2021 Nisan Anneleri

Mesajınızı yeni gördüm ben bu durumu iki kere yaşadım bende kan pıhtılaşması var genetik bölümünde muayene oldum kan pıhtılaşması var dendi kansulandıroco iğne ile bir kızım oldu şimdi tekrar gebeyim tekrar iğne kullanıyorum için rahat olsun zor zamanlar ama hayırlı zamanda Kucagına alırsın bebeğini sağlıkla

Hangi geninizde problem cikmisti? Bir de homozigot mu heterozigot muydu? Igne ile coraspirin tarzi bir ilac aldiniz mi? Igneyi kaclik vurmustunuz? Cok soru sordum galiba bende de pihti problemi var o yuzden merak ettim.

Hangi geninizde problem cikmisti? Bir de homozigot mu heterozigot muydu? Igne ile coraspirin tarzi bir ilac aldiniz mi? Igneyi kaclik vurmustunuz? Cok soru sordum galiba bende de pihti problemi var o yuzden merak ettim.
Lütfen eğer iğne kullanıyorsanız antiaktör testi yaptırıp vücudunuza yeterli gelmiyor mu geliyor mu ona baktırıp ona göre doz ayarı yaptırınız.bunu her doktor bilmiyor yaptırmıyor ama kesinlikle yapılması lazım

Canım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırız

Bende sıkıntı yok ama ayakta kalınca kaşıklarım agriyor uzanincada belim agriyor halsizim bugün yatayım biraz
Benim de bugün yemeğe misafirim var.evi didik didik topla ,akşamüstü çayı böreği şimdi yemek faslında sıra ama kasıklarım felaket.sanki içi taş dolu ince bir poşet ve aşağı ağırlık yapıyor.Gece dinlenince geçer.bir an önce akşam olsunnn

Ooo maasallah ben varya bi bulasık makinasını anca dizdim ellerine sağlık dikkat et okadar yük bindirme
Canım bebeği gördün mü sen kalp atışını falan bana doktor 1eylülde gel dedi.salı gitcem
Gordum canim 5 haftalik felandi bende 1 eylüle randevu aldim ayy doğumdasımm ozamana sence iyimi kalp atışını görmedim onu görmeye gidicem

Yok bende kanama sadece 1 kere oldu o da cok cok azdi 5-6 damla kadar. 2 gündür lekelenme de olmuyor. Bende pazar gununden beri evde yatiyorum. Doktorum arada oturabilirsin dedi ama ben yine de yatiyorum. Yata yata her yanim agrimaya basladi. Forumlarda cogu insan atlatmis insallah bizde atlatiriz. Her ayinda, gununde bambaska seylerle karsilasacagimiz koskoca 7,5 ay var geride. Allah oncr hepimize saglik sihhat versin sonra da bebislerimizi saglikli dogurup, kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Ben bebeği de görmedim kuzum henüz sata göre 6haftalıktı ama ultrasona göre 5 +2dedi doktor geçen hafta gittiğimde.

Amin inşallah herkes sağlıkla geçirir

İyi akşamlar benim gibi ağzının tadı kötü olan var mı kızımda hiç böyle olmamıştım sürekli metal gibi çirkin bir tat. Bulantı da desen gelip gidiyor yemedikçe daha kötü fln hiç kızıma benzemiyor bu sefer ki. Pztsi olsa da bi doktora gitsem gün saymaca

Bencede ay Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin rabbim. Burdakiler ileri olduğu için ben takip ediyorum hep aynı haftada kanamamiz oliyor.

Hap kullanmakta istemiyorum olcaksa nasip kismet
Allah’ın izniyle birşey olmaz meleklerimize sağlıkla kavuşucaz inşallah

Iyi aksamlar o metal pas gibi tat bende de ara ara oluyor. Genelde gece ve sabah fark ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…