2021 Nisan Anneleri

Iyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef

Benimde aynı şekilde sabah kalkınca hem kuruyo hemde değişik tatdan midem bulanıyo

Insallah Allah bebegini sana bagislar.

Canım allah korusun bebeklerimizi inşallah cok zor bi durum gerçekten inşallah sena bağışlar allah

Benim de böyle. Tam bulantı da değil. Mide ekşimesi gibi. Bişey yedikten sonra daha kötü oluyor. Ama yemesem de olmuyor

İnşallah bi daha ki muayenede atak yapar birden büyümüş olur canım Yapılabilecek bişey yokmuymuş?

Biraz fazla olumsuz bir yorum olmus neden bu kadar en kotusune yani.Belki tutanacak guzelce zaten hersey Allah'tan illa en kotusunu soyleyip 1 hafta anneyi o duyguyla birakmak neden yani.

Cumartesi gunu 5+1 olacagim ve doktor randevum var.Hcg de eger dogru katlandiysa 3000 uzeri olacak acaba keseyi gorur muyum sizce dogru yerdeyse?Ben ilk gebeligimde kalp atisini 6 haftada duymustum.Erken yumurtlama oldu acaba duyulur mu sizce.
En azindan kese gorunse dogru yerde oldugunu bilsem ne guzel olur.ne diyorsunuz?

Biraz fazla olumsuz bir yorum olmus neden bu kadar en kotusune yani.Belki tutanacak guzelce zaten hersey Allah'tan illa en kotusunu soyleyip 1 hafta anneyi o duyguyla birakmak neden yani.
Ilk haftalarda malesef çok basit bi olay olarak görüyorlar sanırım

Baloncuk patlaması ya da patlayan şeker gibi bir iki kez pıtırdadı.kızımda dikkat edeceğim şeyin ne olduğunu bilmiyordum ama şimdi bir kaç deneyim sonrası bildiğimden direk he o sensin diyprum:) dün bir iki hisettim baloncuk.dedim “merhabaaa:))” kızım geldi başını karnıma dayadı.ona daha çok var annecim dedim...Bunlar nasıl melekler nasıl...

Keseyi kesin gorursunuz, biz sanirim 5+3 te gittik ilk kesenin icinde yolk sac kesesi vardi. Kese de tarihte tam zamanindaydi. Ufak kanama ve lekelenmelerden diger randevuyu one almak durumunda kaldik bu pazartesi gittim 6+4 tu pit pit kalbi atiordu, ama dinletmedi sadece gorduk. 6. Haftada dinletmiyormus, zararli dedi. Kanamaya ragmrn hala iki bebisimizde iyi gelismisti zamanlarindaydi. Insallah benimle olacaklar. Siz de inanin. Kalan 7,5 ayi nasil gecirecegiz bu evhamla bilmem. Insallah sizde de her sey yolunda gider.

Sorma progestanın öğlen dozunu almamışım.yatarken alıcam artık.

Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah. Bazen insanın elinden bir şey gelmiyor ama yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek. Dualarım sizinle

İyi akşamlar Kızlar
Acaba saç dökülmesi yaşayan var mı? Gün içinde saçlarım dökülüyor hele duşta veya saçımı tararken baya baya çok dökülüyor acaba vitamin eksikliği falan olabilir mi yoksa normal bir durum mu

İyi akşamlar herkese geçen hafta beta hcg baktırmıştım 18 Ağustosta 835 çıkmıştı bugün tekrar baktırdım sağlık ocağındaki hemşire çağırmıştı gel bakalım ona göre doktor randevusu alırsın diye 33.436 çıkmış çok mu yükselmiş ne göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı ve uyku halide belirtilerim. Vitaminden sonra uyku halim ve yorgunluğum düzeldi. 5 Eylüle randevu aldım ne var ne yok çıkacak inşallah ortaya

Güzel ilerlemiş vitamin ne kullaniyrosunuz

Bende aynı soruyu sorucaktım dün bi avuç saç döküldü nerdeyse banyosa tarasam fena kel kalıcam galiba vitaminlerimde iyi ama gebelik etkiliyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…