2021 Nisan Anneleri

İlk haftalarda ölçümler yanılabilir demişti bana doktor canım
Maşallah minik mercimek
Sağlıkla büyüsünler inşallah ❣
Bu arada ben de 52 kilo ile hamile kaldım
Cok iyi ben özellikte tüp bebeğe başlıcam diye diyet yapmıstım şükür 53 e düşmüşüm ne kadar az başlarsam o kadar iyi diye düşündüm Tüp bebeğe de gerek kalmadı

Ahahaha aynen yaa sürekli takipteyim kaka rengini tamamdır canım çok sağol

Homozigot canım ama detaylı bilmiyorum
Heterezigot tasiyici oluyor ama homozigotlar hasta oluyor. Bende homozigotum ama sanirim hangi gende oldugu da onemli. Yanlis bir sey asla soylemek istemem. Bende factor V leiden homozigot, pihti riskim yuksek o yuzden hem ecopirin hem igne kullaniyorum. Saglikla kicagina almak nasip olsun insallah.

Karından ikiside canım büyümüş dimi doktor haftasını az söyleyince bi kafama taktım ama baya büyümüş ilkine göre
Masallah canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah. İnanılmaz büuümüş

Aynen canım bana bi doktor senin pıhtılaşman yüksek değil dedi yani cok ciddi değil diye biliyorum

Olmaz canım inşaallah o akıntı bende de var çünkü

Kime nasıl guvenicez bilmiyorum dr seçimi çok zor

Ben daha hiç gitmedim 8 haftalık olmayı bekliyorum
Geçen Cuma beta baktırmıştım, yarın tekrar baktırcam
Son adet tarihime göre 4+4 görünüyor
Bende 7.haftam da gitmek zorunda kaldım tiroit değerim çok yüksek cıkınca. Bende beklicektim bi hafta daha normalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…