Bacim sen goruntuyu at vardiya bi arkadas doktoru hemen tahmin yapan o bizim goruntuleri toplayip gotursun doktorunadoktor arıyorum ankarada cinsiyet söyleyebilecekeşim diyor bu kafayı yedi
Ben 53 kilodan 50 kiloya düştüm. Cok az yiyebiliyorum.benim gibi kilo kaybeden var mi? diyet yapmiyorum. sadece seker ciktigi icin tatli yemegi biraktim. eskiden haftada 4kez falan yerdim. haftaya doktora gidince soracagim ama yaklasik 2 kilo verdim 2 ayda.
ben de aldim valla yazliklardan 3 tane sortlu tulum. baska seyler de atiyorum hep sepete ama tutuyorum.kendimi.almiyorum..hele bir cinsiyet belli.olsun tutmam.artik herhalde kendimi.Ben dayanamayıp bu minoşları aldımdaha ortada ne tahmin hiçbirşey yok ama dayanamadım gidip gelip seviyorum
Bunu nasıl başarıyorsunuz canım.Ben de yemediğim halde kilo alıyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı.Ben 53 kilodan 50 kiloya düştüm. Cok az yiyebiliyorum.
Bir kere çok şiddetli yaşamıştım doktorum hemen iç bir kaşık sorun olmaz demişti. Abartmadikca kullanilabilir zor durumlarda, geçmiş olsunKızlar kanama fln yok ama belim baya ağrıyor iki hafta sonra kontrolüm sizce doktora gitmeli miyim ? Benim gibi olan var mı? bi de mide yanması şişkinliği var rennie ya da gaviscon kullannılabiliyor mu biliyor musunjz?
Çok tatlı bir ultrason fotoğrafı olmuş maşallahSelam güzel annişler nasılsınız. 2 haftadır yoktum ailem covid olmuştu biraz üzüntü stres çok şükğr bugün negatif i gördüler. Birde kızım telefonu mu kırmıştı. Bugün telimede kavuştumbu arada geçen hafta ikili teste gittim. Minnoşum büyümüş. Hatta bize el salladı çok şaşırdık çok şükür ikili testte biley çıkmadı. Doktor cinsiyet i gördü ama söylememesini istedik netleşene kadar ama çokkk merak ediyorum size benim minnoşun fotoğrafını atıyorum tahmin istiyorum
Ilk aylar kilo verme olabiliyor, ben 3 kilo vermişim. Çok kusma, fazladan vücudun efor sarfetmesi, normal yemek düzenine uyamama, metebolizmanin hızlı çalışması ve bazende hormonlar yüzünden. Çok zayıf değilsen üzülme çünkü önümüzdeki aydan itibaren kilo alimimiz başlayacak ☺benim gibi kilo kaybeden var mi? diyet yapmiyorum. sadece seker ciktigi icin tatli yemegi biraktim. eskiden haftada 4kez falan yerdim. haftaya doktora gidince soracagim ama yaklasik 2 kilo verdim 2 ayda.
Çok tatlılar, hayırlısıyla giydirmek nasib olsun. Bana da erkek bebek bodyleri hediye edildi, kız olsada giyindiririm diyorumBen dayanamayıp bu minoşları aldımdaha ortada ne tahmin hiçbirşey yok ama dayanamadım gidip gelip seviyorum
Ayyy cok zor bel fıtıgı bende de ilk hamilelikte bir tek ondan cektim acile tasinip duruyodum bildigin yuruyemedim simdi de cekiyorum allah yardimcimiz olsun vallaBende bel agrisi var ama bel fitigim var tam sinirlerde oyuzden gebelikden oncede hep vardi sadece kasıklarim flan cok agriyinca bel agrim daha da ciddi oluyo die doktora sordum kanama lekelenme olmadikca bu agrilar normal ara ara gelip gider dedi
gecmis olsunBen 53 kilodan 50 kiloya düştüm. Cok az yiyebiliyorum.
bu tamamen bunye meselesi. ben.ilk.cocugumda ilk 3 ayda 8kilo almistim. beslenme aliskanligim simdikinden farkli degildi. simdi de mesela seker var diye doktor pilav makarna ye dedi. normal yedigimden daha cok karbonhidrat yiyip kilo veriyorum. yani bence senlik benlik bir durum yok bunye kafasina gore takiliyor.Bunu nasıl başarıyorsunuz canım.Ben de yemediğim halde kilo alıyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı.
Neden endişe ediyorlar anlamadım burayı.gecmis olsun
benim yememde hic sorun yok sayilir. sadece kendi pisirdigim eti yiyemiyorum. hamileligin ilk 3 ayinda kilo kaybina dikkat diyorlar ya ondan endise ediyorum..
