2021 Nisan Anneleri

Güzel ilerlemiş vitamin ne kullaniyrosunuz
Vitamin değerlerim iyi çıkmıştı ama gebelik ilerledikçe ihtiyaç olacağı için ocean mumy kullanıyorum içinde herşey var folik asit omega3 multivitamin ve mineral takviyesi internetten detaylı bakabilirsin içeriğine memnunum şuan canım

Bende aynı soruyu sorucaktım dün bi avuç saç döküldü nerdeyse banyosa tarasam fena kel kalıcam galiba vitaminlerimde iyi ama gebelik etkiliyo sanırım
Saç dökülmesi hormonlar arttıkça düzelecektir. Cinsiyet etkiliyor mu bilmiyorum ama ben kızıma hamileyken öyle güzel canlanmış ve gürleşmiştiki dökülmesi durmuştu ama doğumdan sonra dökülmeye başladı tekrar.

Hangi geninizde problem cikmisti? Bir de homozigot mu heterozigot muydu? Igne ile coraspirin tarzi bir ilac aldiniz mi? Igneyi kaclik vurmustunuz? Cok soru sordum galiba bende de pihti problemi var o yuzden merak ettim.
Ne demek sorabilirsiniz tabiii. Ben tam hangi gen oldugunu hatırlamıyorum ama bir önceki gebeliğimde clexane 6000 vurmuştum bunda da oksapar 6000 vuruyorum kiloya göre ayarlıyor iğnenin dozunu doktor coraspirin hiç kullanmadım. Adetim gecikir gecikmez iğneye başlıyorum ama.

Bende ondan aldim canımda dedim acaba omü uyku yapyor

Bende aynı soruyu sorucaktım dün bi avuç saç döküldü nerdeyse banyosa tarasam fena kel kalıcam galiba vitaminlerimde iyi ama gebelik etkiliyo sanırım
Aynı durumdayım saçımı topladığım tokaya bile bir sürü saç kopmuş olarak geliyor. Doktor randevum 9 eylülde o zamana kadar kel kalmazsam iyi

Benimde saçlarım aynı ya bende yalnızım sanıyordum elimi attıkça 5-10 5-10 tarayınca yumakla kızımda saçlarım çok güzeldi bu ne olduysa mahvetti saçlarımı

Bende ondan aldim canımda dedim acaba omü uyku yapyor
Bende uyku hali çok fazlaydı gözümü açamıyordum halsiz ve yorgun hissediyordum ilaçtan sonra halsizlik ve yorgunluk geçti uyku halimde aşırı değil ama gündüz kızımı uyutunca bende uyuyorum normalde uyuyamazdım

Aynı durumdayım saçımı topladığım tokaya bile bir sürü saç kopmuş olarak geliyor. Doktor randevum 9 eylülde o zamana kadar kel kalmazsam iyi
Valla aynı durumdayım banyodan cıkınca durulanmaya yağlardan sürüyorum sonra örüyorum o şekil biraz iyi oluyo

Bende arkadasımda biliyorum ikizlere Hamileydi ve diyodu saçların Canlanıcak cabuk uzucak cok güzel oluyo falan diyodu ama ilk başlarda dökülme normal sanırım bilemedim yakın zamanda gidicek olan varsa sorabilir doktoruna

Merhaba kızlar.Saç dökülmesini araştırırken burda da denk geldim.Sizin saçlarınız ne zamandır dökülüyor.

Kızlar lütfen bakar mısınız, tarihi geçmiş ayran ictim 8 Gün falan geçmiş. Hem hamileyim hem emziriyorum bisey olurmu sizce ya

Moralini sakın bozma, olumlu düşün. İnşallah sağlıkla gelişimini tamamlayıp kucağına da alacaksın.

teşekkür ederim o zaman ben 6 + 5 oluyorum. ama bir dahaki kontrole kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. senin her şey yolundadır umarım.
Canım benim 3 gündür kanamam var 3 gündür hastanedeyim sürekli kesenin etrafında kanama bölgeleri var düşük riski çok yüksek doktor yat dinlen dedi sürekli bu durumu hiç sevmiyorun umarım kanamam biter

Kızlar lütfen bakar mısınız, tarihi geçmiş ayran ictim 8 Gün falan geçmiş. Hem hamileyim hem emziriyorum bisey olurmu sizce ya
Ayranın tadı değişik miydi ? Mesela ben bir kere tarihi de geçmemiş bir ayrandan bir yudum aldım ve bozuk olduğu hemen anlaşılıyor.Midenizde bir rahatsızlık hissi bir bulantı varsa baş dönmesi falan varsa mutlaka doktora gidin ancak böyle bir durum yoksa endişe etmeyin bence bazen kim bilir hepimiz tarihi geçmiş neler tüketiyoruz.

Merhaba kızlar.Saç dökülmesini araştırırken burda da denk geldim.Sizin saçlarınız ne zamandır dökülüyor.
Benim saçlarım son 2 haftadır bu şekilde çok fazla taramamaya ve açık bırakmamaya çalışıyorum ama ne fayda
Valla aynı durumdayım banyodan cıkınca durulanmaya yağlardan sürüyorum sonra örüyorum o şekil biraz iyi oluyo
Benim de saçlar karantinada kuaföre gitmek istemediğimden baya uzadı ama kestirsem kendini toparlar mi diye düşünüyorum

Ben kestirdim ama nafile yine kestirmeyi düşünüyorum omuzlarda simetrik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…