2021 Nisan Anneleri

Yazdıklarını okudum lütfen kaınvalidene oğluyla ilgili sorunlarını anlatma ya da bu konuda anlayış bekleme.Çünkü söylediğinle kalırsın bi de sen suclanırsın.Bazıları oğlunu pamuklara sarıp büyütüyor sonrada toz konduramıyor işte en dindarı bile hak hukuk tanımıyor.O kadar gözlerini bürüyor erkek çocuk sevgisi.Allah ıslah etsin birşey diyemiyorum.Mesela ben ölsem kendi kayınvalidem yemek yapsın diye evime çağırmam çünkü bilirim ki o yaptığı bir kap yemek benden aheste aheste çıkar.Sorunlarım dağ olur büyür.İnsanın kendi annesinden başkası yalan.Belki o da senin evinde rahat edemiyordur kendini zorunlu hissettiği için gelmiştir.Ben öyle anladım.Ayrıca devamlı ağlak bir insanla sizin tüm moraliniz enerjiniz düşer insanı sömürür o.eşiniz annesinden güç almış belliki

Neden endişe ediyorlar anlamadım burayı.

ben bunu yanlis biliyorum galiba, arastiracagim.

bana ozellikle ogunlerime karbonhidrat eklemem söylendi. dedigim gibi bende diyabet başladı o nedenle sizlerden farkli yonlendirmeler almam normal. bir de ben zaten 25bmi ile hamile kaldim, yani kilolu sinirindayim, sizin kilonuz azsa hemen kendini gostermeye başlamıştır :)

Canım tabiki kişiye göre değişebilir ama benim diyetisyenimde doktorumda ilk 3 4 ay gibi bi sürede kilo verebileceğimi söyledi.karbonhidratı sadece kahvaltıda bir iki dilim ekmekle ve sonrasında ceviz vs ile alıyorum.Hatta yulaf ezmesi yiyorum yani daha çok yararlı karbonhidrata izin vermişti.onun dışında bol proteinli beslenmemi söyledi.ama ona rağmen yine de alıyorum.Ben veririm biraz daha diye düşünüyordum olmadı.en azından tüm gebelik boyunca 7 8 kilo alayım diye istiyorum.inşallah bebişleri kucağımıza alırız da kiloda verilir elbet.Beni korkutan pıhtılaşmam var ve çok almamam gerekiyor sonra gebelik şekeri çıkabilir bende o yüzden korkuyorum.

Bebisin uykuyu sevecek
Benimkiler bu konuda babaya ve baba tarafına çekiyor sanırımeşimde çok uykucudur kayınvalidem görümcemler falanda ben şaşırıyorum nasıl böyle uyuyabiliyorlar diye ama benim kızımda da öyle çok büyük uyku sıkıntılarımız olmadı inşallah bunda da olmaz

Ayyy cok zor bel fıtıgı bende de ilk hamilelikte bir tek ondan cektim acile tasinip duruyodum bildigin yuruyemedim simdi de cekiyorum allah yardimcimiz olsun valla
Amin cnm valla ben ilk dogumdan sonra ogrendim fitigi ama cok bel agrisi cekmemistm kendi basima 8 tane ev tasidim 8.evde ayaklarim tutmadi ozmndan buzmana cok agrim oluyor bugunume şükür Rabbim beterinden korusun

pistilasma ile ilgili hic bilgim yok..umarim tehlikeyi en kisa zamanda atlatirsiniz ve saglikla kucaklarimiza aliriz.

ben yemeklerden sonra 15 dakika leslie ile yuruyus yapiyorum salonumda. doktorlar benim icin sorun olmadigini soylediler..belki oyle bir hareket ekleyebilirsiniz doktorunuza danisip..ama dedigim gibi vucut aliyorsa aliyor yani ilk hamileligimde cok aldim. pilatese gidiyordum o zaman, baska hamileler kahvaltidan gelip birer.ekmek.yedik diye anlatiyorlardi ben haslanmis yumurta yiyip gidiyordum, yine de neredeyse her hafta 1 kilo aliyordum.

Ayyy cok zor bel fıtıgı bende de ilk hamilelikte bir tek ondan cektim acile tasinip duruyodum bildigin yuruyemedim simdi de cekiyorum allah yardimcimiz olsun valla
Amin cnm valla ben ilk dogumdan sonra ogrendim fitigi ama cok bel agrisi cekmemistm kendi basima 8 tane ev tasidim 8.evde ayaklarim tutmadi ozmndan buzmana cok agrim oluyor bugunume şükür Rabbim beterinden korusun
bende de var bel fitigi 1 2 egzersiz yapmaya basladim rahatlatmak icin ama popom asiri gergin varis corabinin sayfasinda bel kaslarina yardimci olur yaziyir, haftaya doktora gittigimde soracagim. ben ilk hamileligimde varis corabi kullanmistim koruma amacli, bacag agrilarim cok azalmisti

Valla benim doktora kalp atisini sorduk biz bebegin kalbi ilk atmaya basladiginda 170 ile baslar ve bu asagiya dogru duser buyudukce dedi yani cinsiyetle kalp atisinin alakasi varmi cok emin degiljmben ay sonu 10 haftalik olunca kontrole gidicem ama ikili testi yaptirmicam 14 haftalikken kontrole gidince ogrenirim artik cinsiyeti

Canım haftanın 4 günü 10binin üzerinde adım atıyorum.evet haklısın sanırım bünye meselesi bu.sağlıkla sağlıklı bebişler doğuralım inşallah.Rabbim bana da annelik duygusunu tattırsın.

Oda doğru demişki kağan kocatepede öyle diyor belki başka birseyden anladı. Ben ikili testede ayrıntılı bakıyor ya gerçi devlet söylemez bak yine fikrim degisti

Bende aldım şortlu alt üst
Aminnn hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım

Ben a101 d3ki atıyorum x markasıyla migros x markası aynı katile olduğunu düşünmüyorum acaba neden banami öyle geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20200916-212301_Chrome.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 24
Bende bugün oglumla ögle uykusu yaptim canim ben hamile oldugumdan beridir böyleyim dr vittamin takviyesi lazim diyerek elevit verdi onu kullandiktan sonra kendimi yeni yeni iyi dinamik hissetmeye basladim. Sende takip et bakalim devam edecekmi.

İnsaallah, bu da uykucu olacak ailede de var kaçarı yok ☺
benim kızım bir takim nedenlerle uykusu azdı. 3 yaşına gelince biraz biraz düzelmeye başladı. Tam enerji bombasiydi ☺ babası öyle imiş küçükken... çok şükür toparlıyoruz .
Bu çocuğum uykucu olacak ama. Iyi diyelim iyi olsunlar

Ben 400 mt yürüdüm valla nefes alamadim eskiden 3 4 km koşardım
Aynen yaaa maskeyle birde çok zor oluyor
Bugun ara ara bel agrim oluyor. Cok siddetli bir agri degil ama hafif hafif hissettiriyor. Sizlerde de var mi?
Benimde hafif oluyor özellikle ayakta biraz kalınca
Ben a101 d3ki atıyorum x markasıyla migros x markası aynı katile olduğunu düşünmüyorum acaba neden banami öyle geliyor
Aynıdır canım yaa. Büyük firmalar şu zamanda böyle bir şeye cesaret edemezler diye düşünüyorum. Bazen migrostada inanilmaz indirimler oluyor ama denk gelemiyorum ben hiç

Çok fenayım kızlar yaa bulantı bi yandan ishal bi yandan uykusuzluk yorgunluk bi yandan bugün çok zor geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…