2021 Nisan Anneleri

Allah bağışlasın yavrularınızı o zaman inşallah 2 böceğe bir çiçek gelir

Benimde dunden beri sag kasigima ara ara igne batmasi gibi agri giriyor. Durus pozisyonuma gore geciyor. Cozemedim bunun nasil ve neden oldugunu.

Allah bağışlasın çok güzel ya, kardeşi sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsin

Benimki de 6 yaş 3 ay olacak

Ne güzel aynı gibi bizimle. Allah bağışlasın ben henüz soylemedim kızıma cinsiyeti belli olunca

Kızımın da bebekligi biraz zor gecti ben de hep erteledim. Bu seneye kısmetmiş

Kimin ne dediği belli olmuyor işte maşaallah ben hayatta kalmak icin yedigimden çok anlayamıyorum seni canım

ben de öyleydim son bi haftadır böyle oldu. Ne görmeye, ne kokuya tahammülüm vardı. Mide bulantısından kafayı yiyecektim gerçekten. En kısa zamanda inşallah o aşamaya geçersin

ben de öyleydim son bi haftadır böyle oldu. Ne görmeye, ne kokuya tahammülüm vardı. Mide bulantısından kafayı yiyecektim gerçekten. En kısa zamanda inşallah o aşamaya geçersin
Bulantı ayrı sıkıntı kusmak daha ayrı sıkıntı artık boğazım yara oldu. İnşaallah geçer biran evvel bakalım

Merhaba arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim dün 240 manızla acile gittim ve diltizem adenozin gibi ilaçlar yaptılar bebeğe bi zararı olur mu bu ilaçların hamileliğinde böyle durumlar olan var mı dua edin lütfen bana

oncelikle gecmis olsn ama anlamadim 240 nabizla mi dediniz neden oldu bu ve yapilanlar sakinlestiricimi acilde soyledinizmi hamile oldugunuzu

Geçmiş olsun neden bu kadar yükseldi nabzınız bilinen bir rahatsızlığınız var mıydı birden bire mi oldu. Ben kalp hastasıyım kapakçık ameliyatı geçirdim. Hamileyken kan akışı arttığı için nabzımda yükseliyor ama 240lari hiç görmedim 200e yakın olduğu zamanlar oldu ama o da hamileliğin son donemlerindeydi. Ritim bozukluğumda var ilaçlarımı gebelik süresince kesiyoruz sadece kan sulandırıcı kullanıyorum.

canim bendede ritimde sknti var bide kalp kapakcigimda cokme var bu aralar zorladi kalbim sabah aksam ilacim vardi hamileyim die birakdim ama kadin dogum doktorum kullanabilirsin c gurubu bunlar sorun yaratmaz dedi ama emin degilim baslasammi

benim tarihler tutmadı cnm 2 oğlum var aralarında 1 yas var
Bende 6 haftalık hamileyim ve 6,5 aylık oğlum var sizinde mi oğullarınız peş peşe oldu? Ben çok stresliyim hamileliğiniz nasıl geçti peki zor olmuşmuydu? Doğumdan sonra neler yaşadınız ?? Aralarında 1 yaş var deyince merak edip sormak istedim

canim bendede ritimde sknti var bide kalp kapakcigimda cokme var bu aralar zorladi kalbim sabah aksam ilacim vardi hamileyim die birakdim ama kadin dogum doktorum kullanabilirsin c gurubu bunlar sorun yaratmaz dedi ama emin degilim baslasammi
Benim ilaç takibime kadın doğum doktorum karışmıyor kardiyoloji bölümüne gidiyorum aynı hastanede her kontrolümde eko çekiyor yani kalp ultrasonu o şekilde bakıyor. Mesela benim taşikardim var beloc diye bir ilaç kullanıyorum normalde nabzımı düzenliyor hamilelikte kullanmayı bıraktırdı doktorum son haftamdi o zaman baya çarpıntı olmuştu 1 hafta kadar falan kullandim doktor önerisiyle. Sana kullanabilirsin diyen kardiyolog mu ? Eğer öyleyse bir bildiği vardır herhalde ben doktorum ne dediyse o şekilde ilerledim.

Sana bir tavsiye daha vereyim ben ilk hamileliğim de çok dikkat ettim beslenmeme fazla kilo almak bana bana ve kalbime ekstra yük olacak ve zorlanacaktm onun için hep protein ağırlıklı beslendim ekmeği sadece kahvaltı da ve akşam yemeğinde bir iki dilim yedim yumurta süt peynir ceviz badem salata vs şeklinde beslendim bebeğim erken dogdu ama kilosu falan iyiydi kuvöze girmedi ben sadece 6 kilo aldım akşamları 18.00 den sonra meyve harici pek bişey yemedim geceleri rahat geçirdim. İlaç kullanamadigim için bunlara dikkat ettim

kardiyologlarda genelde kadin dogumcunun onerisine gore hareket ediyorlar gebelikde kullanilicak gruplari onlar daha iyi bilir diye ben en iyisi birde kalp doktoruma sorayim

ben ilk gebelikde 16 kilo aldim ama 44 kilo ile hamile kalmistim kilo cok problem olmadi fazla zayif oldugum icn simdide 47 ile hamile kaldim 46 ya dustum aslinda ilk gebelikde yokdu bu kadr kalp skntim son 2 yildir basladi bende gunluk hayatimi etkilen bi sorun yok sukur efor testim falan cok iyi hatta kapakcida duzelme baslamisti ama gebelikde 2 kat efor sarfedince zorladi sanirim

Bende şimdi 55 ile hamile kaldım pandemi de 4 kilo aldım bitirdi beni mutlaka kalp doktoruna danış ilaç konusunu ben mesela ayda bir deposilin iğne yaptırıyorum kalp kapacigimi enfeksiyona karşı korusun diye kadın doğumunda kullan zararı olmaz dedi kardiyologumda. Mutlaka birbirinden haberi olsun doktorlarının. Sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza

Amin cnm insallah

Hos geldin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…