Benimde aynı şekilde sabah kalkınca hem kuruyo hemde değişik tatdan midem bulanıyoİyi akşamlarbenim gibi ağzının tadı kötü olan var mı kızımda hiç böyle olmamıştım sürekli metal gibi çirkin bir tat. Bulantı da desen gelip gidiyor yemedikçe daha kötü fln hiç kızıma benzemiyor bu sefer ki. Pztsi olsa da bi doktora gitsem gün saymaca
Iyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef
Canım allah korusun bebeklerimizi inşallah cok zor bi durum gerçekten inşallah sena bağışlar allahIyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef
Benim de böyle. Tam bulantı da değil. Mide ekşimesi gibi. Bişey yedikten sonra daha kötü oluyor. Ama yemesem de olmuyorİyi akşamlarbenim gibi ağzının tadı kötü olan var mı kızımda hiç böyle olmamıştım sürekli metal gibi çirkin bir tat. Bulantı da desen gelip gidiyor yemedikçe daha kötü fln hiç kızıma benzemiyor bu sefer ki. Pztsi olsa da bi doktora gitsem gün saymaca
İnşallah bi daha ki muayenede atak yapar birden büyümüş olur canımIyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef
Biraz fazla olumsuz bir yorum olmus neden bu kadar en kotusune yani.Belki tutanacak guzelce zaten hersey Allah'tan illa en kotusunu soyleyip 1 hafta anneyi o duyguyla birakmak neden yani.Iyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef
Ilk haftalarda malesef çok basit bi olay olarak görüyorlar sanırımBiraz fazla olumsuz bir yorum olmus neden bu kadar en kotusune yani.Belki tutanacak guzelce zaten hersey Allah'tan illa en kotusunu soyleyip 1 hafta anneyi o duyguyla birakmak neden yani.
Malesef yapicak bisey yok bekliyorum bir dahaki muayenemiİnşallah bi daha ki muayenede atak yapar birden büyümüş olur canımYapılabilecek bişey yokmuymuş?
Cumartesi gunu 5+1 olacagim ve doktor randevum var.Hcg de eger dogru katlandiysa 3000 uzeri olacak acaba keseyi gorur muyum sizce dogru yerdeyse?Ben ilk gebeligimde kalp atisini 6 haftada duymustum.Erken yumurtlama oldu acaba duyulur mu sizce.
En azindan kese gorunse dogru yerde oldugunu bilsem ne guzel olur.ne diyorsunuz?
Sorma progestanın öğlen dozunu almamışım.yatarken alıcam artık.Ooo maasallah ben varya bi bulasık makinasını anca dizdim ellerine sağlık dikkat et okadar yük bindirme
Gordum canim 5 haftalik felandi bende 1 eylüle randevu aldim ayy doğumdasımmozamana sence iyimi kalp atışını görmedim onu görmeye gidicem
Evet aynen gece ve sabah hiç bişey de kar etmiyor sakız çiğnemek denmiş onu denicemIyi aksamlar o metal pas gibi tat bende de ara ara oluyor. Genelde gece ve sabah fark ediyorum.
Ay evet yerken kusarım sanıyorum ama olmuyo ama sonra daha beter oluyor flnBenim de böyle. Tam bulantı da değil. Mide ekşimesi gibi. Bişey yedikten sonra daha kötü oluyor. Ama yemesem de olmuyor
Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah. Bazen insanın elinden bir şey gelmiyor ama yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek. Dualarım sizinleIyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef
İyi akşamlar herkese geçen hafta beta hcg baktırmıştım 18 Ağustosta 835 çıkmıştı bugün tekrar baktırdım sağlık ocağındaki hemşire çağırmıştı gel bakalım ona göre doktor randevusu alırsın diye 33.436 çıkmış çok mu yükselmiş negöğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı ve uyku halide belirtilerim. Vitaminden sonra uyku halim ve yorgunluğum düzeldi. 5 Eylüle randevu aldım ne var ne yok çıkacak inşallah ortaya ❤
Bende aynı soruyu sorucaktım dün bi avuç saç döküldü nerdeyse banyosa tarasam fena kel kalıcam galiba vitaminlerimde iyi ama gebelik etkiliyo sanırımİyi akşamlar Kızlar
Acaba saç dökülmesi yaşayan var mı? Gün içinde saçlarım dökülüyor hele duşta veya saçımı tararken baya baya çok dökülüyor acaba vitamin eksikliği falan olabilir mi yoksa normal bir durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?