1 gun tavuk 1 gün balık kalan zaman et dedi kıyma olarak 1 çay kaşığı kadar olcak yavaş yavaş 1 köfteye kadar çıkılacak dedi gece için hipp 5 tahıllı önerdi yoğurtla yada meyve suyu olabilir kendi sütün olabilir öyle ver dedi 1 ogunle basla önümüzdeki aya kadar 3 önüne cikicaz dedi. Denedikçe karıştırıp vericekmisim. Pütürlü olsun biraz alışsın dedi öyle. Aklıma bu kadar geldi şuan
Canım valla inan benimkide donmuyor bugunlerde neden anlamadim ama oturuyor baya desteksiz.Benşbizim de aynı anniii diyor anne diyor diyorlar.Hoşuma da giymiyor değil hani kendisi yüzüstü hiç dönmedi
Masallah kuzuya.Biz gellldiiiikkksünnet önerdi doktor bakalm smdi karar verme aşamasndayiz kizlar 800 gr almis bu ay 9200 olmus 70 cmde boy dedi kafada 45.5 olmus koca kafalı Ek gıdaya fırtına gbi başlıyoruz etler balıklar tavuklar eyvah eyvah dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?