Ben çok çok nadir makarna yiyorum o da bir kaç kaşık.pilav sanırım uzun süre ağzıma sürmedim.en son ne zaman tatlı yedim hatırlamıyorum sadece haftada bir dondurma yiyorum.normalde sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim ama kilo alıyorum.Bünyeme çok gıcık oldum şu an.Göbekte çıktı hemen 9.haftamdayımbu tamamen bunye meselesi. ben.ilk.cocugumda ilk 3 ayda 8kilo almistim. beslenme aliskanligim simdikinden farkli degildi. simdi de mesela seker var diye doktor pilav makarna ye dedi. normal yedigimden daha cok karbonhidrat yiyip kilo veriyorum. yani bence senlik benlik bir durum yok bunye kafasina gore takiliyor.
kızz valla ikili yaptırmayacaktım sırf 11+4 de randebvu aldım belki görür diyeBacim sen goruntuyu at vardiya bi arkadas doktoru hemen tahmin yapan o bizim goruntuleri toplayip gotursun doktoruna
Çok güzeller ya bayıldımBen dayanamayıp bu minoşları aldımdaha ortada ne tahmin hiçbirşey yok ama dayanamadım gidip gelip seviyorum
Zaten zorla gelmiş gibi gitcekse gitsin iki kasık yemek icin daha cok strese girmek istemiyorum üç dört gündür iyiydim kusmuyordum bugün gene berbatım hersey etkiliyor tabi dün doktorumda demişti zaten üzüntü stresten bile kusabilir insan diye. Mideme agrılar giriyor kaç kere gelip gelip laf söyledi ağlayıp duruyor ben eşimden bahsediyorum söyle yaptı bunu yapmıyor diyorum güzelce o erkek hadi anlamıyor sende mi anlamıyorsn halimi görmüyomusun daha sen ağlıyon diye gelip bana kızıyo dedim aa ben bişey demedim bende böyleyim aglıyom bilmem ne ama hiç dinlemiyo sen beni sevemedin de napsam olmuyoda napayım oda evladım yapma diyom etme diyom şoka girdim valla ben her lavaboya girdiğimde korkuyla kalıyorum midem sürekli agzımda kendimle derdim senle biderdim yok diyorum daha neler neler geldiginden beri gitmekten bahsediyon bende geriliyom dedim e napaym gitmiyim mi diyo ne bekliyo çözemedim ama bunlarla uğraşmak istemiyorum kendi derdim yetiyor en iyi onu biliyorum.Bence kayın validen gitsin böyle yardımdan çok zararı oluyor anlaşılan. Iyi niyetli değil. Üstelik sana yansıtması kötü... esinde ne yazık ki anlamıyor. Erkekler bizim gibi değiller. İnşaallah en kısa zamanda her sey iyi olur.
Ah canım benim ya şimdi şöyle bir göz attım konuşmalara da yazık değil mi sana zaten zor geçiyor gebeliğinZaten zorla gelmiş gibi gitcekse gitsin iki kasık yemek icin daha cok strese girmek istemiyorum üç dört gündür iyiydim kusmuyordum bugün gene berbatım hersey etkiliyor tabi dün doktorumda demişti zaten üzüntü stresten bile kusabilir insan diye. Mideme agrılar giriyor kaç kere gelip gelip laf söyledi ağlayıp duruyor ben eşimden bahsediyorum söyle yaptı bunu yapmıyor diyorum güzelce o erkek hadi anlamıyor sende mi anlamıyorsn halimi görmüyomusun daha sen ağlıyon diye gelip bana kızıyo dedim aa ben bişey demedim bende böyleyim aglıyom bilmem ne ama hiç dinlemiyo sen beni sevemedin de napsam olmuyoda napayım oda evladım yapma diyom etme diyom şoka girdim valla ben her lavaboya girdiğimde korkuyla kalıyorum midem sürekli agzımda kendimle derdim senle biderdim yok diyorum daha neler neler geldiginden beri gitmekten bahsediyon bende geriliyom dedim e napaym gitmiyim mi diyo ne bekliyo çözemedim ama bunlarla uğraşmak istemiyorum kendi derdim yetiyor en iyi onu biliyorum.
Evet doktorum cok kustugum zaman strestende olabilir diye elini karnına koy bebeginle konus bu sana iyi gelecek demişti. Etkili olduğuna inanıyorum.Zaten zorla gelmiş gibi gitcekse gitsin iki kasık yemek icin daha cok strese girmek istemiyorum üç dört gündür iyiydim kusmuyordum bugün gene berbatım hersey etkiliyor tabi dün doktorumda demişti zaten üzüntü stresten bile kusabilir insan diye. Mideme agrılar giriyor kaç kere gelip gelip laf söyledi ağlayıp duruyor ben eşimden bahsediyorum söyle yaptı bunu yapmıyor diyorum güzelce o erkek hadi anlamıyor sende mi anlamıyorsn halimi görmüyomusun daha sen ağlıyon diye gelip bana kızıyo dedim aa ben bişey demedim bende böyleyim aglıyom bilmem ne ama hiç dinlemiyo sen beni sevemedin de napsam olmuyoda napayım oda evladım yapma diyom etme diyom şoka girdim valla ben her lavaboya girdiğimde korkuyla kalıyorum midem sürekli agzımda kendimle derdim senle biderdim yok diyorum daha neler neler geldiginden beri gitmekten bahsediyon bende geriliyom dedim e napaym gitmiyim mi diyo ne bekliyo çözemedim ama bunlarla uğraşmak istemiyorum kendi derdim yetiyor en iyi onu biliyorum.
Bebisin uykuyu sevecekMerhaba kızlar ben bugün çok halsiz ve yorgundum sabah uyandığımdan beri kolumu kaldıracak halim yoktu birden neden böyle oldu anlamadım kızımı uyutunca öğlen biraz uyudum iyi geldi ama bütün gün yatabilecek uyuyabilecek gibiydim. Eşim erken geliyor Allah'tan tekrar o gelince uyudum yeni uyandım
Şiddetli baş ağrım var bundan demekkiCanım d vitaminin çok fazla düşük hemen bi doktora gitmelisin damla verir zaten kısa zamanda normale döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?