- 27 Temmuz 2014
- 52
- 125
- 93
Mesajınızı yeni gördüm ben bu durumu iki kere yaşadım bende kan pıhtılaşması var genetik bölümünde muayene oldum kan pıhtılaşması var dendi kansulandıroco iğne ile bir kızım oldu şimdi tekrar gebeyim tekrar iğne kullanıyorum için rahat olsun zor zamanlar ama hayırlı zamanda Kucagına alırsın bebeğini sağlıklaMerhaba Arkadaşlar,
Herkese gebelik sürecinin sağlıkla devam etmesini dilerim. Ben de Nisan annesi adayı idim. Şu an işler biraz karışı. Forumdaki bütün yazılanları okudum, kendi durumumla karşılaştırdım. Bi kez de sizinle paylaşmak istedim.
38 yaşındayım, 3 ay önce evlendik. Eşim de ben de çocuk sahibi olmak istiyoruz ve korunmuyorduk. Aplikasyonla yumurtlama ve adet tarihlerimi takip ediyordum. SAT 9 Temmuz idi. BAT geçmesine rağmen ve aşırı derecede yorgun hissetmeme rağmen gebelik testi için beklemiştim (çünkü araya bayram tatili girmişti, şehirlerarası yolculuk yapmıştık, arabayı sürekli ben kullandım vs) yorgunluğumun sebebini buna yormuştum. Derken 10 Ağustos’ta eşimle test yaptık ve iki tane koyu çift çizgiyi gördük. Hemen kan vermeye gittim ve o günkü Bhcg değerim 778 çıktı. 5 gün sonra jinekologdan randevu aldım, 5+2 olduğunu söyledi ve Karından ultrasonda keseyi gördük. 8 gün sonra (yani geçtiğimiz Cumartesi günü 6+3) kalp atışlarını duymak için doktor yine çağırdı. Su içip gitmeme rağmen kesenin büyümediğini söyledi. Şu içip iyice sıkıştım, tekrar bakıldı, yine aynı. Daha sonra alttan muayene etti ve kesenin olması gerektiğinden küçük kaldığını söyledi. Çarşamba günü 7. hafta olacak, yeniden randevu verdi. Ama öncesinde bu haftalarda kaybetmenin ileriki haftalarda kaybetmekten iyi olduğunu ve o yüzden üzülmememi söyledi. Kromozomal bi anomali varmış, eve gelip her şeyi okudum.
Buna benzer bi durumu yaşayan, deneyimleyen oldu mu? Sizinle paylaşmaya ve mümkünse iyi bi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Biraz uzun oldu ama elimden geldiğince özetlemeye çalıştım, şimdiden teşekkür ederim.
Hangi geninizde problem cikmisti? Bir de homozigot mu heterozigot muydu? Igne ile coraspirin tarzi bir ilac aldiniz mi? Igneyi kaclik vurmustunuz? Cok soru sordum galibaMesajınızı yeni gördüm ben bu durumu iki kere yaşadım bende kan pıhtılaşması var genetik bölümünde muayene oldum kan pıhtılaşması var dendi kansulandıroco iğne ile bir kızım oldu şimdi tekrar gebeyim tekrar iğne kullanıyorum için rahat olsun zor zamanlar ama hayırlı zamanda Kucagına alırsın bebeğini sağlıkla
Sen hala düşünüyomusunBen de 9umu beklesem dedimde belki kese uyumlu değil-dir o zaman haftaya gideyim mi
Kuzum kesinlikle adet tarihine göre hesaplıyorlar sordum ben doktora daTüp bebek yaptıranlar kaç haftalık olduğunu nasıl hesap ediyorsunuz? Benim son adet tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. Kaç haftalık sizce?
Bende 60 ile kaldım canım 57 yim şuan da ne yapalım artık 3 aydan sonra alırız bizde insan endişeleniyor vitamin olarak besleyemeyecek diye62 63 kgmla hamile kaldim
Lütfen eğer iğne kullanıyorsanız antiaktör testi yaptırıp vücudunuza yeterli gelmiyor mu geliyor mu ona baktırıp ona göre doz ayarı yaptırınız.bunu her doktor bilmiyor yaptırmıyor ama kesinlikle yapılması lazımHangi geninizde problem cikmisti? Bir de homozigot mu heterozigot muydu? Igne ile coraspirin tarzi bir ilac aldiniz mi? Igneyi kaclik vurmustunuz? Cok soru sordum galibabende de pihti problemi var o yuzden merak ettim.
