2021 Nisan Anneleri

Evet
Elika var kizlar onu yukleyin hemde portakal biriktiriyosunuz 750 portakal olunca organik hastane cikisi geliyor hediyehemde hergun cok guzel bilgiler ogrenmis oluyor insan❤
Ben de onu kullanıyorum çok seviyorum

Selam kızlar nabersiniz ben aynı devam bulantı kusma.ilacı arttırdı doktor bakalım ama gene devam ediyor demekki olacaksa oluyo bu buarada benim iki üç gündür belim cok agrıyor özellikle bel kemiğim aşırı derecede agrıyo normal mi sizlerde de var mı merak ettim kimisi ikiz olduğundan erken yer acmaya calısıyodurlar baskı yapıyodur falan dedi ama bilemedim lekelenmede olunca tedirgin oldum ama oda baya bitti gibi protestana devam ediyorum salı günü kontrol var bakalım

Ben son 4 gundur kasik ve bel agrim var. 2 gun hicbir sey gelmedi. Dun bildiginiz kirmizi kanama geldi cok fazla degildi ancak artik gectigini dusunmeye baslamisken cok moralimi bozdu. Hemen kahve lekelenmeye dondu cok cok az yine. Hatta yok desem yerl var. Ama bugun ara ara kasik agrilarim artiyor, regl donemi gibi oluyor. Doktorum cagirmadi da tedaviyi degistirdik. Azalinca bende gitmedim ama merak ediyorum iyiler mi minnoslar acaba.

İnşaallah iyidirler canım. Benim hala bulantım kusmam da çok olduğu icin büyüyodurlar herhalde diyorum. Kötü düşünmeyelim de bende ağrılar normal mi bilemedim hani gitsemiydim doktora diye kararsız kaldım da bekleyeyim bakalım dedim arada kasıklarımda benimde biraz oluyor hatta benim karnım simdiden kasınıyo ve geriliyor çok erken geliyor ama ikiz diye daha çok yer acıyorlar belki diyorum hayırlısı bakalım hakkımızda biz tedbirimizi alıp dikkat edelim de takdir Allah tan artık

Kizlar bisi sorcm benim karnimin ici aciyo sanki organlarim acio gbi anlayamiyorm migdem mi agrio ondanmi bole sizde varmi bole bisey

Ben de kahve kokusundan tiksinmiştim yeni yeni yarım bardak latte içebiliyorum ve çok mutluyum. Çünkü çalışırken odaklanmak için kahveye çok ihtiyacım oluyor. Diğer türlü sanki ayılamıyprum

ben de tiksinme olarak devam ediyor. Her çeşit et ve kahve baş düşmanlarımdı yavaş yavaş sütlü kahve içmeye başladım ama ete daha var. Eskiye nazaran daha iyiyim umarım sizinkide azalarak biter hemen. Özellikle sabahları kalktığımda belimde ağrı oluyor benim de daha da çok küçükler ne ağrısı anlayamadım

Bende bazı seylerden tiksinmiş durumdayım. Çay kahve su et sebze yemekleri hiç yiyemiyorum yedigimde de hiç durmuyolar. Ama karbonhidrat malesef daha bastırıyor herhalde onlar daha cok gidiyor suan napayım gecer bu süreçte inşaallah herseyi yiyebiliriz azar azar. Su içememek çok kötü ilaçlarla soğuk su içiyorum biraz ancak ama kana kana söyle su içemiyorum. Bende daha küçük olduğundan sasırdım ama olabiliyormus biraz netten de baktım simdi hormonal falan olabiliyormus bide benim önceden de bel rahatsızlıgım vardı oda tetikliyor sanırım.

Bende de 3 gundur bulanti var. oglene dogru anca geciyor, ara ara yine geliyor. Kusmadim hic ama ogurtuyor. Bulantim var diye gobek aticam nerdeyse nasipleri varsa kan govdeyi de goturse dogacaklar, her sey Allahtan. Biz ustumuze duseni yaptiktan sonra gerisini Allah’a birakacagiz.

Valla benim basından beri böyle maşaallah hiç dinmedi üç dört ay geçince bitiyo diyorlar ya inşaallah öyle olur diyorum bakalım aynen öyle hayırlısı Allah tan

Artık ozelleri de muayenehaneleri de etik bulamıyorum. 6.haftada lekelenmem oldu apar topar iyi olduğunu bildiğim bir doktordan randevu aldim. 300 kusur muayene ücreti zaten umurunda değil lekelenmem olmuş asla birşey düşünecek değildim. Dedi ki saat tam 2 de gelin. Ne erken ne gec. Tamam dedim. Gittim saat 2 e 5 var diye biraz dışarıda oyalandim yukarı çıktım ki önümde daha bakılacak iki hasta var. Ya hu madem öyle ara de ki 3 de gelin. Ben beklemek zorunda mıyım, arayıp söylemek çok mu zor, bu hizmeti veremiyor mu o kadar.parayi alan kişiler. Eşime dedim ben beklemem acil Zübeyde hanıma gittim 10 dk bile beklemedim belki 5 dk bile olmamıştır. Kabul ediyorum doktor takibini yaptiramiyoruz hafta Zübeyde hanım çok çok çok eski alet edavata sahip ama gayet güzel hizmet gördüm. İkiz olduğunu da orada öğrendim :))
Şimdi de şehir Hastanesi'ne gidiyorum. Takip eden doktorum olsa keşke bir de mahremiyet noktasında sıkıntisi olmasa on numara yani..

Kızlar size bir de şeyi sorayım, göğüs ağrısından duramıyorum ben, hatta uçları o kadar büyüdü ki, böyle doğum yaklaşmış gibi acıyor tshirtume surttukce gozum yaşatıyor acıdan. Sizlerde var ni böyle bir durum?

Bnde öyle canım baslarda cok isterdim bı kızım var bide oğlum diye ama şimdi hiç içimde ayrım yok sadece bian once dogsunda seveyim çok özledim
Merhaba cocuklar kac yaslarindalar?
Uc cocuga kendiniz mi bakacaksiniz?
Calisiyor musunuz ay cok sordum kusuruma bakmayin

Merhaba cocuklar kac yaslarindalar?
Uc cocuga kendiniz mi bakacaksiniz?
Calisiyor musunuz ay cok sordum kusuruma bakmayin
Canım bı kızım 20 aylık başka çocuğum yok bu 2. Çocuk 3. Olsaydı bile mecburen kendim bakacaktim bende çalışmıyorum

nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor hamilelikler :))

kızlar sizlerden veya çevrenizden mochi kullanan var mı nasıl verimli mi elimde lansinoh elektrikli tekli var ama ilk bebeğimde ondan verim alamadığım için başka arayışlar içindeyim sütü artırıyor mu yoksa olan sütü mü çıkarıyor bu konuda farklı yorumlar var kafam karıştı

Benim aynı şekilde canım başından beri tek belirtim ve hissettiğim şey bu göğüslerim inanılmaz gergin ve büyüdü ilk hamileliğimde 4. Aydan sonra falan başlamıştı bunda başından beri var. Ben emzirmeyi Haziranda bırakmıştm ondan mı acaba diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…