- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Aynen valla elimden geleni yapmaya calisiyorum gecicek bunlardaEnfeksiyon olabilir aslında ama zten ilaç kullanamıyoruz şuan en iyisi bol bol su tüketmek
bende hamilelikden önce migdem icin tedavi goruyordum baya zorlaniorm suan sindirimde bulantida flanBenim sindirim sorunlarim var. Yemeklerden sonra karnım ağrıyormidem de agriyo ara ara
Benim aynı şekilde canım başından beri tek belirtim ve hissettiğim şey bu göğüslerim inanılmaz gergin ve büyüdü ilk hamileliğimde 4. Aydan sonra falan başlamıştı bunda başından beri var. Ben emzirmeyi Haziranda bırakmıştm ondan mı acaba diye düşünüyordum
Aynen 4. Aya kadar ekstra bir beslenme şekli beklemiyoruz dedi, sadece reçel, ambalajlı hazır ürün, asitli içecek, kahve tüketmiyorsun dedi. Ben de o an tamam dedim ama canım kahve isteyince de kalakaldım. Diğer hamileliklerimde tiksinmiştim kahveden 9 ay içmedim çay kahve. Bu bebek bir farklı:)Benim doktorum gunde 1 turk kahvesi, 3 taneye kadar açık çay icebilirsin dedi.
3. Aydan sonra da nescafe gibi suda çözünen hazir kahveleri icebilirsin gunde 1 tabe dedi. 3 ay dolmadan onermiyor.
bende hamilelikden önce migdem icin tedavi goruyordum baya zorlaniorm suan sindirimde bulantida flan
Bulantimi kesiyor aksam yatmadan 2 tane aliyorum ama beni mahvediyor sinir siatemime kotu geliyot uyusukluk bazen kafami toparlayamiyprum.bir anormal hal aliyor sanki sarhosmusum gbi oluyor.Ama tabi bulantiyi kestigi icin iciyorm ve uyutuyorMümkün olduğu kadar az içeyim diye uğraşıyorum. Bunuda neden yapıyorum bilmiyorum. Sabahları kendimi daha iyi hissediyorum. Akşama doğru çok bulantim oluyor. Bu ilacı gun icinde içince de bulantim oluyor ama kusmuyorum. Kilo kaybettiğim için bu da önemli benim için. Aslında gece yatmadan kesin alınmalı diyorlar. Ya uygun içmeli ya da hiç içmemeli sanirim
Her hamilelik farklıymış gerçekten. Benim de bulantım çok fazla bu hamileligimdeAynen 4. Aya kadar ekstra bir beslenme şekli beklemiyoruz dedi, sadece reçel, ambalajlı hazır ürün, asitli içecek, kahve tüketmiyorsun dedi. Ben de o an tamam dedim ama canım kahve isteyince de kalakaldım. Diğer hamileliklerimde tiksinmiştim kahveden 9 ay içmedim çay kahve. Bu bebek bir farklı:)
Ikinci bebek mi? Ilki kaç yaşında?Her hamilelik farklıymış gerçekten. Benim de bulantım çok fazla bu hamileligimde
Aynen öyle katılıyorum söylediklerinize. Gece dönerken ağrısına uyanıyorum o derece yani. Her hamilelik farklı oluyor diyorlar öyle oluyormuş demekki.Benim de 2 kızım var, 2 hamileligimde de böyle bir göğüs ağrısı yaşamadım, ilk kızın da emzirirken göğüs uçlarım böyle açıyordu, ikinci kızım da doğum haftasında bu hisler vardı, daha 8. Haftadan neyin acısı bu, ilerisi için endişeliyim dayanılır gibi bir acı değil, sağa dönemiyorum sola dönemiyorum.sirt üstü yatsam kalkınca inanılmaz bir ağrı oluyor.
Doktorum eğer yaptıracaksan 12. Haftada yaptır dedi araştırcam bakalım, fiyat aldınız mı? Sanki 4500 falan demişti arkadaşım, emin değilim amaarkadaslar merak ettim bu panaroma test turkiyede one kadar? nipy test ya da genetik test diye de k. arayip fiyat alan oldu mu?
Şu an vinelac dışında ne kullanıosunuz ? Ben üniv hastanesinde profa gidiyorum folic1 kullanıom bir de kan sulandırıcı başlatrmıştı onu trombositleriö düşük die bırakıp ecoprin verdi onun dışında vitamin fln vermedi hiç. B12 ve d vitaminlerime baktı o kadar bana göre az düşük 28 çıktı d vitamini de doktorlar çok önemsemio herhalde. Bir de doktordan fiyat almak için direk arayıp alınabiliyor mu fiyatlar değişmiştir belki die? Ayrıca ne kadar sıklıkla muayeneleriniz?Ben de aynı durumdaydım çok bulantım vardı. Son bi haftadır falan daha iyiyim. Zaten mide problemlerim vardı önceden de. Doktorum vitamini değiştirdi, ben ocean mummy kullanıyordum ilk onu bıraktırdı. Mide bulantını arttırır balık yağı var çünkü dedi, sonra zencefil ve probiyotik olan vinalac’ı verdi. Benim mide problemlerim probiyotikle azalmıştı bu arada gebelikten önce de. Zencefil çayı da gerçekten iyi geliyor.
Ben de merak ediyorumarkadaslar merak ettim bu panaroma test turkiyede ne kadar? nipy test ya da genetik test diye de geciyor. arayip fiyat alan oldu mu?
Vitaminlere 12. Haftadan sonra başlanıyormuş benim demirim çok düşük çıktı vermedi ilaçŞu an vinelac dışında ne kullanıosunuz ? Ben üniv hastanesinde profa gidiyorum folic1 kullanıom bir de kan sulandırıcı başlatrmıştı onu trombositleriö düşük die bırakıp ecoprin verdi onun dışında vitamin fln vermedi hiç. B12 ve d vitaminlerime baktı o kadar bana göre az düşük 28 çıktı d vitamini de doktorlar çok önemsemio herhalde. Bir de doktordan fiyat almak için direk arayıp alınabiliyor mu fiyatlar değişmiştir belki die? Ayrıca ne kadar sıklıkla muayeneleriniz?
Doktorum eğer yaptıracaksan 12. Haftada yaptır dedi araştırcam bakalım, fiyat aldınız mı? Sanki 4500 falan demişti arkadaşım, emin değilim ama
yaptirdim ben carsamba gunu. yurtdisindayim. tlye cevirince yaklasik 3000tl gibi bir para odedim. delesyonlara baktirmadim, trisomylere baktirdim.Ben de merak ediyorum
Kısmetse doğum yaptığımda tam 6 yaşında olacak :)Ikinci bebek mi? Ilki kaç yaşında?
Allah bağışlasın çok güzel ya, kardeşi sağlıkla gelsin inşallahKısmetse doğum yaptığımda tam 6 yaşında olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?