Yazdıklarını okudum lütfen kaınvalidene oğluyla ilgili sorunlarını anlatma ya da bu konuda anlayış bekleme.Çünkü söylediğinle kalırsın bi de sen suclanırsın.Bazıları oğlunu pamuklara sarıp büyütüyor sonrada toz konduramıyor işte en dindarı bile hak hukuk tanımıyor.O kadar gözlerini bürüyor erkek çocuk sevgisi.Allah ıslah etsin birşey diyemiyorum.Mesela ben ölsem kendi kayınvalidem yemek yapsın diye evime çağırmam çünkü bilirim ki o yaptığı bir kap yemek benden aheste aheste çıkar.Sorunlarım dağ olur büyür.İnsanın kendi annesinden başkası yalan.Belki o da senin evinde rahat edemiyordur kendini zorunlu hissettiği için gelmiştir.Ben öyle anladım.Ayrıca devamlı ağlak bir insanla sizin tüm moraliniz enerjiniz düşer insanı sömürür o.eşiniz annesinden güç almış bellikiZaten zorla gelmiş gibi gitcekse gitsin iki kasık yemek icin daha cok strese girmek istemiyorum üç dört gündür iyiydim kusmuyordum bugün gene berbatım hersey etkiliyor tabi dün doktorumda demişti zaten üzüntü stresten bile kusabilir insan diye. Mideme agrılar giriyor kaç kere gelip gelip laf söyledi ağlayıp duruyor ben eşimden bahsediyorum söyle yaptı bunu yapmıyor diyorum güzelce o erkek hadi anlamıyor sende mi anlamıyorsn halimi görmüyomusun daha sen ağlıyon diye gelip bana kızıyo dedim aa ben bişey demedim bende böyleyim aglıyom bilmem ne ama hiç dinlemiyo sen beni sevemedin de napsam olmuyoda napayım oda evladım yapma diyom etme diyom şoka girdim valla ben her lavaboya girdiğimde korkuyla kalıyorum midem sürekli agzımda kendimle derdim senle biderdim yok diyorum daha neler neler geldiginden beri gitmekten bahsediyon bende geriliyom dedim e napaym gitmiyim mi diyo ne bekliyo çözemedim ama bunlarla uğraşmak istemiyorum kendi derdim yetiyor en iyi onu biliyorum.
Neden endişe ediyorlar anlamadım burayı.
Ben çok çok nadir makarna yiyorum o da bir kaç kaşık.pilav sanırım uzun süre ağzıma sürmedim.en son ne zaman tatlı yedim hatırlamıyorum sadece haftada bir dondurma yiyorum.normalde sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim ama kilo alıyorum.Bünyeme çok gıcık oldum şu an.Göbekte çıktı hemen 9.haftamdayım
Canım tabiki kişiye göre değişebilir ama benim diyetisyenimde doktorumda ilk 3 4 ay gibi bi sürede kilo verebileceğimi söyledi.karbonhidratı sadece kahvaltıda bir iki dilim ekmekle ve sonrasında ceviz vs ile alıyorum.Hatta yulaf ezmesi yiyorum yani daha çok yararlı karbonhidrata izin vermişti.onun dışında bol proteinli beslenmemi söyledi.ama ona rağmen yine de alıyorum.Ben veririm biraz daha diye düşünüyordum olmadı.en azından tüm gebelik boyunca 7 8 kilo alayım diye istiyorum.inşallah bebişleri kucağımıza alırız da kiloda verilir elbet.Beni korkutan pıhtılaşmam var ve çok almamam gerekiyor sonra gebelik şekeri çıkabilir bende o yüzden korkuyorum.ben bunu yanlis biliyorum galiba, arastiracagim.
bana ozellikle ogunlerime karbonhidrat eklemem söylendi. dedigim gibi bende diyabet başladı o nedenle sizlerden farkli yonlendirmeler almam normal. bir de ben zaten 25bmi ile hamile kaldim, yani kilolu sinirindayim, sizin kilonuz azsa hemen kendini gostermeye başlamıştır :)
Benimkiler bu konuda babaya ve baba tarafına çekiyor sanırımBebisin uykuyu sevecek
Amin cnm valla ben ilk dogumdan sonra ogrendim fitigi ama cok bel agrisi cekmemistm kendi basima 8 tane ev tasidim 8.evde ayaklarim tutmadi ozmndan buzmana cok agrim oluyor bugunume şükür Rabbim beterinden korusunAyyy cok zor bel fıtıgı bende de ilk hamilelikte bir tek ondan cektim acile tasinip duruyodum bildigin yuruyemedim simdi de cekiyorum allah yardimcimiz olsun valla
pistilasma ile ilgili hic bilgim yok..umarim tehlikeyi en kisa zamanda atlatirsiniz ve saglikla kucaklarimiza aliriz.Canım tabiki kişiye göre değişebilir ama benim diyetisyenimde doktorumda ilk 3 4 ay gibi bi sürede kilo verebileceğimi söyledi.karbonhidratı sadece kahvaltıda bir iki dilim ekmekle ve sonrasında ceviz vs ile alıyorum.Hatta yulaf ezmesi yiyorum yani daha çok yararlı karbonhidrata izin vermişti.onun dışında bol proteinli beslenmemi söyledi.ama ona rağmen yine de alıyorum.Ben veririm biraz daha diye düşünüyordum olmadı.en azından tüm gebelik boyunca 7 8 kilo alayım diye istiyorum.inşallah bebişleri kucağımıza alırız da kiloda verilir elbet.Beni korkutan pıhtılaşmam var ve çok almamam gerekiyor sonra gebelik şekeri çıkabilir bende o yüzden korkuyorum.
