Ben de onu kullanıyorum çok seviyorumElika var kizlar onu yukleyin hemde portakal biriktiriyosunuz 750 portakal olunca organik hastane cikisi geliyor hediyehemde hergun cok guzel bilgiler ogrenmis oluyor insan❤
Ben son 4 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gun hicbir sey gelmedi. Dun bildiginiz kirmizi kanama geldi cok fazla degildi ancak artik gectigini dusunmeye baslamisken cok moralimi bozdu. Hemen kahve lekelenmeye dondu cok cok az yine. Hatta yok desem yerl var. Ama bugun ara ara kasik agrilarim artiyor, regl donemi gibi oluyor. Doktorum cagirmadi da tedaviyi degistirdik. Azalinca bende gitmedim ama merak ediyorum iyiler mi minnoslar acaba.Selam kızlar nabersiniz ben aynı devam bulantı kusma.ilacı arttırdı doktor bakalım ama gene devam ediyor demekki olacaksa oluyo bubuarada benim iki üç gündür belim cok agrıyor özellikle bel kemiğim aşırı derecede agrıyo normal mi sizlerde de var mı merak ettim kimisi ikiz olduğundan erken yer acmaya calısıyodurlar baskı yapıyodur falan dedi ama bilemedim lekelenmede olunca tedirgin oldum ama oda baya bitti gibi protestana devam ediyorum salı günü kontrol var bakalım
İnşaallah iyidirler canım. Benim hala bulantım kusmam da çok olduğu icin büyüyodurlar herhalde diyorum. Kötü düşünmeyelim de bende ağrılar normal mi bilemedim hani gitsemiydim doktora diye kararsız kaldım da bekleyeyim bakalım dedim arada kasıklarımda benimde biraz oluyor hatta benim karnım simdiden kasınıyo ve geriliyor çok erken geliyor ama ikiz diye daha çok yer acıyorlar belki diyorum hayırlısı bakalım hakkımızda biz tedbirimizi alıp dikkat edelim de takdir Allah tan artıkBen son 4 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gun hicbir sey gelmedi. Dun bildiginiz kirmizi kanama geldi cok fazla degildi ancak artik gectigini dusunmeye baslamisken cok moralimi bozdu. Hemen kahve lekelenmeye dondu cok cok az yine. Hatta yok desem yerl var. Ama bugun ara ara kasik agrilarim artiyor, regl donemi gibi oluyor. Doktorum cagirmadi da tedaviyi degistirdik. Azalinca bende gitmedim ama merak ediyorum iyiler mi minnoslar acaba.
Ben de kahve kokusundan tiksinmiştim yeni yeni yarım bardak latte içebiliyorum ve çok mutluyum. Çünkü çalışırken odaklanmak için kahveye çok ihtiyacım oluyor. Diğer türlü sanki ayılamıyprumBazı doktorlar günde 1 fincan Türk kahvesi veya onun yerine 2 bardak açık çay, ya da orta boy bardakta granül kahve icebilecegimizi söylüyor. Ama ben normalde en az 5 bardak içerken şu an tadından tiksinti geldiğinden hiç içemiyorum
Selam kızlar nabersiniz ben aynı devam bulantı kusma.ilacı arttırdı doktor bakalım ama gene devam ediyor demekki olacaksa oluyo bubuarada benim iki üç gündür belim cok agrıyor özellikle bel kemiğim aşırı derecede agrıyo normal mi sizlerde de var mı merak ettim kimisi ikiz olduğundan erken yer acmaya calısıyodurlar baskı yapıyodur falan dedi ama bilemedim lekelenmede olunca tedirgin oldum ama oda baya bitti gibi protestana devam ediyorum salı günü kontrol var bakalım
Bende öyle bişey yok canım ama bel ağrım çok var benimdeKizlar bisi sorcm benim karnimin ici aciyo sanki organlarim acio gbi anlayamiyorm migdem mi agrio ondanmi bole sizde varmi bole bisey
