2021 Nisan Anneleri

Kızlar doktor bel ağrısı bu haftalarda olmaması lazım dedi bnm gebelikten önce fıtık fln da yoktu aynı adet zamanındaki gibi ağrıyor belim ara ara bnm gibi olan var mı ters bi durum olsa kanama da olmaz mı kafam karıştı gerildim ya

Evlendigimden beri böyle zaten destek yerine hep köstekti sağolsun oda eşimin annesi diye katlanıyorsn da işte şu zamanlarda cekilmiyo. Bakıyorumda birçok kişi yasamıs demekki oluyo erkeklerde biraz arastırdım da benzer seyleri cok okudum bakalım zamanla düzelir inşaallah ben mümkün olduğunca rahat olmaya calısıyorum Rabbim meleklerimi korusun

Ben surekli yatma durumundayim tuvalete ve yemek yemeye kalkiyorum sadece ama arada belim agriyor.

Evet canım bende de oluyor ara ara sanırım rahim büyüdüğü için bel ağrısı normal bu zamanlarda doktor öyle söyledi
Insallah

Bende ocean mummy kullanıyorum vitamin olarak omega ve multivamin minarel destekli bi vitamin kan tahlillerimde değerlerim iyi çıkmıştı şuan ne durumda bilemiyorum 28 inde kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Ben varim. Surekli bir agrim yok ama oldugunda tedirgin ediyor. Doktorunuz neden agri olmaz dedi acaba benim doktorum ara ara kasiklarinda ve belinde agri olabilir demisti. Ben doktora da en son 2 hafta once gittim telas surem iyice uzadi

Zaten stres herseyi etkiliyor. Bir iki güne gidicem diyip duruyordu zaten bende önünde durcak degılım herkes kendi bilir. Ben bu anı cok bekledim bunu mahvetmesine eşimin bile izin vermem oda eninde sonunda anlayacak

Ben zaten kızgındım cagırmadım kendi annem bakıyordu nezamandır ama devlet memur u işe baslaması gerektigi için gitmek zorundaydı esim annesini aradı doktor tuvalet dışında kalkmasın demişti çünkü hala da lekelenmem devam ediyor riskim devam ediyor bulantı dan yemek yapamıyor kusmaktan bişey yiyemiyorum diye annem de kıyamadı gelsin yardımcı olur gene dedi ama işte bilemiyorsun bukadarını beklemiyorsun. Dedigin gibi ben zaten hassasım bide etrafımda herseyden bişey cıkaran alınan biri olunca iyice sinirlerim bozuldu

stres mi?

bdvde paylastim. tasinmak istiyoruz. bir ev ile sozlesme imzaladik ama ev sahibi cirkinlesti. biz de vazgectik. simdi tekrar ev ariyoruz. 3 gunluk olay hep bu yazdiklarim. kocamin surati bir karis, esyalari vura vura kullanip ofleyip pufluyor. sanki ben mutluymusum gibi. ev cok gergin. ben tasinma isini biraz.erteleyelim diyorum. ama buyuk kizin onumuzdeki yil icin okul kaydi yapilmasi lazim. ocak sonuna kadar tasinip cocugun kaydini yaptirmaliyiz.

burada hava da cok kirli. başım agriyor.

simdi buyuk.cocugum.okuldan gelecek. onunla ilgilenmem lazim. onu ihmal edersem aglayasim geliyor.

cok bunaldim.

Hahaha hayırlısı olsun canım ben kızım olsa ne güzel ilkiyle arkadaş olurlar oglum olursa eğer bide o duyguyu tatmış olacağım ikisininde çok istiyorum keşke ikiz olsaydı
Ay bende ilkinde keşke ikiz olsaydı diyordum ama iyiki olmamış cidden çok zorlanirmisim nasıl boylehmis cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum bende

Ben a101 d3ki atıyorum x markasıyla migros x markası aynı katile olduğunu düşünmüyorum acaba neden banami öyle geliyor
Kesinlikle oyle 1 sefer a101 den prima aldim.Ki hep prima kullandim ogluma perisan etti bir kokuki 1.bezden sonrasini komple attim.Bence uretim tesisi ve hammadde farki var.Yni yoksa yillarca kullandim neden bi ordaki.

Valla senin doktor neye dayanarak bunu dedi bilmiorm ama bugun 100 gebeye sorsarsalar belin agriyomu die 95 i agriyo derBosuna evham yapma rahim buyuyo hemde cok hizli bi sekilde etten kemikden insaniz vucut degisiyor kolaymi

Canım bence doktorun biraz saçmalamış bu haftalarda ve gebeliğin sonuna kadar bel ağrısı çok normal çünkü rahim sürekli büyüyor baskı yapıyor sakın kendini strese sokma burada hemen hemen Ben dahil bütün arkadaşların bel ağrısı az çok var

Nasil yani? Benim doktorda bel agrisi falan normal dedi rahim büyüdükce bel agrisi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…