Ben adetten 3 gün önce yaşayıp şüphelenip ertesi gün kan vermiştim.progestan almaya devam et.yarın bir daha kan verirsin canım.Ama aynı şeyi ben yaşadım sanırım tutunmaya çalışırken oluyor.senin değerin düşük ama adetine de daha var normal düşük olması.korkma tutunacağı varsa inş tutacakKızlar regle 5-6 gün kala beta 13 cikmisti.
2gun sonra artışa bakicaktik.Bugun peceteye çok açık kahve sulu kahve sıvı hani adet olmadan önce gelir ya onun gibi birşey geldi..
Kimyasal gebelikten şüpheleniyorum bel agrimda var..Yerleşme kanaması olması ihtimali çok düşük ama bilenler yazabilir mi?
Nasil oluyor yerleşme kanaması?Alyaliya
Olsun 2 yıl naptin yaptınYok ben de aynı durumdayım.Şu an misafirim iki ay oldu geleli.iki yıl durup gelcem.eşimin işi için gelmiştim.Aynı mücadeleyi ben de veriyorum
İşi gücü bırakıp geldim ücretsiz izin aldım.Gelirken avrupayı gezerim hayaliyle geldim ama koronadan hala bir yere gidemedim.Ama şunu gördüm ki bizim sağlık sektörümüz bir numara.her şeyiyle öyle.doktorlarımız laboratuvarlarımız harika.ben burda özel bir klinikte parasıyla gebelik testi yaptırdım sonucum 3 gün sonra cıktı.ben acilde 40 dk da alıyordum sonucumu.e nabız e devlet sistemlerimiz harika.burada herşey postayla.Olsun 2 yıl naptin yaptın
Bunu ilk kez duydum ama diğer testleri de hiçbir gebeliğimde yaptırmadım acıkcası etrafımda cok fazla yanlış çıkanlar olduğu için güvenirliği yok Rabbim e emanet artıkKızlar panorama diye bir test varmış bebekteki tüm genetik ve kromozomal hastalık risklerini tespit ediyormuş anneden kan alıp kanda bebeğin genlerini ayrıştırıp yapıyorlarmış doktorum amniyosentez yerine onu önerdi 9.haftadan itibaren yapılabiliyormuş bilgisi olan varmı?
Canım sok markette galeta cubuklar var onlar iyi geliyo biraz. Onun haricinde ben de de tansiyon düşüklüğü var hep 8-5 fln cıkıyor elma, tuzlu ayran içiyorum. Ama kalp atısı da yükseliyo anlayamadım gecen kalbim 100 atıyordu.Benim hamilelikle ilgili değil bünyem bu.Tuzlu ayran iyi geliyor normalde doktorlar ayaklarını hafif yüksekte uzan dinlen diyor da çalışırken mümkün değil. Eskiden doktor bana her gün en az bir maden suyu iç demişti. Mineral alımı için.Hamilelikte bazısı içmemek lazım diyor ama ben yinede arada içiyorum.
ben bugun yaptiracagim. 35 yasindayim. doktor ayni yastayiz, ben senin yerinde olsam yaptirirdim dedi.Kızlar panorama diye bir test varmış bebekteki tüm genetik ve kromozomal hastalık risklerini tespit ediyormuş anneden kan alıp kanda bebeğin genlerini ayrıştırıp yapıyorlarmış doktorum amniyosentez yerine onu önerdi 9.haftadan itibaren yapılabiliyormuş bilgisi olan varmı?
Siz nerde yaşıyorsunuz?Gerçekten ülkemin gözünü seveyim.ben bugun yaptiracagim. 35 yasindayim. doktor ayni yastayiz, ben senin yerinde olsam yaptirirdim dedi.
zaten yasadigim ulkede kontroler çok az. o yuzden hic degilse bu testle kendimi biraz guvende hissetmek istedim. mesela ben simdiye kadar 1 kez kadin dogumcu gordum ve 1 kez de ultrason yapildi. bir dahaki ultrason 20. haftada. yani daha 9 hafta daha bebegi gormeyecegim.
bu testte direk bebegin kromozom yapisina bakildigi icin yanlis cikma ihtimali yok gibi bir sey. diger testler sadece yuzde bakiyorlar, ihtimal veriyorlar, genetik testler ise sonuc vermeye yonelik.Bunu ilk kez duydum ama diğer testleri de hiçbir gebeliğimde yaptırmadım acıkcası etrafımda cok fazla yanlış çıkanlar olduğu için güvenirliği yok Rabbim e emanet artık
Evet benim doktorum da eşine yaptırmış tavsiye ederim dediben bugun yaptiracagim. 35 yasindayim. doktor ayni yastayiz, ben senin yerinde olsam yaptirirdim dedi.
