- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Sağlıcakla kucağına alasın insaallah. Benim satta 30 Temmuzdu. 10 nisan beklenen tarih görünüyor. Kızım tam söylenen tarihe kadar beklemişti, o gün doğmuştu. Bakalım bu defa belki erken belki daha geçMerhabalar... Ben de inşallah 2021 nisan ayında ikinci ve hatta üçüncü kez anne olacağım inşallah :) 5 yaşında bir oğlum var ikinci bebegimiz olsun dedik Allah 3. Yu de nasip etti :) ikiz bekliyoruz bakalım.. son adet tarihim 30 Haziran. Nisanı beklerlerse (inşallah sağlıkla) ilk haftasına doğumum gorunuyor.
Canım ben muayenehane ye gidiyorum. Diğer hamileligimde öyle yapmıştım. Dediğin gibi rapor veremiyor doğum iznim için fiyati uygun bir özel hastaneye gidip hiç beklemeden raporumu almıştımBenim kafam da çok karışık bu hastane doktor konusunda. Simdilik evime yakın bir tıp merkezi var oraya gidiyorum. Oldukça temiz ve sakin bir yer. Zor bir süreçten gectigim icin ara sıra serum veriyorlar. Serum takılan odada yanıma asla başka hasta yatirmiyorlar. Doktoruda sevdim. Lakin sezaryen olcam ve orda dogum yapılmıyor. Sami ulusun balgat semt polikliniği yakın bana ilk kontrolüm orda olmuştu. Orası da sakin. Zaten az bölüm var. Bir cok ozel hastanede korona testi yapıldığı için potansiyel hastalar giriş çıkış yapıyor. Bunun için risk görüyorum. Muayenehaneler makul gibi bu süreçte ama onların da raporları filan kabul olmuyor. Mesela 24 hafta için rapor alcam ama muaynehaneden alamayacağım yine devlet hastanesine gidilecek mecbur. Ya da aksi bir şey gerçekleşirse saglik raporuda veremiyorlar...
Enfeksiyon olabilir aslında ama zten ilaç kullanamıyoruz şuan en iyisi bol bol su tüketmekbnde de var dr.soyledim fitil verdi ama 3ay bitsin oyle baslarsin dedi simdi kesinlikle kullanmiyorsun dedi bekliyorum akinti kasintida oluyor ara ara
Bazı doktorlar günde 1 fincan Türk kahvesi veya onun yerine 2 bardak açık çay, ya da orta boy bardakta granül kahve icebilecegimizi söylüyor. Ama ben normalde en az 5 bardak içerken şu an tadından tiksinti geldiğinden hiç içemiyorumKızlar siz Türk kahvesi içiyor musunuz? Dibek kahvesi aldim canım istedi diye, ama doktor tuketmemem gereken seyleri sayarken kahveyi de saydı. Size de böyle birşey denildi mi?
Canım sat 30 temmuzsa 10nisan nasıl oluyor kafam karıştı? Bnm sat 10 temmuz 14 nisan gözüküyor uygulamslardaSağlıcakla kucağına alasın insaallah. Benim satta 30 Temmuzdu. 10 nisan beklenen tarih görünüyor. Kızım tam söylenen tarihe kadar beklemişti, o gün doğmuştu. Bakalım bu defa belki erken belki daha geç
Canım ben muayenehane ye gidiyorum. Diğer hamileligimde öyle yapmıştım. Dediğin gibi rapor veremiyor doğum iznim için fiyati uygun bir özel hastaneye gidip hiç beklemeden raporumu almıştım
Eminim hastane de güzeldir...Haklsiiniz ben istanbulda 8 yil once 800 tl ye sezeryan oldmsuan gorrv dolayisiyla guneydogudayiz 75 tl muayne 2000 tl sezeryan
Bazı doktorlar günde 1 fincan Türk kahvesi veya onun yerine 2 bardak açık çay, ya da orta boy bardakta granül kahve icebilecegimizi söylüyor. Ama ben normalde en az 5 bardak içerken şu an tadından tiksinti geldiğinden hiç içemiyorum
Eminim hastane de güzeldir...
Ankara'da abartı abartı abartı fiyatlar..
