- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Maşallah canım , ne iğnesi yazdiriyorsunKızlar ben bugün doktora gittim iğne raporu için doktor kalbine bakıyım öyle yazıyım dedi. Kendi doktorun değildi. Baktı bence büyümüş geçen haftaya göre Ama kağıtta 7+1 gözüküyo. Normalde 7+6 olmam lazım doktor iyi dedi farklılıklar olabilir dedi ama bariz belli büyüdüğü sizede atıyım
Hibor 5000 kullanıyorum pıhtılaşmam varMaşallah canım , ne iğnesi yazdiriyorsun
Benimde bazı testim de bazı faktorleri işaretlemişler, bi dr gerek yok dedi diğeri coraspirin yada bebe aspirini başla dediHibor 5000 kullanıyorum pıhtılaşmam var
Bana her doktor kesin kullanman lazım dedi. Sana tavsiyem başka bi doktora git sor iğne gereklimi diye. Ben teati 4 sene önce bi doktorum istemeden yaptırdım gösterdim bana kızdı senin hiç biley kullanmana gerek yok diye ama ondan başka her doktor Kesinlikle kullanman lazım dediBenimde bazı testim de bazı faktorleri işaretlemişler, bi dr gerek yok dedi diğeri coraspirin yada bebe aspirini başla dedi
İnşallah düşmez canımumudunu sakın kaybetme uzan, zorunlu olmadıkça ayağa kalkma
Cnm sen moralini yüksek tut, benimde olmuştu kahverengi akıntım hiç sorun olmadı, sağlıklı doğurdum.
Allah hayırlı şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepiniz çok tatlısınızKesinlikle canım inşaallah cumartesi gününe kadar gelişme olur dualarım seninle
62 63 kgmla hamile kaldim
Hangi geninizde pihtilasma var homozigot mu heterozigot mu?Bana her doktor kesin kullanman lazım dedi. Sana tavsiyem başka bi doktora git sor iğne gereklimi diye. Ben teati 4 sene önce bi doktorum istemeden yaptırdım gösterdim bana kızdı senin hiç biley kullanmana gerek yok diye ama ondan başka her doktor Kesinlikle kullanman lazım dedi
Bulantıyla ilgisi yok canım, kimi 9 ay hiç bulantı yaşamaz kimi doğuma girerken bile kusar. İçini ferah tutKızlar bende mide bulantısı yok çok endişeleniyorum acaba sağlıksızmı inşallah saiğlıklıdır.
Sizinhangi geninizde cikti? Homozigot mu heterozigot mu?Benimde bazı testim de bazı faktorleri işaretlemişler, bi dr gerek yok dedi diğeri coraspirin yada bebe aspirini başla dedi
Ben de başım döndükçe yatıyorum, kızımı da memeyle kandırıyorum@Montessoriannesi Ben de senin gibi yattığım yerden oynuyorum kızımla.. Ama sağolsun yaşından büyük anlayış gösteriyor. Ben de sürprizle söyledim kardeşinin olacağını videoya çektim her izlediğimizde duygulanıyoruz... Çünkü sevinçten ve şaşkınlıktan ağlayacaktı..Allah izin verirse büyüyünce kardeşine de göstericez bunu dediğimde kendinden geçiyor.Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize..
Allah razı olsun CanımHep aldığın biriyse git.ben sabah anahtarı verip kızımı alıp çıkıyordum pandemi öncesi.güven duyduğum yıllardır benle olan biri bu tabii...o yoksa kimseyi çağırmıyorum zaten.çabucak yoluna girsin inşallah işlerin kuzum☺
Kızlar ben bugün doktora gittim iğne raporu için doktor kalbine bakıyım öyle yazıyım dedi. Kendi doktorun değildi. Baktı bence büyümüş geçen haftaya göre Ama kağıtta 7+1 gözüküyo. Normalde 7+6 olmam lazım doktor iyi dedi farklılıklar olabilir dedi ama bariz belli büyüdüğü sizede atıyım☺
Daha sonra değişebiliyo mu yani :)İlk haftalarda ölçümler yanılabilir demişti bana doktor canım
Maşallah minik mercimek
Sağlıkla büyüsünler inşallah ❣
Bu arada ben de 52 kilo ile hamile kaldım
Benim de 16 aylık kızım var1 yaşında kızım var ben de düşük tehlikesi atlattım progestan iğne hap kullandım şimdi çok şükür yanı başımda mucizem ama 3 ay hep yattım eşim kaynanam yemeği temizliği yaptılar. Vakti olan arkadaşlarım bolca dinlenin ayaklarınızı biraz yükseltin dikkat edin Rabbim hepimize yavrularımız kavuşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?