Bende bazı seylerden tiksinmiş durumdayım. Çay kahve su et sebze yemekleri hiç yiyemiyorum yedigimde de hiç durmuyolar. Ama karbonhidrat malesef daha bastırıyor herhalde onlar daha cok gidiyor suan napayım gecer bu süreçte inşaallah herseyi yiyebiliriz azar azar. Su içememek çok kötü ilaçlarla soğuk su içiyorum biraz ancak ama kana kana söyle su içemiyorum. Bende daha küçük olduğundan sasırdım ama olabiliyormus biraz netten de baktım simdi hormonal falan olabiliyormus bide benim önceden de bel rahatsızlıgım vardı oda tetikliyor sanırım.ben de tiksinme olarak devam ediyor. Her çeşit et ve kahve baş düşmanlarımdı yavaş yavaş sütlü kahve içmeye başladım ama ete daha var. Eskiye nazaran daha iyiyim umarım sizinkide azalarak biter hemen. Özellikle sabahları kalktığımda belimde ağrı oluyor benim de daha da çok küçükler ne ağrısı anlayamadım
Bende de 3 gundur bulanti var. oglene dogru anca geciyor, ara ara yine geliyor. Kusmadim hic ama ogurtuyor. Bulantim var diye gobek aticam nerdeyseİnşaallah iyidirler canım. Benim hala bulantım kusmam da çok olduğu icin büyüyodurlar herhalde diyorum. Kötü düşünmeyelim de bende ağrılar normal mi bilemedim hani gitsemiydim doktora diye kararsız kaldım da bekleyeyim bakalım dedim arada kasıklarımda benimde biraz oluyor hatta benim karnım simdiden kasınıyo ve geriliyor çok erken geliyor ama ikiz diye daha çok yer acıyorlar belki diyorum hayırlısı bakalım hakkımızda biz tedbirimizi alıp dikkat edelim de takdir Allah tan artık
Valla benim basından beri böyle maşaallah hiç dinmedi üç dört ay geçince bitiyo diyorlar ya inşaallah öyle olur diyorum bakalım aynen öyle hayırlısı Allah tanBende de 3 gundur bulanti var. oglene dogru anca geciyor, ara ara yine geliyor. Kusmadim hic ama ogurtuyor. Bulantim var diye gobek aticam nerdeysenasipleri varsa kan govdeyi de goturse dogacaklar, her sey Allahtan. Biz ustumuze duseni yaptiktan sonra gerisini Allah’a birakacagiz.
Evet benim hatlar karıştı son adet olmam gereken tarih 30 temmuzdu, 4 temmuz en sonki sattıCanım sat 30 temmuzsa 10nisan nasıl oluyor kafam karıştı? Bnm sat 10 temmuz 14 nisan gözüküyor uygulamslarda
Üniv hastanelerinde bile prof ücreti 230 tl olmuş 9 ay boyunca ayda bi kere alsa ücret 2bini buluyor bazen de iki alır die düşünüyorum ki koştur koştur bakıyor doktor yoğunluktan devlet önce kendini denetleyip düzeltse keşke. Doktor az özel muayene modunda ünivdeki doktorların çoğu kalanlar da çok yoğun. Bi de adam özel muayeneden ğarayı götürüyor ama tahlilleri ünivde yaptırıyor bu da haksızlık ayrıca faturada kesilmiyor vergi de kaçırıyorlar. Özele gidenler fiş faturada alıomusunuz alırsanız fiyat fark ediyor çünkü böyle saçmalıklarla dolu bi ülke işte nesi
Merhaba cocuklar kac yaslarindalar?Bnde öyle canım baslarda cok isterdim bı kızım var bide oğlum diye ama şimdi hiç içimde ayrım yok sadece bian once dogsunda seveyim çok özledim
Canım bı kızım 20 aylık başka çocuğum yok bu 2. Çocuk 3. Olsaydı bile mecburen kendim bakacaktim bende çalışmıyorumMerhaba cocuklar kac yaslarindalar?
Uc cocuga kendiniz mi bakacaksiniz?
Calisiyor musunuz ay cok sordum kusuruma bakmayin
Benim sindirim sorunlarim var. Yemeklerden sonra karnım ağrıyorKizlar bisi sorcm benim karnimin ici aciyo sanki organlarim acio gbi anlayamiyorm migdem mi agrio ondanmi bole sizde varmi bole bisey
Benim aynı şekilde canım başından beri tek belirtim ve hissettiğim şey bu göğüslerim inanılmaz gergin ve büyüdü ilk hamileliğimde 4. Aydan sonra falan başlamıştı bunda başından beri var. Ben emzirmeyi Haziranda bırakmıştm ondan mı acaba diye düşünüyordumKızlar size bir de şeyi sorayım, göğüs ağrısından duramıyorum ben, hatta uçları o kadar büyüdü ki, böyle doğum yaklaşmış gibi acıyor tshirtume surttukce gozum yaşatıyor acıdan. Sizlerde var ni böyle bir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?