Şehir hastanesinde dogurcam ulen diyorum sonra hafif bı tırsıyorum :))
Maddi anlamda çok şükür hiç bir sıkıntım yok. Ben çalışıyorum eşim calisiyor ama bu işin eder fiyatı bu degil diye çıldırıyorum. Bu işi denetleyecek kimse yok mu anlayamıyorum..
Floydu canım bı tane daha vardı oda aynı gosteriyordu sildim ikisinide burda bir arkadasin önerdiği Banu ciftcininkini indirdim..Hangi uygulamayı kullanıyosun canım
Kahveden resmen tiksiniyorumBen çay çok içmiyorum bazen bir iki çay bardağı.Ama kahveden vazgeçemiyorum sütlü türk kahvesi ya da starbucks kahvelerinden bir tane içiyorum.burnuma kokuyor çünkü
Üniv hastanelerinde bile prof ücreti 230 tl olmuş 9 ay boyunca ayda bi kere alsa ücret 2bini buluyor bazen de iki alır die düşünüyorum ki koştur koştur bakıyor doktor yoğunluktan devlet önce kendini denetleyip düzeltse keşke. Doktor az özel muayene modunda ünivdeki doktorların çoğu kalanlar da çok yoğun. Bi de adam özel muayeneden ğarayı götürüyor ama tahlilleri ünivde yaptırıyor bu da haksızlık ayrıca faturada kesilmiyor vergi de kaçırıyorlar. Özele gidenler fiş faturada alıomusunuz alırsanız fiyat fark ediyor çünkü böyle saçmalıklarla dolu bi ülke işte nesiEminim hastane de güzeldir...
Maddi anlamda çok şükür hiç bir sıkıntım yok. Ben çalışıyorum eşim calisiyor ama bu işin eder fiyatı bu degil diye çıldırıyorum. Bu işi denetleyecek kimse yok mu anlayamıyorum..
Ben de elika kullanıyorum çok seviyorumFloydu canım bı tane daha vardı oda aynı gosteriyordu sildim ikisinide burda bir arkadasin önerdiği Banu ciftcininkini indirdim..
Hiç bir şeyden tiksinmiyorum sanırım benim bünye çok garipKahveden resmen tiksiniyorum
3 hafta önce kahveyi nasıl bırakırım/azaltırım diye dertleniyordum
Bi anda en sevdiğim şeyden nefret ettim çok ilginçBir yudum zor yutuyorum.. Kendimden bunu beklemezdim
Ne güzel boşverHiç bir şeyden tiksinmiyorum sanırım benim bünye çok garip
yani suanlik doktorumdan memnunum bildigim bi hastane kizimi ameliyat ettirmistim orda hasta bakisindan hemsiresine 10 dakikada bir gelip birseye ihtiyaciniz varmi demislerdi yarim saatte bir odaya silmislerdi tabi bunun uzerinden 3 yil gectiEminim hastane de güzeldir...
Ben de hele pizza.bir haftadır canım istiyorNe güzel boşver
Keşke bende kahve yerine karbonhidrattan tiksinsemPilav, makarna, simit ... Allaaaam nasıl seviyorum
Bana gün de 1 içebilirsin dedi ama ben pek içmiyorum sadece bu ara canım sütlü nescafe istiyo o icolebilir mı bilmiyorum bendeKızlar siz Türk kahvesi içiyor musunuz? Dibek kahvesi aldim canım istedi diye, ama doktor tuketmemem gereken seyleri sayarken kahveyi de saydı. Size de böyle birşey denildi mi?
Benim 15 temmuz 22 nisan uygulamada da dr un dediği deCanım sat 30 temmuzsa 10nisan nasıl oluyor kafam karıştı? Bnm sat 10 temmuz 14 nisan gözüküyor uygulamslarda
Bende dr bulmadan önce gittim ama çok kalabalık be canım corona olmasa tamam ama şuan oralar sıkıntılı. Bugün dr bizi uyardi yine çok dikkat edin kayıp sayıları doğru değil durum kötü diyoEminim hastane de güzeldir...
Bende onu kullanıyorum güzel hesaplasiFloydu canım bı tane daha vardı oda aynı gosteriyordu sildim ikisinide burda bir arkadasin önerdiği Banu ciftcininkini indirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?