O erken haftalarda olabiliyor, en kötüsünü düşünme canım, çoğu lekelenme düşükle sonuçlanmıyormuş. Gönlünü ferah tut stres yapma.Kızlar 6. Haftamdayım pembe kahve akıntım var belim çok ağrıyor ssanırım düşük yapıcam
Progestrrn verdi doktor
Bakalım nasip kısmet
Hayirlu haberler le gel canimGunaydin kizlar bu saat 3 de kontrolum var baklm ne durumda bebis❤
8.hafta öyle oluyor diğer hafta devamKızlar göğüs acım geçmiş hic ağrı yok, sizce bu normal mıdır?
Hayirlu haberler le gel canim
8.hafta öyle oluyor diğer hafta devam
insallah cnm bende gogus hassasiyeti hala devam ama enterasan olan karnimin ici cok acio baya baya canim yanio bugun bunu sorucam doktora acaba usuttummu 40 derece sickadaHayirlu haberler le gel canim
8.hafta öyle oluyor diğer hafta devam
Kiz benimde öyleydi 8.haftada hatta burdakilerde yazmıştı 9.hafta kusmak göğüs hassasiyeti aboooHiç kendimi dinlemem böyle ama bir önceki hamileligimde bebek düşmeden once göğüs ağrısı geçmişti, endişeye kapıldım. Bulantim da yok iyice korktum. Insallah herşey yolundadır
Benim altimda Zonkluyor karnında adet agriis gibi agriyor feciinsallah cnm bende gogus hassasiyeti hala devam ama enterasan olan karnimin ici cok acio baya baya canim yanio bugun bunu sorucam doktora acaba usuttummu 40 derece sickada
Canım bnmde sağ kasıkta arada çok kötü nefes kesen 3 4 saniyelik bı sancı oluyorÇok şükür leke flan yokta sadece sol kasıkta arada bi sancı girip cikiyo oda yeni başladı çok küçük bi bölgede belirli bi yerproluton depot vurdum bgun ama ondan olmaz herhalde sürekli vuruyorum zaten
YaKiz benimde öyleydi 8.haftada hatta burdakilerde yazmıştı 9.hafta kusmak göğüs hassasiyeti abooo
Benim altimda Zonkluyor karnında adet agriis gibi agriyor feci
2 gun cok karnim agridi bnmde sanirim regl gunleri cok agri oluyoKiz benimde öyleydi 8.haftada hatta burdakilerde yazmıştı 9.hafta kusmak göğüs hassasiyeti abooo
Benim altimda Zonkluyor karnında adet agriis gibi agriyor feci
Günaydın inşaallah hayırlı haberler alırsın canım benimde kontrolüm yarın normalde ama ben bugün 3 bucukta birde şehir hastanesine gidicem orda da kaydım olsun diye düşündük ikiz oldugu icin ilerde oraya sevketme ihtimalleri var çünküGunaydin kizlar bu saat 3 de kontrolum var baklm ne durumda bebis❤
Normaldir bence canım benim de bazen çok acıyor bazen geçer gibi oluyor kötü düşünme hayırlısıyla hersey yolundadır inşaallahKızlar göğüs acım geçmiş hic ağrı yok, sizce bu normal mıdır?
Benim oğluşlarım varAyyy kızlar farkettim de burda ilk çocuğu olanların çoğunun kızı var
Ogluslar dediniz 2 tane mi? Benim de 2 kızım var bu bebek yillar sonra sürpriz geldi çok heyecanliyimBenim oğluşlarım var
Insallah inşallah o iyi olsun daNormaldir bence canım benim de bazen çok acıyor bazen geçer gibi oluyor kötü düşünme hayırlısıyla hersey yolundadır inşaallah
benim tarihler tutmadı cnm 2 oğlum var aralarında 1 yas varKızlar size cinsiyetle ilgili birsey söyleyim deneyin bakalım annemden öğrenmistimbazı insanlar sırayla dogururmuş kız erkek diye yıl olarak. Şöyleki mesela ben 90 doğumluyum Kız, 91 erkek-92 kız- 93 erkek şeklinde ve 93 doğumlu erkek kardeşim var 97dogumlu bir erkek kardeşim daha var. Tesadüfte olabilir ama çevremizdeki bir çok kişinin bu şekilde
olabilir canım 2 oğlumda da hiç bulantı yaşamamıştım şimdi anlıyorum kı nasıl rahatmışım yer içer gezerdim. Şimdi ise yerlerde yuvarlanııyorum bulantıdanBende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diye
Evet canım 2 oğlum var. Bizimki isteyerek olduOgluslar dediniz 2 tane mi? Benim de 2 kızım var bu bebek yillar sonra sürpriz geldi çok heyecanliyim
Allah bağışlasın canım kardeşlik güzel şey kalabalık aile de çok değerli. Ben hep 4 çocuk istemiştim nasip işte 3. 'yu düşük yaptım Rabbim bunu bağışlasın inşallah.Evet canım 2 oğlum var. Bizimki isteyerek oldu
Ceviz fındık gece demiş şaşırdım bunları sabah ve gündüz yemek faydalı diye okumustm daha önce
masallah senin ilk cocukmu guzel haberlerini bekliyoruz muhakkak yaz burayaGünaydın inşaallah hayırlı haberler alırsın canım benimde kontrolüm yarın normalde ama ben bugün 3 bucukta birde şehir hastanesine gidicem orda da kaydım olsun diye düşündük ikiz oldugu icin ilerde oraya sevketme ihtimalleri var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?