Karından ikiside canım büyümüş dimi doktor haftasını az söyleyince bi kafama taktım ama baya büyümüş ilkine göreCanım ikisinden bir tanesi vajinal ultrason mu. Yoksa ikisi de karından mı
Cok iyi ben özellikte tüp bebeğe başlıcam diye diyet yapmıstım şükür 53 e düşmüşüm ne kadar az başlarsam o kadar iyi diye düşündümİlk haftalarda ölçümler yanılabilir demişti bana doktor canım
Maşallah minik mercimek
Sağlıkla büyüsünler inşallah ❣
Bu arada ben de 52 kilo ile hamile kaldım
Homozigot canım ama detaylı bilmiyorumHangi geninizde pihtilasma var homozigot mu heterozigot mu?
Ahahaha aynen yaa sürekli takipteyim kaka rengini tamamdır canım çok sağolBana da çok diyen oldu ama boşver hiç takma. En doğrusunu doktor söyler. Zaten çocuk da bir sıkıntı olsa illa anlarız değil mi canım sonuçta bir yıldır artık kaka renginden bile rapor yazacak hale geldik
Çocuğunda bir sıkıntı veya farklılık hissedersen kontrole götürürsün, bunu söyleyenler tandem emzirme diye bir şey duymamışlar.
Heterezigot tasiyici oluyor ama homozigotlar hasta oluyor. Bende homozigotum ama sanirim hangi gende oldugu da onemli. Yanlis bir sey asla soylemek istemem. Bende factor V leiden homozigot, pihti riskim yuksek o yuzden hem ecopirin hem igne kullaniyorum. Saglikla kicagina almak nasip olsun insallah.Homozigot canım ama detaylı bilmiyorum
Masallah canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah. İnanılmaz büuümüşKarından ikiside canım büyümüş dimi doktor haftasını az söyleyince bi kafama taktım ama baya büyümüş ilkine göre
Aynen canım bana bi doktor senin pıhtılaşman yüksek değil dedi yani cok ciddi değil diye biliyorumHerezigot tasiyici oluyor ama homozigotlar hasta oluyor. Bende homozigotum ama sanirim hangi gende oldugu da onemli. Yanlis bir sey asla soylemek istemem. Bende factor V leiden homozigot, pihti riskim yuksek o yuzden hem ecopirin hem igne kullaniyorum. Saglikla kicagina almak nasip olsun insallah.
Evet hızlı büyüyolar ya şükür hepimiz alalım kucagımızaMasallah canım ya Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah. İnanılmaz büuümüş
Boyun kaç ki canımVoy kilo oranına vurmak laızm mankenmi yoksa deniz topumuyum bakmak lazim
Olmaz canım inşaallah o akıntı bende de var çünküGebelikte 7. haftada akıntı da yine görülen şikayetler arasındadır. Bu hafta da lökore denilen, beyazımsı, hafif vajinal akıntı yaşayabilirsin. Sulu, hafif kokulu ya da kokusuz olabilir.
7 haftalık gebelikte kahverengi akıntı da görebilirsin. Bunların nedeni hormonların gebelik sırasında genişleyen vajina duvarına yaptığı etkidir.
Diyor bakalim devamı olcakmi
Çook iyi yapmışsın canımAllah razı olsun Canım
Hep aldığım biri değil hatta ben hiç yardımcı almadım şimdiye kadar
Aslında bana kalsa şimdi de almazdım da hem küçük çocuk hem hamilelik çok zorlanırsın dediler ben de riske atmadım
Kime nasıl guvenicez bilmiyorum dr seçimi çok zorBana her doktor kesin kullanman lazım dedi. Sana tavsiyem başka bi doktora git sor iğne gereklimi diye. Ben teati 4 sene önce bi doktorum istemeden yaptırdım gösterdim bana kızdı senin hiç biley kullanmana gerek yok diye ama ondan başka her doktor Kesinlikle kullanman lazım dedi
Bakıp aticam bilmiyorumSizinhangi geninizde cikti? Homozigot mu heterozigot mu?
Fark var canım masaallah 4 haftaya cinsiyeti de belli olurÜstteki gecen haftanın şimdikini atıyorum
Ben onumuzdeki gunlerde hematolojiden randevu almayi planliyorum. Igne gerekli mi kac mg vurulmasi gerekli konusunu netlestirip icimi rahatlatmam lazim.Aynen canım bana bi doktor senin pıhtılaşman yüksek değil dedi yani cok ciddi değil diye biliyorum
Bende 7.haftam da gitmek zorunda kaldım tiroit değerim çok yüksek cıkınca. Bende beklicektim bi hafta daha normalde :)Ben daha hiç gitmedim 8 haftalık olmayı bekliyorum
Geçen Cuma beta baktırmıştım, yarın tekrar baktırcam
Son adet tarihime göre 4+4 görünüyor
Aynen canım git mutlaka bide o değerlendirsinBen onumuzdeki gunlerde hematolojiden randevu almayi planliyorum. Igne gerekli mi kac mg vurulmasi gerekli konusunu netlestirip icimi rahatlatmam lazim.
Aynen ya inşallahhh allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinFark var canım masaallah 4 haftaya cinsiyeti de belli olur
Sorma ya aynen güvenemiysun benim içim rahat ama suan bakalımKime nasıl guvenicez bilmiyorum dr seçimi çok zor
Canm bende gitmedm bende sekiz haftalık olmayı bekliyorum inşallah hata etmiyoruzdurBen daha hiç gitmedim 8 haftalık olmayı bekliyorum
Geçen Cuma beta baktırmıştım, yarın tekrar baktırcam
Son adet tarihime göre 4+4 görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?