Bugun ara ara bel agrim oluyor. Cok siddetli bir agri degil ama hafif hafif hissettiriyor. Sizlerde de var mi?
Canım bnm de var bikaç gündür adet ağrısı gibi ara ara artıyor arada hiçbişi yokBugun ara ara bel agrim oluyor. Cok siddetli bir agri degil ama hafif hafif hissettiriyor. Sizlerde de var mi?
Benim de oyle iste. Icimi huzursuz ediyorCanım bnm de var bikaç gündür adet ağrısı gibi ara ara artıyor arada hiçbişi yok
Evlendigimden beri böyle zaten destek yerine hep köstekti sağolsun oda eşimin annesi diye katlanıyorsn da işte şu zamanlarda cekilmiyo. Bakıyorumda birçok kişi yasamıs demekki oluyo erkeklerde biraz arastırdım da benzer seyleri cok okudum bakalım zamanla düzelir inşaallah ben mümkün olduğunca rahat olmaya calısıyorum Rabbim meleklerimi korusunAh canım benim ya şimdi şöyle bir göz attım konuşmalara da yazık değil mi sana zaten zor geçiyor gebeliğinAllah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim ki. Sen kendini üzme boşuna bebeklerini düşün gerisini boşver kayinvalidende madem gitme meraklısı hiç ses etme birak gitsin. Eşine gelince erkekler bizim hissettiğimiz gibi hissedemiyor maalesef canım eşimden biliyorum tedaviyle hamile kalabildim tamam sevindi etti ama asla benim hissettiğim korkuyu endiseyi hissedemedi zor bir hamilelik geçirmiştim. Hareketlerini hissedince elini karnıma koyardı heyecanlanirdi ama o zaman bile benim gibi değildi hisleri. Ta ki kucağına aldı o zaman inandı ve hissetti. Bence eşin istemediği için değil henüz bu fikre alışamadigi için böyle sıkma canını yoksa neden istemesin ki kendi kanından canından iki masum melek düzelir zamanla
Ben surekli yatma durumundayim tuvalete ve yemek yemeye kalkiyorum sadece ama arada belim agriyor.Aynen yaaa maskeyle birde çok zor oluyor
Benimde hafif oluyor özellikle ayakta biraz kalınca
Aynıdır canım yaa. Büyük firmalar şu zamanda böyle bir şeye cesaret edemezler diye düşünüyorum. Bazen migrostada inanilmaz indirimler oluyor ama denk gelemiyorum ben hiç
InsallahEvet canım bende de oluyor ara ara sanırım rahim büyüdüğü için bel ağrısı normal bu zamanlarda doktor öyle söyledi
Bende ocean mummy kullanıyorum vitamin olarak omega ve multivamin minarel destekli bi vitamin kan tahlillerimde değerlerim iyi çıkmıştı şuan ne durumda bilemiyorum 28 inde kontrolüm var bakalım ne diyecek.Bende bugün oglumla ögle uykusu yaptim canim ben hamile oldugumdan beridir böyleyim dr vittamin takviyesi lazim diyerek elevit verdi onu kullandiktan sonra kendimi yeni yeni iyi dinamik hissetmeye basladim. Sende takip et bakalim devam edecekmi.
Ben varim. Surekli bir agrim yok ama oldugunda tedirgin ediyor. Doktorunuz neden agri olmaz dedi acaba benim doktorum ara ara kasiklarinda ve belinde agri olabilir demisti. Ben doktora da en son 2 hafta once gittim telas surem iyice uzadiKızlar doktor bel ağrısı bu haftalarda olmaması lazım dedi bnm gebelikten önce fıtık fln da yoktu aynı adet zamanındaki gibi ağrıyor belim ara ara bnm gibi olan var mı ters bi durum olsa kanama da olmaz mı kafam karıştı gerildim ya
Zaten stres herseyi etkiliyor. Bir iki güne gidicem diyip duruyordu zaten bende önünde durcak degılım herkes kendi bilir. Ben bu anı cok bekledim bunu mahvetmesine eşimin bile izin vermem oda eninde sonunda anlayacakEvet doktorum cok kustugum zaman strestende olabilir diye elini karnına koy bebeginle konus bu sana iyi gelecek demişti. Etkili olduğuna inanıyorum.
Madem bu durumda gerginlikler çok oluyor, ki sürekli kusmanin ve doğru düzgün bir şey yiyememenin gerginliği streside ayrı bir şey... en iyisi kayın validen gitsin, ağlayınca sen daha da üzülüyorsun, eşin de bu duruma anlam veremiyor arada kalıyor haliyla bocaliyor bence.