Canım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırızDoktorunuza ulasip, fikrini almanizi oneririm, cok onemsiz bir sey de olabilir ama siz onlem almis olursunuz. Bende rahim ile kese arasinda bir kanama alani oldugu icin 4 gundur bu konulari okumaktan uzman oldum. Saglikli bebekse dogacagindan emin olun bence.
Canım bebeği gördün mü sen kalp atışını falan bana doktor 1eylülde gel dedi.salı gitcemBen de 9umu beklesem dedimde belki kese uyumlu değil-dir o zaman haftaya gideyim mi
Benim de bugün yemeğe misafirim var.evi didik didik topla ,akşamüstü çayı böreği şimdi yemek faslında sıra ama kasıklarım felaket.sanki içi taş dolu ince bir poşet ve aşağı ağırlık yapıyor.Gece dinlenince geçer.bir an önce akşam olsunnnBende sıkıntı yok ama ayakta kalınca kaşıklarım agriyor uzanincada belim agriyor halsizim bugün yatayım biraz
Ooo maasallah ben varya bi bulasık makinasını anca dizdim ellerine sağlık dikkat et okadar yük bindirmeBenim de bugün yemeğe misafirim var.evi didik didik topla ,akşamüstü çayı böreği şimdi yemek faslında sıra ama kasıklarım felaket.sanki içi taş dolu ince bir poşet ve aşağı ağırlık yapıyor.Gece dinlenince geçer.bir an önce akşam olsunnn
Gordum canim 5 haftalik felandi bende 1 eylüle randevu aldim ayy doğumdasımmCanım bebeği gördün mü sen kalp atışını falan bana doktor 1eylülde gel dedi.salı gitcem
Yok bende kanama sadece 1 kere oldu o da cok cok azdi 5-6 damla kadar. 2 gündür lekelenme de olmuyor. Bende pazar gununden beri evde yatiyorum. Doktorum arada oturabilirsin dedi ama ben yine de yatiyorum. Yata yata her yanim agrimaya basladi. Forumlarda cogu insan atlatmis insallah bizde atlatiriz. Her ayinda, gununde bambaska seylerle karsilasacagimiz koskoca 7,5 ay var geride. Allah oncr hepimize saglik sihhat versin sonra da bebislerimizi saglikli dogurup, kucaklarimiza almayi nasip etsin.Canım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırız
Ben bebeği de görmedim kuzum henüz sata göre 6haftalıktı ama ultrasona göre 5 +2dedi doktor geçen hafta gittiğimde.Ooo maasallah ben varya bi bulasık makinasını anca dizdim ellerine sağlık dikkat et okadar yük bindirme
Gordum canim 5 haftalik felandi bende 1 eylüle randevu aldim ayy doğumdasımmozamana sence iyimi kalp atışını görmedim onu görmeye gidicem
Amin inşallah herkes sağlıkla geçirirCanım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırız
Allah’ın izniyle birşey olmaz meleklerimize sağlıkla kavuşucaz inşallahBencede ay Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin rabbim. Burdakiler ileri olduğu için ben takip ediyorum hep aynı haftada kanamamiz oliyor.
Hap kullanmakta istemiyorum olcaksa nasip kismet
Anladım canim bana haftasını bile demedi 7mm dedi keseyi gorduk tamam dedim kalp atiis icinde diğer aya gelim dedim tamamndediBen bebeği de görmedim kuzum henüz sata göre 6haftalıktı ama ultrasona göre 5 +2dedi doktor geçen hafta gittiğimde.
Iyi aksamlar o metal pas gibi tat bende de ara ara oluyor. Genelde gece ve sabah fark ediyorum.İyi akşamlarbenim gibi ağzının tadı kötü olan var mı kızımda hiç böyle olmamıştım sürekli metal gibi çirkin bir tat. Bulantı da desen gelip gidiyor yemedikçe daha kötü fln hiç kızıma benzemiyor bu sefer ki. Pztsi olsa da bi doktora gitsem gün saymaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?