2021 Nisan Anneleri

Sağlıcakla kucağına alasın insaallah. Benim satta 30 Temmuzdu. 10 nisan beklenen tarih görünüyor. Kızım tam söylenen tarihe kadar beklemişti, o gün doğmuştu. Bakalım bu defa belki erken belki daha geç
Canım ben muayenehane ye gidiyorum. Diğer hamileligimde öyle yapmıştım. Dediğin gibi rapor veremiyor doğum iznim için fiyati uygun bir özel hastaneye gidip hiç beklemeden raporumu almıştım

Kızlar siz Türk kahvesi içiyor musunuz? Dibek kahvesi aldim canım istedi diye, ama doktor tuketmemem gereken seyleri sayarken kahveyi de saydı. Size de böyle birşey denildi mi?
Bazı doktorlar günde 1 fincan Türk kahvesi veya onun yerine 2 bardak açık çay, ya da orta boy bardakta granül kahve icebilecegimizi söylüyor. Ama ben normalde en az 5 bardak içerken şu an tadından tiksinti geldiğinden hiç içemiyorum

Canım sat 30 temmuzsa 10nisan nasıl oluyor kafam karıştı? Bnm sat 10 temmuz 14 nisan gözüküyor uygulamslarda

Haklsiiniz ben istanbulda 8 yil once 800 tl ye sezeryan oldm suan gorrv dolayisiyla guneydogudayiz 75 tl muayne 2000 tl sezeryan
Eminim hastane de güzeldir...
Ankara'da abartı abartı abartı fiyatlar..
Şehir hastanesinde dogurcam ulen diyorum sonra hafif bı tırsıyorum :))
Maddi anlamda çok şükür hiç bir sıkıntım yok. Ben çalışıyorum eşim calisiyor ama bu işin eder fiyatı bu degil diye çıldırıyorum. Bu işi denetleyecek kimse yok mu anlayamıyorum..

Icicem 1 fincan bakalım... inşallah bulantim olmaz, bazı istediğim şeyler sonrası midem fena oluyor.

Aynen katılıyorum kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum bir yandan da hastane arayisindayim. Sonraki kontrolde anlaşmalı hastanelerini soracağım bakalım.
Insallah gönlümüze göre bir yer buluruz hepimiz, içimize sinen sağlıklı, mutlu doğum hikâyelerimiz olur.

Hanımlar özelde alerji testi gibi bişi istediler mi sizden? Tamamen ticari amaçlı diye düşünerek yaptirmadim. Herhangi bi alerjim yok cunku.

Ben çay çok içmiyorum bazen bir iki çay bardağı.Ama kahveden vazgeçemiyorum sütlü türk kahvesi ya da starbucks kahvelerinden bir tane içiyorum.burnuma kokuyor çünkü
Kahveden resmen tiksiniyorum
3 hafta önce kahveyi nasıl bırakırım/azaltırım diye dertleniyordum
Bi anda en sevdiğim şeyden nefret ettim çok ilginç Bir yudum zor yutuyorum.. Kendimden bunu beklemezdim

Üniv hastanelerinde bile prof ücreti 230 tl olmuş 9 ay boyunca ayda bi kere alsa ücret 2bini buluyor bazen de iki alır die düşünüyorum ki koştur koştur bakıyor doktor yoğunluktan devlet önce kendini denetleyip düzeltse keşke. Doktor az özel muayene modunda ünivdeki doktorların çoğu kalanlar da çok yoğun. Bi de adam özel muayeneden ğarayı götürüyor ama tahlilleri ünivde yaptırıyor bu da haksızlık ayrıca faturada kesilmiyor vergi de kaçırıyorlar. Özele gidenler fiş faturada alıomusunuz alırsanız fiyat fark ediyor çünkü böyle saçmalıklarla dolu bi ülke işte nesi

Kahveden resmen tiksiniyorum
3 hafta önce kahveyi nasıl bırakırım/azaltırım diye dertleniyordum
Bi anda en sevdiğim şeyden nefret ettim çok ilginç Bir yudum zor yutuyorum.. Kendimden bunu beklemezdim
Hiç bir şeyden tiksinmiyorum sanırım benim bünye çok garip

yani suanlik doktorumdan memnunum bildigim bi hastane kizimi ameliyat ettirmistim orda hasta bakisindan hemsiresine 10 dakikada bir gelip birseye ihtiyaciniz varmi demislerdi yarim saatte bir odaya silmislerdi tabi bunun uzerinden 3 yil gectiumarim hala ayni ozen vardir ama yoksada cok secenegim yok zaten hastane konusnda

Kızlar siz Türk kahvesi içiyor musunuz? Dibek kahvesi aldim canım istedi diye, ama doktor tuketmemem gereken seyleri sayarken kahveyi de saydı. Size de böyle birşey denildi mi?
Bana gün de 1 içebilirsin dedi ama ben pek içmiyorum sadece bu ara canım sütlü nescafe istiyo o icolebilir mı bilmiyorum bende

Ben sadece gunluk 1 fincan turk kahvesi iciyorum doktor 2 fincan icebilirsin dedi cay nescafe hic icmiorm

Bende dr bulmadan önce gittim ama çok kalabalık be canım corona olmasa tamam ama şuan oralar sıkıntılı. Bugün dr bizi uyardi yine çok dikkat edin kayıp sayıları doğru değil durum kötü diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…