Olabilir canım d vitamini eksikliği vücudu her şekilde etkiler bağışıklık için de çok çok önemli yarın doktora gitmeni öneririm canım bebeğin kemik gelişimi için çok önemliŞiddetli baş ağrım var bundan demekki
Ayyy cok zor bel fıtıgı bende de ilk hamilelikte bir tek ondan cektim acile tasinip duruyodum bildigin yuruyemedim simdi de cekiyorum allah yardimcimiz olsun valla
bende de var bel fitigiAmin cnm valla ben ilk dogumdan sonra ogrendim fitigi ama cok bel agrisi cekmemistm kendi basima 8 tane ev tasidim 8.evde ayaklarim tutmadi ozmndan buzmana cok agrim oluyor bugunume şükür Rabbim beterinden korusun
Valla benim doktora kalp atisini sorduk biz bebegin kalbi ilk atmaya basladiginda 170 ile baslar ve bu asagiya dogru duser buyudukce dedi yani cinsiyetle kalp atisinin alakasi varmi cok emin degiljmkızz valla ikili yaptırmayacaktım sırf 11+4 de randebvu aldım belki görür diye
etiketleyelimde resimleri yolayalım hatta video çekip atalım ultrasonlarıo kalp atışı sayıyor onu herkes yaoarda doğru sayarmı oturup sayarmı acaba
Canım haftanın 4 günü 10binin üzerinde adım atıyorum.evet haklısın sanırım bünye meselesi bu.sağlıkla sağlıklı bebişler doğuralım inşallah.Rabbim bana da annelik duygusunu tattırsın.pistilasma ile ilgili hic bilgim yok..umarim tehlikeyi en kisa zamanda atlatirsiniz ve saglikla kucaklarimiza aliriz.
ben yemeklerden sonra 15 dakika leslie ile yuruyus yapiyorum salonumda. doktorlar benim icin sorun olmadigini soylediler..belki oyle bir hareket ekleyebilirsiniz doktorunuza danisip..ama dedigim gibi vucut aliyorsa aliyor yani ilk hamileligimde cok aldim. pilatese gidiyordum o zaman, baska hamileler kahvaltidan gelip birer.ekmek.yedik diye anlatiyorlardi ben haslanmis yumurta yiyip gidiyordum, yine de neredeyse her hafta 1 kilo aliyordum.
Bende aldım şortlu alt üstben de aldim valla yazliklardan 3 tane sortlu tulum. baska seyler de atiyorum hep sepete ama tutuyorum.kendimi.almiyorum..hele bir cinsiyet belli.olsun tutmam.artik herhalde kendimi.
ben.bazi.urunleri.ikinci el alacagim. onlari da takibe aldim simdiden, teklif falan veriyorum.
yanliz kiyafet icin soyle bir tavsiyem olacak..cok ileriyi dusunerek almayin. 6aylik 9 aylik olunca unutuluyor.o cekmecedekiler. ben hic giydiremeden verdim hep ilkinde, unuttum onlari, gezip gordukce de yenilerini aldim.
AminnnÇok güzeller ya bayıldımAllah yavrunuzu içinde görmeyi de nasip etsin inşallah Valla benim de bir şeyler alasım geldi cinsiyet belli değil diye zor tutuyorum kendimi bebek bakım kitapları falan aldım bari onlarla oyalanayım diye ama bu kıyafet alışverişleri bambaşka ❤
Bende bugün oglumla ögle uykusu yaptim canim ben hamile oldugumdan beridir böyleyim dr vittamin takviyesi lazim diyerek elevit verdi onu kullandiktan sonra kendimi yeni yeni iyi dinamik hissetmeye basladim. Sende takip et bakalim devam edecekmi.Merhaba kızlar ben bugün çok halsiz ve yorgundum sabah uyandığımdan beri kolumu kaldıracak halim yoktu birden neden böyle oldu anlamadım kızımı uyutunca öğlen biraz uyudum iyi geldi ama bütün gün yatabilecek uyuyabilecek gibiydim. Eşim erken geliyor Allah'tan tekrar o gelince uyudum yeni uyandım
İnsaallah, bu da uykucu olacak ailede de var kaçarı yok ☺Benimkiler bu konuda babaya ve baba tarafına çekiyor sanırımeşimde çok uykucudur kayınvalidem görümcemler falanda ben şaşırıyorum nasıl böyle uyuyabiliyorlar diye ama benim kızımda da öyle çok büyük uyku sıkıntılarımız olmadı inşallah bunda da olmaz
Aynen yaaa maskeyle birde çok zor oluyorBen 400 mt yürüdüm valla nefes alamadimeskiden 3 4 km koşardım
Benimde hafif oluyor özellikle ayakta biraz kalıncaBugun ara ara bel agrim oluyor. Cok siddetli bir agri degil ama hafif hafif hissettiriyor. Sizlerde de var mi?
Aynıdır canım yaa. Büyük firmalar şu zamanda böyle bir şeye cesaret edemezler diye düşünüyorum. Bazen migrostada inanilmaz indirimler oluyor ama denk gelemiyorum ben hiçBen a101 d3ki atıyorum x markasıyla migros x markası aynı katile olduğunu düşünmüyorum acaba neden banami öyle geliyor
Evet canım bende de oluyor ara ara sanırım rahim büyüdüğü için bel ağrısı normal bu zamanlarda doktor öyle söylediBugun ara ara bel agrim oluyor. Cok siddetli bir agri degil ama hafif hafif hissettiriyor. Sizlerde de var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?