Ben zaten kızgındım cagırmadım kendi annem bakıyordu nezamandır ama devlet memur u işe baslaması gerektigi için gitmek zorundaydı esim annesini aradı doktor tuvalet dışında kalkmasın demişti çünkü hala da lekelenmem devam ediyor riskim devam ediyor bulantı dan yemek yapamıyor kusmaktan bişey yiyemiyorum diye annem de kıyamadı gelsin yardımcı olur gene dedi ama işte bilemiyorsun bukadarını beklemiyorsun. Dedigin gibi ben zaten hassasım bide etrafımda herseyden bişey cıkaran alınan biri olunca iyice sinirlerim bozulduYazdıklarını okudum lütfen kaınvalidene oğluyla ilgili sorunlarını anlatma ya da bu konuda anlayış bekleme.Çünkü söylediğinle kalırsın bi de sen suclanırsın.Bazıları oğlunu pamuklara sarıp büyütüyor sonrada toz konduramıyor işte en dindarı bile hak hukuk tanımıyor.O kadar gözlerini bürüyor erkek çocuk sevgisi.Allah ıslah etsin birşey diyemiyorum.Mesela ben ölsem kendi kayınvalidem yemek yapsın diye evime çağırmam çünkü bilirim ki o yaptığı bir kap yemek benden aheste aheste çıkar.Sorunlarım dağ olur büyür.İnsanın kendi annesinden başkası yalan.Belki o da senin evinde rahat edemiyordur kendini zorunlu hissettiği için gelmiştir.Ben öyle anladım.Ayrıca devamlı ağlak bir insanla sizin tüm moraliniz enerjiniz düşer insanı sömürür o.eşiniz annesinden güç almış belliki
Kesin olmadığı için sormadım ne bilim. İlk kızımada erkek demişlerdi sonra kız olduğunu öğrendim beklentin değişince kötü oluyor ondan. Şimdide çok merak ediyorumBacım hazır doktor gormusken soyleseydi yaa
Ay bende ilkinde keşke ikiz olsaydı diyordum ama iyiki olmamış cidden çok zorlanirmisim nasıl boylehmis cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum bendeHahaha hayırlısı olsun canım ben kızım olsa ne güzel ilkiyle arkadaş olurlar oglum olursa eğer bide o duyguyu tatmış olacağımikisininde çok istiyorum keşke ikiz olsaydı
Doktor hiç tahminde bulunmadı mi canımAy bende ilkinde keşke ikiz olsaydı diyordum ama iyiki olmamış cidden çok zorlanirmisim nasıl boylehmis cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum bende
Kesinlikle oyle 1 sefer a101 den prima aldim.Ki hep prima kullandim ogluma perisan etti bir kokuki 1.bezden sonrasini komple attim.Bence uretim tesisi ve hammadde farki var.Yni yoksa yillarca kullandim neden bi ordaki.Ben a101 d3ki atıyorum x markasıyla migros x markası aynı katile olduğunu düşünmüyorum acaba neden banami öyle geliyor
Ayy cok afedersin bende bugun ishal oldum nie bole oldu ki yaÇok fenayım kızlar yaa bulantı bi yandan ishal bi yandan uykusuzluk yorgunluk bi yandan bugün çok zor geciyo
Valla senin doktor neye dayanarak bunu dedi bilmiorm ama bugun 100 gebeye sorsarsalar belin agriyomu die 95 i agriyo derKızlar doktor bel ağrısı bu haftalarda olmaması lazım dedi bnm gebelikten önce fıtık fln da yoktu aynı adet zamanındaki gibi ağrıyor belim ara ara bnm gibi olan var mı ters bi durum olsa kanama da olmaz mı kafam karıştı gerildim ya
Canım hem bulantı hem ishal en iyisi haşlanmış patates yemeye çalış iyi gelirÇok fenayım kızlar yaa bulantı bi yandan ishal bi yandan uykusuzluk yorgunluk bi yandan bugün çok zor geciyo
Canım bence doktorun biraz saçmalamış bu haftalarda ve gebeliğin sonuna kadar bel ağrısı çok normal çünkü rahim sürekli büyüyor baskı yapıyor sakın kendini strese sokma burada hemen hemen Ben dahil bütün arkadaşların bel ağrısı az çok varKızlar doktor bel ağrısı bu haftalarda olmaması lazım dedi bnm gebelikten önce fıtık fln da yoktu aynı adet zamanındaki gibi ağrıyor belim ara ara bnm gibi olan var mı ters bi durum olsa kanama da olmaz mı kafam karıştı gerildim ya
Nasil yani? Benim doktorda bel agrisi falan normal dedi rahim büyüdükce bel agrisi oluyoKızlar doktor bel ağrısı bu haftalarda olmaması lazım dedi bnm gebelikten önce fıtık fln da yoktu aynı adet zamanındaki gibi ağrıyor belim ara ara bnm gibi olan var mı ters bi durum olsa kanama da olmaz mı kafam karıştı gerildim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?