Karın ağrılarım var biraz,psikolojik olarak sağ sol daha rahat geliyorO 4 hafta da gercektrn cok uzakmis. Benim ilk defa 10gunden 14 gune cikti gecmek bilmiyo. Doktor mu dedi saga ya da sola diye? Oyle rahat ettigin icin mi onu tercih ediyosun.
Canım o rahim kasılmalarıdır bende de var.rahim büyüdüğü içindir.bebeği şimdilik hissetmemiz imkansız minnacık 1-2 cmlik şey suyun içinde yüzüyorKızlar benim daha 8. haftadayım ama sanki bebeğimi hissediyorum ya. Pıt pıt atıyor bazı zamanlarda
Yata yata patates oldum ben de ama 1 kilo aldım 1 ayda.geçen hamileliğim 5. Ayda sonlanmıştı 5 kilo almıştım. Bende klasik heralde her ay 1 kilo almak 70.8dim 71.8 oldumKilo almaya başladınız mı acaba ben de hiç bir bulantı olmadığı ve sürekli evde olduğum için belimde kalınlaşma ve 2-3 kilo kadar kilo artışı oldu 10. Haftadayım buarada
Yok ben veriyorum inşallah daha da vercem.Çünkü bıraksam çok çok kilo alırım.bende de bulantı tiksinti vs yokKilo almaya başladınız mı acaba ben de hiç bir bulantı olmadığı ve sürekli evde olduğum için belimde kalınlaşma ve 2-3 kilo kadar kilo artışı oldu 10. Haftadayım buarada
Çatlak önlemek için birşeye basladiniz mi onerisini olan var mı arkadaşlar
Off seninle aynı acıyı yaşamışız.inşallah bu kez kucağımıza alırız canım.Ben 5.ayımda 6 kilo almıştım.Şu an kortizon kullanıyorum onun etkisi olmuştu.bu kez boğazımı tutuyorum çok tuzlu hamur işi vs yemiyorum.hatta dikkat ederek kilo vermeye başladım.inşallah 12 14.haftaya kadar veririm.Yata yata patates oldum ben de ama 1 kilo aldım 1 ayda.geçen hamileliğim 5. Ayda sonlanmıştı 5 kilo almıştım. Bende klasik heralde her ay 1 kilo almak 70.8dim 71.8 oldum
Canım benim adete bir gün kala lekelenmem olmuştu o yerleşme kanamasıydı. Senin adetin ne zaman olması gerekiyordu bi doktora gitseydin kese var mı yok mu diye. Yoksa lekelenme hepimizde var canım o konuda dert etmeKızlar regle 5-6 gün kala beta 13 cikmisti.
2gun sonra artışa bakicaktik.Bugun peceteye çok açık kahve sulu kahve sıvı hani adet olmadan önce gelir ya onun gibi birşey geldi..
Kimyasal gebelikten şüpheleniyorum bel agrimda var..Yerleşme kanaması olması ihtimali çok düşük ama bilenler yazabilir mi?
Nasil oluyor yerleşme kanaması?Alyaliya
Allah bir daha göstermesin çok kötü günlerdi.Aynı şekilde bende bu sefer daha dikkatliyim kahvaltımı çok iyi yapıyorum yeşillik ceviz 2 yumurta zeytin domates. Çay içmiyorum süt içmiyorum yemeklerde demir emilimini azalttığı için. Mide sıkıntım fazla yok pekmez şurubuna başlıcam demir ilacı kullanana kadar bize kan lazım baş dönmem var. Senin ne gibi şikayetlerin varOff seninle aynı acıyı yaşamışız.inşallah bu kez kucağımıza alırız canım.Ben 5.ayımda 6 kilo almıştım.Şu an kortizon kullanıyorum onun etkisi olmuştu.bu kez boğazımı tutuyorum çok tuzlu hamur işi vs yemiyorum.hatta dikkat ederek kilo vermeye başladım.inşallah 12 14.haftaya kadar veririm.
