2021 Nisan Anneleri

Maşallah canım , ne iğnesi yazdiriyorsun

Kizlar , aranızda hic böbrek yada karaciger kisti olan var mı tada tanıdığı. Benim var ve ona gore dr tercihi yapmam lazım ve deneyimlerinizi çok merak ediyorum

Benimde bazı testim de bazı faktorleri işaretlemişler, bi dr gerek yok dedi diğeri coraspirin yada bebe aspirini başla dedi
Bana her doktor kesin kullanman lazım dedi. Sana tavsiyem başka bi doktora git sor iğne gereklimi diye. Ben teati 4 sene önce bi doktorum istemeden yaptırdım gösterdim bana kızdı senin hiç biley kullanmana gerek yok diye ama ondan başka her doktor Kesinlikle kullanman lazım dedi

İnşallah düşmez canım umudunu sakın kaybetme uzan, zorunlu olmadıkça ayağa kalkma
Cnm sen moralini yüksek tut, benimde olmuştu kahverengi akıntım hiç sorun olmadı, sağlıklı doğurdum.
Allah hayırlı şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kesinlikle canım inşaallah cumartesi gününe kadar gelişme olur dualarım seninle
Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepiniz çok tatlısınız Eminim çok güzel anneler olacaksınız yavrularınıza. Sanırım benim nisan annesi olma serüvenimin sonuna geliyoruz. Lekelenme kanama şeklini aldı, lavaboya gittiğimde de pıhtı düştü. Şu an adet kanaması şeklinde kanamam var. Doktorumla iletişime geçtim. Akşama tekrar çağırdı. Sanırım beklediği bi durumdu.
Dünden beri internetten gelişmeyen kese durumunu araştırıyorum. İlk haftalarda bu sorunla karşılaşıp daha sonra aradaki farkı kapatan ve sağlıklı doğan bebekler de varmış. Doktor Kesenin gelişmediğini gördükten sonra sağlıksız bi bebek olduğunu söyledi ve dediği gibi oldu. Acaba ne görmüş olabilir ve direkt bu kanıya vardı.
Nisan annesi olmak beni çok heyecanlandırmıştı. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Hangi geninizde pihtilasma var homozigot mu heterozigot mu?

Ben de başım döndükçe yatıyorum, kızımı da memeyle kandırıyorum zaten bu aralar memeye iyice düştü, ben koltuğa uzanır uzanmaz gelip tişörtümü açıyor

Kızlar şu gibi bisey geldi tuvalete gittim acava kan mi diye aşırı bir akinti ama hani adet öncesi pembesiyle krem arası bisey sonra çok küçük iğne ucu kadar kan geldi altıma peçete bastırdım sivilceyi yolaesinizda kanar ya

Allah razı olsun Canım
Hep aldığım biri değil hatta ben hiç yardımcı almadım şimdiye kadar
Aslında bana kalsa şimdi de almazdım da hem küçük çocuk hem hamilelik çok zorlanırsın dediler ben de riske atmadım

İlk haftalarda ölçümler yanılabilir demişti bana doktor canım
Maşallah minik mercimek
Sağlıkla büyüsünler inşallah
Bu arada ben de 52 kilo ile hamile kaldım

Benim de 16 aylık kızım var
Amin inşallah canım

Gebelikte 7. haftada akıntı da yine görülen şikayetler arasındadır. Bu hafta da lökore denilen, beyazımsı, hafif vajinal akıntı yaşayabilirsin. Sulu, hafif kokulu ya da kokusuz olabilir.

7 haftalık gebelikte kahverengi akıntı da görebilirsin. Bunların nedeni hormonların gebelik sırasında genişleyen vajina duvarına yaptığı etkidir.

Diyor bakalim devamı olcakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…