2021 Nisan Anneleri

Demekki seni idar3 edecek kadar etkiliyor ben mide üşütmüş gibi oluyorum felç durumum
ilk hamilelegimde kullandimmi hic hatirlamiormbide hic bu kadr kaygilanmamistim cok rahattim nie enteresan bisekilde 2.cide bunu yasiyorum aman ona dikkat edeyim.aman bunu tuketeyim anlamis degilimilk cocugumda cok sukur hic 2 3 yaslarina kadr hastalik da bilmedik

Maaşallah sizeee

Teşekkür ederim. Aynen dönünce kaç oluyor acaba ? Ya onlar sağlıklı olsunda dönsün heryer
Tuzlu şeyler mi mesela tüketmeli? Hiç bilmiyorum tansiyon yükselten gıdaları?

Benim hamilelikle ilgili değil bünyem bu.Tuzlu ayran iyi geliyor normalde doktorlar ayaklarını hafif yüksekte uzan dinlen diyor da çalışırken mümkün değil. Eskiden doktor bana her gün en az bir maden suyu iç demişti. Mineral alımı için.Hamilelikte bazısı içmemek lazım diyor ama ben yinede arada içiyorum.

Bizim zamanımızda hepsi derdi maden suyu iç mutlaka günde 1 tane şimdi yok diyorlar.
Ben tuzlu hiç bisey yemiyorumnagzimda tuz tadı kalıyor

Bizim zamanımızda hepsi derdi maden suyu iç mutlaka günde 1 tane şimdi yok diyorlar.
Ben tuzlu hiç bisey yemiyorumnagzimda tuz tadı kalıyor
Aaa ilk defa duydum.benim doktorum prof.perinatolog.Her akşam özellikle beypazarı iç dedi bana.neden içmeyin diyorlar acaba

Kendimi çok bencil hissettigimden hamile kaldim kendi rahatım için çocuğum kardessizmi kalcak dedim şimdide follik cikti
Hahahahaha güldürdün beni
Kızımda her gün en az bir kere içtim. Hiç sorun yaşamadım. Aksine magnezyum takviyesi vs almama gerek kalmadı, fazlaca mineralli olduğundan hiç kramp vs yaşamadım. Soda içmenin iyi olmadığını biliyorum gazlı boş bir içecek ama bizim ülkemizde zaten soda yok, mineralli maden suyu var. Gaz sebebiyle dikkat edilerek icilmesinde bir sakınca olacağını sanmam ki doktorumda yudum yudum içebilirsin bir anda dikmeden demişti. Ama canım çekmesine rağmen tadı kötü geldiğinden bu defa içemiyorum

Teşekkür ederim. Aynen dönünce kaç oluyor acaba ? Ya onlar sağlıklı olsunda dönsün heryer
Tuzlu şeyler mi mesela tüketmeli? Hiç bilmiyorum tansiyon yükselten gıdaları?
Ayne tuzlu biseyler yemek lazm ayran flan filan

Kızlar ben yine bulantı kusmadan mahvoldum berbatım berbat ne yesem cıkıyor artık ilaçta işe yaramıyor herhalde doktorla görüştüm deminde günde 4tane icilebiliyomus sabah ve öğlende al dedi bakalım öyle deniyim bide dedim. Lekelenmem bugün olmadı şükür normal sarımsı akıntı geldi umarım hersey yolundadır ama ben pek iyi değilim malesef dua edin bana olurmu hamiş arkadaşlarım

Aaa ilk defa duydum.benim doktorum prof.perinatolog.Her akşam özellikle beypazarı iç dedi bana.neden içmeyin diyorlar acaba
Evett canim kesinlikle ben içiyorum çok faydalı kemik gelişimi ve bizim bacak ağrılarımız felan icin
Kızlar benim daha 8. haftadayım ama sanki bebeğimi hissediyorum ya. Pıt pıt atıyor bazı zamanlarda

Hehehe senle günümüz aynı bend hissettim bugun gobegimin yanında atti oraya kadar cikmismidir acaba

Selam kızlar bayağı oldu giremedim buraya malum kışlık telaşesi artı cam kapı duvar...şimdi dinlenmenin keyfini çıkarmaya çalışıyorum.. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

Evett canim kesinlikle ben içiyorum çok faydalı kemik gelişimi ve bizim bacak ağrılarımız felan icin

Hehehe senle günümüz aynı bend hissettim bugun gobegimin yanında atti oraya kadar cikmismidir acaba
Bilemedim kuzum ya erken gibi de geliyor hayırlısı bakalım

Nasıl içiyorsunuz günde 3 litreyi? Bir sırrı var mı 1 litreyi zor içiyorum. Midemi bulandirıyor.

Allah yardımcın olsun canım inşaallah bu ay bitince mide bulantilarin kesilir ve hiç pronlemsiz bebislerini sağlıcakla kucağına alırsın

Ben her hafta bir kilo veriyorum.

Nasıl içiyorsunuz günde 3 litreyi? Bir sırrı var mı 1 litreyi zor içiyorum. Midemi bulandirıyor.
Canım ben normalde de içiyordum yani gebelikten dolayı arttırmadım.Devamlı önüme şişeyi koyuyordum içine limon sıkıyordum ya da elma falan dilimleyip koyuyordum öyle öyle alıştım.Çok şükür benim hiç bulantım yok.hiç bir gebelikte de olmadı ki bu 6.gabeliğim tabi yaşayan yok inş bu olur ama sen içine sevdiğin bir meyveyi ya da bi kaç damla limonu sıkıp içebilirsin.

Böyle deneyeyim birde inşallah içebilirim. Çünkü susuzluktan bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyırum.

Böyle deneyeyim birde inşallah içebilirim. Çünkü susuzluktan bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyırum.
Yok henüz göbek kordonu oluşmamıştır sanırım o yüzden bebekten dolayı endişe etme.şu an su bizim için önemli.içebildiğin kadar iç.enfeksiyonu falan da engeller

Çatlak önlemek için birşeye basladiniz mi onerisini olan var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…