zaten yasadigim ulkede kontroler çok az. o yuzden hic degilse bu testle kendimi biraz guvende hissetmek istedim. mesela ben simdiye kadar 1 kez kadin dogumcu gordum ve 1 kez de ultrason yapildi. hic hcg bakilmadi, bir kez bile, ben hamileyim dedim onlar tamam deyip guvendiler, 8.haftada ultrasonla baktilar yalnizca. bir dahaki ultrason 20. haftada. yani daha 9 hafta daha bebegi gormeyecegim.
İnşallah canım ama pek umudum yok..Bende daha önce olmamıştı..Bide peceteye silerken görüyorum tek leke şeklinde değil ama sulu bir şekilde hani adetten çok önce gelen o yavru ağzı rengi gibi bir sıvı oluyor ya gerçi bunun rengi soluk kahve ama kıvamı öyle.Bide her WC ye gittigimde.Yanlız benimde adetimede 3gün var.Doktora sordum oda beta HCG yaptırıp değer düşmüş de zaten kaybedilir gebelik kimyasaldir değer artıyorsa sıkıntı yoktur dedi.Ben adetten 3 gün önce yaşayıp şüphelenip ertesi gün kan vermiştim.progestan almaya devam et.yarın bir daha kan verirsin canım.Ama aynı şeyi ben yaşadım sanırım tutunmaya çalışırken oluyor.senin değerin düşük ama adetine de daha var normal düşük olması.korkma tutunacağı varsa inş tutacak
Demeyin böyle şeylerValla bilemedim doktorla konuşmak lazım bi sorıyım sizde sorun genelde 35 yaş üstünde bebeklerde anomali sıklıgı artıyo ama bilemedim
Canım benimde hiç birinde olmamıştı sadece bu gebelikte oldu.dur bakalım dinlen güzelce.yarın bir daha ölçtür olmazsaİnşallah canım ama pek umudum yok..Bende daha önce olmamıştı..Bide peceteye silerken görüyorum tek leke şeklinde değil ama sulu bir şekilde hani adetten çok önce gelen o yavru ağzı rengi gibi bir sıvı oluyor ya gerçi bunun rengi soluk kahve ama kıvamı öyle.Bide her WC ye gittigimde.Yanlız benimde adetimede 3gün var.Doktora sordum oda beta HCG yaptırıp değer düşmüş de zaten kaybedilir gebelik kimyasaldir değer artıyorsa sıkıntı yoktur dedi.
Yok canım üstünüze almayın lütfen test için bu yaşlara önerirler demek istedim yanlış anlatmısım kusura bakmayın benim yüzümden korkmayın gençlerdede heran herşey olur biliyosunuzDemeyin böyle şeyler39 yaşındayım.. herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna inşallah..
Selam kızlar :) geçen hafta bi yazdım sonra kayboldum
Bu sabah adetime 4 gün kala test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, hemen gidip kan verdim.
Sonucu öğrenmek için eşim gitti, değer 41 çıktı demiş doktor, haftaya tekrar kan verin çok yeni olduğu için düşük çıkmış olabilir demiş.
Gebeliğini bu kadar düşük bir değerle öğrenen var mı?
Diğer durum ise, kan verdikten sonra adet başlangıcı gibi hafif bir leke gördüm, sildikçe de geldi ve hala devam ediyor, kasıklarımda belimde adet olacakmışım gibi ağrı sancı var.
Allah korusun bu kötü bir gidişatın mı belirtisi?
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
BendeBende uyuyamiyorum kizlar
Amin inşallah amin mübarek ezan vaktiDemeyin böyle şeyler39 yaşındayım.. herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna inşallah..
Rica ederim ben sizi anladım zaten :) yaştan dolayı zaten direkt riskli gebe olarak düşünülüyorum. 21 eylülde ikili test ve ense kalınlığı ölçümü var. Doktorum detaylı usg için perinatoloğa yönlendirdi. Bakalım hayırlısı inşallah..Yok canım üstünüze almayın lütfen test için bu yaşlara önerirler demek istedim yanlış anlatmısım kusura bakmayın benim yüzümden korkmayın gençlerdede heran herşey olur biliyosunuz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?