Benimde kızımda sadece göğüslerim büyüdü ama son ay aşırı büyüktü bunda vallahi saga sola dönemiyorum dokunamıyorum çok çok kotu acaba mevsimdne mi kaynaklı bilmiyorum ama bu hamilelikte şimdiden sutyen takamıyorum hicmi rahatlamaz anlmiuorumBenim de 2 kızım var, 2 hamileligimde de böyle bir göğüs ağrısı yaşamadım, ilk kızın da emzirirken göğüs uçlarım böyle açıyordu, ikinci kızım da doğum haftasında bu hisler vardı, daha 8. Haftadan neyin acısı bu, ilerisi için endişeliyim dayanılır gibi bir acı değil, sağa dönemiyorum sola dönemiyorum.sirt üstü yatsam kalkınca inanılmaz bir ağrı oluyor.
Ben ocean mummteen tek rahatsız olan iyi gelmeyen insanmışım ebe öyle diyor yav onu içtiğim gün mide bulantısı akşama kadar uyku kafamı yerinden kaldıramıyorum uyku ilacı icmis gibi değiştircem. Binalardan memnunusun benim midem çok hassastirBen de aynı durumdaydım çok bulantım vardı. Son bi haftadır falan daha iyiyim. Zaten mide problemlerim vardı önceden de. Doktorum vitamini değiştirdi, ben ocean mummy kullanıyordum ilk onu bıraktırdı. Mide bulantını arttırır balık yağı var çünkü dedi, sonra zencefil ve probiyotik olan vinalac’ı verdi. Benim mide problemlerim probiyotikle azalmıştı bu arada gebelikten önce de. Zencefil çayı da gerçekten iyi geliyor.
Aynı canım ben bulantı kusmayla cebelleşiyorum bulantı ilacını arttırdı doktor birde bel ağrısı eklendi üstüne simdi bakalım hayırlısıyla atlatcaz inşaallah napalım bünyem böyle demekki lekelenmemde durdu sanki protestan a devam bakalım salı günü kontrol var ama ben yarın içinde şehir hastanesinden almıstım birde orda kaydım olsun diye bakalım napıyolar görücez iyidirler inşaallah@Montessoriannesi canim çok merak ediyorum nerelerdesin en son 5 eylülde girmisin insallah herşey yolundadır.
Kuzum sen nasilsin S Sessizsedali
ilk gebeligimde sürunuyodum bnde bunda ilkine bakarak cok hafif geciriyorm ama gogus hassasiyeti ciddi anlamda var canimi yakio belirti olmamasi kotu bisi oldugu anlamina gelmez bence hic belirsiz hamilelik gecirenler var kotu bisi getrme aklinamerhaba nisan anneleri. ben mayıs annelerinden geldim birşey sormaya. kafama takılan birşey var. bugun 7 artı 0ım. hiçbir belirtim yok nr halsizlik oldy ne uykusuzluk ne mide bulantısı. ilk gebeligimde bunların hepsini bu haftaya kadar yaşamıştım. yarın işk kontrolum var. ama korku bastı biraz. kötü bişey duyacakmısım gibi. bu haftaya kadar böyle hiç belirtisiz oşan var mıydı acaba aranızda
Çok şükür lekeleñmelerin bitmiş ağrı büyüdükçe normaldir ama Allah sbarunu veriyor ikiz olup son ayda sadece çok ağırdım diyenlerden olursun inşallahAynı canım ben bulantı kusmayla cebelleşiyorum bulantı ilacını arttırdı doktor birde bel ağrısı eklendi üstüne simdi bakalım hayırlısıyla atlatcaz inşaallah napalım bünyem böyle demekki lekelenmemde durdu sanki protestan a devam bakalım salı günü kontrol var ama ben yarın içinde şehir hastanesinden almıstım birde orda kaydım olsun diye bakalım napıyolar görücez iyidirler inşaallahsende ne var ne yok canım
deger 3000 falandi vajinal de bakildi karindanda bakildi herangi bi risk oldugunu dusunmuyorm lekelenme vs bisi olmadi bende kesenin 5 bin olmasi karindan rahat gorulmesini sagliyor eger kendini tutabikiyorsan 6.haftada git hem kalp atsini duyarsin 6+3 de kalp atisi ve bebek cok rahat goruldu virus varken surekli gitmek sakincali olabilirKızlar merhaba ben topik ı biraz okudum ama gozum den kacmıs olabılır bısey ogrenmek ıstıyroum sizdentüp bebekle hesaplarıma gore bugun 5.haftaya gırdım. Persembe gunu transfer gununu saymazsam 16.gunumde beta degerım 1670 idi. Smdı merak etrıgım şu, kese ıcın ne zaman gitsem gore bilirim. Birde wajınal bakılırsa dusuk ihtimali oluyor ws dıe bısey okudum siz ne dusunuyosunuz yanı kese bu hafta gtsem gorunur mu we wajınal mı bakılır?
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar merhaba ben topik ı biraz okudum ama gozum den kacmıs olabılır bısey ogrenmek ıstıyroum sizdentüp bebekle hesaplarıma gore bugun 5.haftaya gırdım. Persembe gunu transfer gununu saymazsam 16.gunumde beta degerım 1670 idi. Smdı merak etrıgım şu, kese ıcın ne zaman gitsem gore bilirim. Birde wajınal bakılırsa dusuk ihtimali oluyor ws dıe bısey okudum siz ne dusunuyosunuz yanı kese bu hafta gtsem gorunur mu we wajınal mı bakılır?
