2021 Nisan Anneleri

Kızlar 6. Haftamdayım pembe kahve akıntım var belim çok ağrıyor ssanırım düşük yapıcam
Progestrrn verdi doktor
Bakalım nasip kısmet
O erken haftalarda olabiliyor, en kötüsünü düşünme canım, çoğu lekelenme düşükle sonuçlanmıyormuş. Gönlünü ferah tut stres yapma.

Hayirlu haberler le gel canim

8.hafta öyle oluyor diğer hafta devam

Hiç kendimi dinlemem böyle ama bir önceki hamileligimde bebek düşmeden once göğüs ağrısı geçmişti, endişeye kapıldım. Bulantim da yok iyice korktum. Insallah herşey yolundadır

Hiç kendimi dinlemem böyle ama bir önceki hamileligimde bebek düşmeden once göğüs ağrısı geçmişti, endişeye kapıldım. Bulantim da yok iyice korktum. Insallah herşey yolundadır
Kiz benimde öyleydi 8.haftada hatta burdakilerde yazmıştı 9.hafta kusmak göğüs hassasiyeti abooo
insallah cnm bende gogus hassasiyeti hala devam ama enterasan olan karnimin ici cok acio baya baya canim yanio bugun bunu sorucam doktora acaba usuttummu 40 derece sickada
Benim altimda Zonkluyor karnında adet agriis gibi agriyor feci

Çok şükür leke flan yokta sadece sol kasıkta arada bi sancı girip cikiyo oda yeni başladı çok küçük bi bölgede belirli bi yer proluton depot vurdum bgun ama ondan olmaz herhalde sürekli vuruyorum zaten
Canım bnmde sağ kasıkta arada çok kötü nefes kesen 3 4 saniyelik bı sancı oluyor

Kiz benimde öyleydi 8.haftada hatta burdakilerde yazmıştı 9.hafta kusmak göğüs hassasiyeti abooo

Benim altimda Zonkluyor karnında adet agriis gibi agriyor feci
Ya hiçbir belirdim kalmadı. Bugün 8+0 oldu. Dün gece hem bulantı hem göğüs acısı vardı sabaha birden niye kesildi kontrolüme 2 hafta var daha.

Gunaydin kizlar bu saat 3 de kontrolum var baklm ne durumda bebis❤
Günaydın inşaallah hayırlı haberler alırsın canım benimde kontrolüm yarın normalde ama ben bugün 3 bucukta birde şehir hastanesine gidicem orda da kaydım olsun diye düşündük ikiz oldugu icin ilerde oraya sevketme ihtimalleri var çünkü

benim tarihler tutmadı cnm 2 oğlum var aralarında 1 yas var
olabilir canım 2 oğlumda da hiç bulantı yaşamamıştım şimdi anlıyorum kı nasıl rahatmışım yer içer gezerdim. Şimdi ise yerlerde yuvarlanııyorum bulantıdan

masallah senin ilk cocukmu guzel haberlerini bekliyoruz muhakkak yaz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…