2021 Nisan Anneleri

Kızlar panorama diye bir test varmış bebekteki tüm genetik ve kromozomal hastalık risklerini tespit ediyormuş anneden kan alıp kanda bebeğin genlerini ayrıştırıp yapıyorlarmış doktorum amniyosentez yerine onu önerdi 9.haftadan itibaren yapılabiliyormuş bilgisi olan varmı?

Fetal dna gibi mi bir test acaba

Bilmiyorum daha o kadar araştırmadım acıkcası ama 12.hafta gidicem ikili test yapılcak ense kalınlığına bakıp Çoğu şeyi anlıyolar zaten bazı testleri ona Göre istiyolar

Bilmiyorum daha o kadar araştırmadım acıkcası ama 12.hafta gidicem ikili test yapılcak ense kalınlığına bakıp Çoğu şeyi anlıyolar zaten bazı testleri ona Göre istiyolar
Evet ense kalınlığına da bakılıyor ayrıca ama bu panorama da down edwards patau sendromları triploidi turner sendromu trizomiler ve mikrodelasyonlar hepsinin riskleri çıkıyormuş bakalım biraz daha araştırıcam

Valla bilemedim doktorla konuşmak lazım bi sorıyım sizde sorun genelde 35 yaş üstünde bebeklerde anomali sıklıgı artıyo ama bilemedim

Çatlak önlemek için birşeye basladiniz mi onerisini olan var mı arkadaşlar
Bende lierac var ama doktorum onu çok önermiyorum içinde paraben olduğu söyleniyodu yine de bi araştır sen dedi.12. Haftadan itibaren kullanabilirsin annende,teyzende annanende olmuşsa muhtemelen sende de olur onlarda olmamışsa sende de olması düşük ihtimal dedi

Valla bilemedim doktorla konuşmak lazım bi sorıyım sizde sorun genelde 35 yaş üstünde bebeklerde anomali sıklıgı artıyo ama bilemedim
Benim yaşım 33 bide tüp bebekLe oldu , embriyom genetik incelemeye de gitmedi oyüzden önerdi doktorum

Allah yardımcın olsun canım inşaallah bu ay bitince mide bulantilarin kesilir ve hiç pronlemsiz bebislerini sağlıcakla kucağına alırsın
Sağol canım hepimizin inşaallah benimde tek dayanagım o suan umarım üç aydan sonra biter agzım sürekli acı acı ve halsiz düştüm artık.onlar iyidir inşaallah da hayırlısıyla hepimiz alırız inşaallah canım sağol

Kızlar regle 5-6 gün kala beta 13 cikmisti.
2gun sonra artışa bakicaktik.Bugun peceteye çok açık kahve sulu kahve sıvı hani adet olmadan önce gelir ya onun gibi birşey geldi..
Kimyasal gebelikten şüpheleniyorum bel agrimda var..Yerleşme kanaması olması ihtimali çok düşük ama bilenler yazabilir mi?
Nasil oluyor yerleşme kanaması? Alyaliya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…