2021 Nisan Anneleri

9 aylik olucak yillik izinlerimi toplu kullanicam oda 1.5 ay gbi oluyor.15 gunde rapor alabilirsem rapor alicam.Yoksa donemem.
Bakacak biri yoksa işe dönmek sıkıntı.
Simdi iyi guzel yanindayiz bende dusunuyorum bazen ne olacak diye sonra dur daha cok var diyorum ama bir gün geliyor iste o zaman bir sekilde.

Çok tşk ederim bende tadımlara başlayım sonra arttıra arttıra gideceğim yani
Yaa bende de aynı korku var, ama süt çok takılıyor günde 3 4 kez belki, her defasında da çok korkuyorum ama sanki kafama taktıkça daha çok oluyor önce bu kadar sık değildi.
Aynen emerken çok tıkanıyor benim bebişte sanırım korkudan ek gıdaya başlamayı hep erteliyorum
Aynen bende merak ediyorum bunları deneyimli arkadaşlar bizi bilgilendirirsrniz çok makbule geçer
Simdi iyi guzel yanindayiz bende dusunuyorum bazen ne olacak diye sonra dur daha cok var diyorum ama bir gün geliyor iste o zaman bir sekilde.
Bakıcı bakacaksa şimdiden araştrmak gerek bence sanki o gün gelince daha evhamlı olacağız, en azından alışırız bu fikre bakacak kişiye

Kıızlar ben kabak patates verdim şimdi de havuc veriyprım peki sonra ? Nolur yardım alerjisi olduğu için yoğurt,yumurta veremiyorum

Kıızlar ben kabak patates verdim şimdi de havuc veriyprım peki sonra ? Nolur yardım alerjisi olduğu için yoğurt,yumurta veremiyorum
Ben de bu üçünü verdim bugün de bezelye verdim canım haşladım süzgeçten geçirdim o sayede kabukları çıktı püre oldu slnra avokado ve balkabağı düşünüyorum. Benimki de alerjik

Sende ucretsz izindemsn suan.neticede evet biticek birgun.Sonrada diorum yurtdisinda kac aylik birakiyorlar sonucta mental olarakta ise gitmem gerek evde yapamiorum.Maddi acidanda onlar icin gelecekleri icin gitmeliyim aman bilmiorm moralim az az fmduzeldi ama cok ii degilim

Ben de bu üçünü verdim bugün de bezelye verdim canım haşladım süzgeçten geçirdim o sayede kabukları çıktı püre oldu slnra avokado ve balkabağı düşünüyorum. Benimki de alerjik
Tamamdır bende bunlardan verim bakalım canım sen ne zamanlar veriyosun ve miktarı ne kdar oluyor

Avokadoyu alerjik bebeklere önermiyorlar diye okumuştum o yüzden ben vazgeçtim vermekten ya da ben mi çok evham yapıyorum doktor mu tavsiye etti size?

Evet canım bende ucretsize döndüm bu ay.
Başlarsın ya insallah iyi bir bakıcı bulursun.

Evet canım ya mecburen bakıcı bakıcak.
Annemi kaybettim ben dogumdan 4 gün sonra.
Kv. bakamaz mecburen bakicı kaliyor geriye.
Ben 2 yıl aldım 2023 hazirana kadar ama 2022 aralıkta başlıycam.
Bakalım bakmasını cok istedigim bir abla var ama kabul ederse insallah sormaya da cekiniyorum olumsuz olmasindan

Canım yoğurdu peyniri ne zmn verebileceksin peki doktor birşey söyledi mi?

Alerjik kızıma ne yapsam ne yapsam diye düşünürken yulaf sütünü keşfettim internette evde nasıl yapılacağının tarifi var çok basit oluyor. Dün yaptım, bugün de muhallebisini yulaf sütüyle yaptım. Biraz ısınınca kıvamı koyulaşıyor, daha önce muzu da denemiştim onu da ezip koydum çok güzel oldu tadı.

Canım yoğurdu peyniri ne zmn verebileceksin peki doktor birşey söyledi mi?
CAnım ben daha gitmedim gitsem de hemen başlayabilceğimi düşünmüyorum bğyük ihtimalle oğlum çok hassas alerji konusunda. Eşimşe bi tabakta yemek yedik ona ayran yapmıştım kase den içiyodu. Sonrası kızardı sırtı hep.

Denensin

Oğlum alttan iki dişi birden geliyor ne Zaman çıkar tam anlamıyla ? Ziraaa günlerim çok zor geçiyo

Oğlum alttan iki dişi birden geliyor ne Zaman çıkar tam anlamıyla ? Ziraaa günlerim çok zor geçiyo
Siz alerji testi yaptırdınız mi oğlum 3 aya kadar iyi kilo alıyordu ama 3. Aydan sonra günde 6 kere kaka yapmaya başladı ve 3ten 5. Aya kadar sadece 300 gram alınca doktor test yaptı ve süt alerjisi 0.43 cıktı değeri Doktor evet alerjisi var ama çok yuksek değil dedi alerji doktoru değil bunu diyen doktor Yaşadığım yerde alerji doktoru yok ben 3 hafta süt diyeti yapınca kaka sayısı 2e bazen 1e düştü bu ay 300 almış demekki sütten dolayıymış Bu ay kilosu az olduğu için toparlamasi için alerjik bebeklere özel mama verdi 1 hafta deneyeceğiz eğer kilo alımında ise yararsa rapor çıkartacak

Biz 40 günlükken gaita testi yaptırdık. Onun harici daha götürmedim doktora. Önümüzde kü günlerde götürcem çünkü 9. Ayında kızamık aşısı var alerjisi ne durumda nasıl olcak öğrenmem lazım Bugüne kadar kilo alımı gayet iyi gitti bizim. Bakalım 6. Ay aşısında tekrar bakılcak. Siz be testi yaptırdınız? Kan mı deri testi mi? Bende özel bi hastane de çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyorum alerjiden anlıyormuş doktor.

Evet çok ağır demek ki Allah yardımcısı olsun tüm alerjik bebeklerin ve annelerin. Bizimkinde kakada kan oldu başlarda doktor önemsemedi çok yoğun değil kilo alımı güzel diye.şu 4 5 gündür acayip bir sancısı var ıkınıp duruyor o yüzden beni de tamamen diyete soktu artık diyet yapıyorum. Soya sütü soya yoğurdu badem sütü vs kullanabilirsin dedi. Ayrıca vegan peynirler oluyormuş onlardan yiyebilirsin dedi. 3 hafta sonra bir daha değerlendirecek.

Ayybende araştırim şu vegan peynirlerden valla öyle burnumda tütüyo ki peynir eşime diyorum alerjisi geçince bizi restauranta götür,şunu yiyelim bunu yiyelim kışın ortasında bile dondurma yiyebilirim

Ayybende araştırim şu vegan peynirlerden valla öyle burnumda tütüyo ki peynir eşime diyorum alerjisi geçince bizi restauranta götür,şunu yiyelim bunu yiyelim kışın ortasında bile dondurma yiyebilirim
Canım bir sürü vegan ürün varmış aslında çikolata dondurma falan. Hatta magnumun vegan dondurmasını gördüm markette ama Türkiye’de var mı bilmiyorum. Ama büyük marketlerde olur diye düşünüyorum çünkü bir sürü vegan insan var. Geçen masterchef in alt reklamlarında vegan çikolata reklamı vardı. Hatta bebekler için yoğurtsuz tarhanalalar var ama tabi o da almanyada yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…