Senin psikolojini çok iyi anlıyorum çünkü ben de yarın 9.haftaya başlayacağım hiç belirtim yok.bazen çok çok nadir göğüs uçlarım sızlıyor o kadar.Ne bi bulantı ne sıkıntı çok şükür yaşamadım ama yaşayan o kadar çok arkadaşım var ki ben de bi terslik mi var acaba diyorum.benim randevum da ayın 17.inde.bakalım ne olacakmerhaba nisan anneleri. ben mayıs annelerinden geldim birşey sormaya. kafama takılan birşey var. bugun 7 artı 0ım. hiçbir belirtim yok nr halsizlik oldy ne uykusuzluk ne mide bulantısı. ilk gebeligimde bunların hepsini bu haftaya kadar yaşamıştım. yarın işk kontrolum var. ama korku bastı biraz. kötü bişey duyacakmısım gibi. bu haftaya kadar böyle hiç belirtisiz oşan var mıydı acaba aranızda
Benimki de 6 yaş 3 ay olacakKısmetse doğum yaptığımda tam 6 yaşında olacak :)
Sımdı tup bebek olunca dıs gebelik ws de olabılır diye okudum o yuzden Dr a gitmek istedim cok TSK ederimdeger 3000 falandi vajinal de bakildi karindanda bakildi herangi bi risk oldugunu dusunmuyorm lekelenme vs bisi olmadi bende kesenin 5 bin olmasi karindan rahat gorulmesini sagliyor eger kendini tutabikiyorsan 6.haftada git hem kalp atsini duyarsin 6+3 de kalp atisi ve bebek cok rahat goruldu virus varken surekli gitmek sakincali olabilir
Tesekkur ederim,Hayırlı uğurlu olsun canım ☺ Vajinal bakmanın bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum gerçi tüp bebekte değişir mi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ☺ Benim 5+1 de gittiğimde değerim 2900 dü ancak karından görememişti vajinal baktı doktorum. İnşallah sen de sıkıntısız bir şekilde keseni de görürsün hamileliğini de geçirirsin
dıs gebelik normal yolla gebe kalanlarda daha cok oluyor die duymustum bende bebegi gorup kalp atisini duyana kadr surekli stres icinde olacaksin acaba soylemi boylemi die sonra kalp atisni duyunca en ufak agrida yada baska biside acaba neden oldu die kendini yiceksinSımdı tup bebek olunca dıs gebelik ws de olabılır diye okudum o yuzden Dr a gitmek istedim cok TSK ederim
peki kalp atısı görmüş müydun canım görduysen o zmaan da belirtisiz miydin.Senin psikolojini çok iyi anlıyorum çünkü ben de yarın 9.haftaya başlayacağım hiç belirtim yok.bazen çok çok nadir göğüs uçlarım sızlıyor o kadar.Ne bi bulantı ne sıkıntı çok şükür yaşamadım ama yaşayan o kadar çok arkadaşım var ki ben de bi terslik mi var acaba diyorum.benim randevum da ayın 17.inde.bakalım ne olacak
Zencefil ilk aylarda ve son atlarda önermiyorlar bende cesaret edemedim düşüğe neden olur die dr bilgi verdi miBen de aynı durumdaydım çok bulantım vardı. Son bi haftadır falan daha iyiyim. Zaten mide problemlerim vardı önceden de. Doktorum vitamini değiştirdi, ben ocean mummy kullanıyordum ilk onu bıraktırdı. Mide bulantını arttırır balık yağı var çünkü dedi, sonra zencefil ve probiyotik olan vinalac’ı verdi. Benim mide problemlerim probiyotikle azalmıştı bu arada gebelikten önce de. Zencefil çayı da gerçekten iyi geliyor.
Doktorum bu çarşamba günü mide bulantıma özellikle zencefil önerdi. Çok bulantın kusman yoksa ilaç kullanmayalım zencefilden faydalanabilirsin dediZencefil ilk aylarda ve son atlarda önermiyorlar bende cesaret edemedim düşüğe neden olur die dr bilgi verdi mi
Evet gördüm 6+4te.başından beri yok belirtim.sabah kalkınca açlık oluyor.çok çok nadir kasık ağrısı var o kadar.peki kalp atısı görmüş müydun canım görduysen o zmaan da belirtisiz miydin.
Yok canım tüp bebekte daha fazla.dıs gebelik normal yolla gebe kalanlarda daha cok oluyor die duymustum bende bebegi gorup kalp atisini duyana kadr surekli stres icinde olacaksin acaba soylemi boylemi die sonra kalp atisni duyunca en ufak agrida yada baska biside acaba neden oldu die kendini yiceksin9 ay bu boyle gidecek tecrubeyle sabit Olabildigince sakin olmaya ve sabirli davranmaya calis saglicakla al kucagina insallah
1500 lerde vajinadan 3binde karından görülür.4+2de kese 5+2de bebiş 6+2de kalp atışı duymuştum.gittiğin doktorun cihazının iyi olması da çok önemli.rabbim hepimizin kucağında görmeyi nasip etsin bebişleri.Tesekkur ederim,yanı Bn de bilemedim tup bebekte farklı mı olur diye. Hafta ıcı o zaman ugradıgımda netlesmıs olur bilgileriniz ve dualarınız ıcın tsk ederim hepımız saglıklı kucağımıza alalım ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?