Benim başağrım dışında çok şükür hiç bir şikayetim yok canım.ara sıra böyle azda olsa baş ağrısı hissediyorum o da hormon kaynaklıymış.kalbimde de baskı hissediyorum pıhtılaşmam var iğne falan kullanıyorum doktor normal dedi.ne baş dönmesi ne bulantı ne bel ağrısı çok şükür yok.öncekinde de yoktu hiç.7+4üm şu anAllah bir daha göstermesin çok kötü günlerdi.Aynı şekilde bende bu sefer daha dikkatliyim kahvaltımı çok iyi yapıyorum yeşillik ceviz 2 yumurta zeytin domates. Çay içmiyorum süt içmiyorum yemeklerde demir emilimini azalttığı için. Mide sıkıntım fazla yok pekmez şurubuna başlıcam demir ilacı kullanana kadar bize kan lazım baş dönmem var. Senin ne gibi şikayetlerin var
Bu arada doktor bana daha ilk günden demir ve d vitamini verdi.Allah bir daha göstermesin çok kötü günlerdi.Aynı şekilde bende bu sefer daha dikkatliyim kahvaltımı çok iyi yapıyorum yeşillik ceviz 2 yumurta zeytin domates. Çay içmiyorum süt içmiyorum yemeklerde demir emilimini azalttığı için. Mide sıkıntım fazla yok pekmez şurubuna başlıcam demir ilacı kullanana kadar bize kan lazım baş dönmem var. Senin ne gibi şikayetlerin var
Aa ben de sorayım doktora vermedi bana. 7+5 olduk bizde ALLAH 37+5leri de göstersin inşallah sağlıklaBu arada doktor bana daha ilk günden demir ve d vitamini verdi.
Amin inşallah hayal gibi.her doktor ilaç vermiyor ama niyeyse benimki dünyaları veriyor.Belki bende ağrı olmamasının nedeni mağnezyumdur.onu da ilk öğrendiğimden beri suya karıştırıp içiyorum.çok rahatlatıyor rahat uyuyorum.Aa ben de sorayım doktora vermedi bana. 7+5 olduk bizde ALLAH 37+5leri de göstersin inşallah sağlıkla
Kilo almaya başladınız mı acaba ben de hiç bir bulantı olmadığı ve sürekli evde olduğum için belimde kalınlaşma ve 2-3 kilo kadar kilo artışı oldu 10. Haftadayım buarada
Bende iki gündür bu cümleyi kuruyorumMerhaba kızlar, ya sanırım benim bitane daha oğluşum gelicek, ilk gebelikte tamam daha dinçtim şuan sürünüyorum ama hemen hemen canımın çektiği şeyler ve çektiğim kalça ağrısı(ilkinde soldu, şimdi sağ) birebir aynı doğuma kadar ağardı buda öyle olcak sanırım ben kendimi erkeğe hazırladım
Benim de pek bulantım olmuyor olursa da hafif geçiyor. Henüz hiç kilo almadım ama dikkat ediyorum yediklerimeKilo almaya başladınız mı acaba ben de hiç bir bulantı olmadığı ve sürekli evde olduğum için belimde kalınlaşma ve 2-3 kilo kadar kilo artışı oldu 10. Haftadayım buarada
Benim de kasık ağrılarım dünden beri arttı. Bazen bıçak saplanır gibi oluyor.. sol tarafıma yatınca daha çok hissediliyorKasiklarimda surekli olmayan ama boyle karincalanma gibi hafif hafif agrilar oluyor. Belli yatis pozisyonlarinda artiyor. Ben rahim genisledigi vs icin diye yormak istiyorum ama boyle seyler hissedenler var mi aramizda?
Bilemedim kuzum ya değişik bir his rahim kasılması değil amaCanım o rahim kasılmalarıdır bende de var.rahim büyüdüğü içindir.bebeği şimdilik hissetmemiz imkansız minnacık 1-2 cmlik şey suyun içinde yüzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?