2021 Nisan Anneleri

Ben adetten 3 gün önce yaşayıp şüphelenip ertesi gün kan vermiştim.progestan almaya devam et.yarın bir daha kan verirsin canım.Ama aynı şeyi ben yaşadım sanırım tutunmaya çalışırken oluyor.senin değerin düşük ama adetine de daha var normal düşük olması.korkma tutunacağı varsa inş tutacak

Olsun 2 yıl naptin yaptın
İşi gücü bırakıp geldim ücretsiz izin aldım.Gelirken avrupayı gezerim hayaliyle geldim ama koronadan hala bir yere gidemedim.Ama şunu gördüm ki bizim sağlık sektörümüz bir numara.her şeyiyle öyle.doktorlarımız laboratuvarlarımız harika.ben burda özel bir klinikte parasıyla gebelik testi yaptırdım sonucum 3 gün sonra cıktı.ben acilde 40 dk da alıyordum sonucumu.e nabız e devlet sistemlerimiz harika.burada herşey postayla.

Bunu ilk kez duydum ama diğer testleri de hiçbir gebeliğimde yaptırmadım acıkcası etrafımda cok fazla yanlış çıkanlar olduğu için güvenirliği yok Rabbim e emanet artık

Canım sok markette galeta cubuklar var onlar iyi geliyo biraz. Onun haricinde ben de de tansiyon düşüklüğü var hep 8-5 fln cıkıyor elma, tuzlu ayran içiyorum. Ama kalp atısı da yükseliyo anlayamadım gecen kalbim 100 atıyordu.

ben bugun yaptiracagim. 35 yasindayim. doktor ayni yastayiz, ben senin yerinde olsam yaptirirdim dedi.

zaten yasadigim ulkede kontroler çok az. o yuzden hic degilse bu testle kendimi biraz guvende hissetmek istedim. mesela ben simdiye kadar 1 kez kadin dogumcu gordum ve 1 kez de ultrason yapildi. hic hcg bakilmadi, bir kez bile, ben hamileyim dedim onlar tamam deyip guvendiler, 8.haftada ultrasonla baktilar yalnizca. bir dahaki ultrason 20. haftada. yani daha 9 hafta daha bebegi gormeyecegim.

Siz nerde yaşıyorsunuz?Gerçekten ülkemin gözünü seveyim.

Bunu ilk kez duydum ama diğer testleri de hiçbir gebeliğimde yaptırmadım acıkcası etrafımda cok fazla yanlış çıkanlar olduğu için güvenirliği yok Rabbim e emanet artık
bu testte direk bebegin kromozom yapisina bakildigi icin yanlis cikma ihtimali yok gibi bir sey. diger testler sadece yuzde bakiyorlar, ihtimal veriyorlar, genetik testler ise sonuc vermeye yonelik.

Evet benim doktorum da eşine yaptırmış tavsiye ederim dedi

İnşallah canım ama pek umudum yok..Bende daha önce olmamıştı..Bide peceteye silerken görüyorum tek leke şeklinde değil ama sulu bir şekilde hani adetten çok önce gelen o yavru ağzı rengi gibi bir sıvı oluyor ya gerçi bunun rengi soluk kahve ama kıvamı öyle.Bide her WC ye gittigimde.Yanlız benimde adetimede 3gün var.Doktora sordum oda beta HCG yaptırıp değer düşmüş de zaten kaybedilir gebelik kimyasaldir değer artıyorsa sıkıntı yoktur dedi.

Canım benimde hiç birinde olmamıştı sadece bu gebelikte oldu.dur bakalım dinlen güzelce.yarın bir daha ölçtür olmazsa

Demeyin böyle şeyler 39 yaşındayım.. herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna inşallah..
Yok canım üstünüze almayın lütfen test için bu yaşlara önerirler demek istedim yanlış anlatmısım kusura bakmayın benim yüzümden korkmayın gençlerdede heran herşey olur biliyosunuz

Allah’a emanet bebişler de bizde inşallah hiçbirimizin kötü bir şeyi çıkmaz ve olmaz..şahsen malum koronadan dolayı çok acil bir şey olmadığı sürece hiç bir şekilde hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.Artık doğumda

Canım merhaba özel mesajın kapalı olduğu için burdan yazmak istedim.Benimde adete 5-6gun kala beta değerim 13 tü.Artisa bakicaktim ama bugün peceteye sildigimde gelen(leke şeklinde degil) sulu çok açık soluk kahve hani adet öncesi
idrarla gelen o yavru ağzı şey gibi ama rengi soluk kahve.
Ayriyetten bel ve kasık ağrım var seninde benzer durumlar olmuş ama şükür ki birşey olmamış.Benin umudum yok ama tam anlamıyla seninki nasıldı yerleşme kanamasiysa o.

Merhaba kızlar, ya sanırım benim bitane daha oğluşum gelicek, ilk gebelikte tamam daha dinçtim şuan sürünüyorum ama hemen hemen canımın çektiği şeyler ve çektiğim kalça ağrısı(ilkinde soldu, şimdi sağ) birebir aynı doğuma kadar ağardı buda öyle olcak sanırım ben kendimi erkeğe hazırladım

Yok canım üstünüze almayın lütfen test için bu yaşlara önerirler demek istedim yanlış anlatmısım kusura bakmayın benim yüzümden korkmayın gençlerdede heran herşey olur biliyosunuz☺
Rica ederim ben sizi anladım zaten :) yaştan dolayı zaten direkt riskli gebe olarak düşünülüyorum. 21 eylülde ikili test ve ense kalınlığı ölçümü var. Doktorum detaylı usg için perinatoloğa yönlendirdi. Bakalım hayırlısı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…