2021 Nisan Anneleri

Saolun kızlar kadık ağrısı görülür bunhaftalarda bel ağrısı beklenmez dedi. Mail attım ben ona cvp olarak yazdı kontrole istediğinde gel demiş ama yoğun oluo klinik malum korona durumları da var çok o yüzden gidip gitmemekte de tereddüt ettim.

bende en sonki ultrasona baktim biri kesin şekli uzun olursa erkek demisti benim kesede uzun hayirlisi bakalim

Hic takma keyfine bak. Ben anlatsam oturur bana aglarsin ilk hamileligim boyunca ve dogumdan sonra lohusa halimle o dikislerle nasil hastanelik oldugumu.. Artik takmiyorum umursamiyorum biile. Gereksiz seylerle kendimide yavrularimida üzmemeye söz verdim kendi kendime cünkü onlarin annelerine ihtiyaclari var.. herkese hak ettigi kadar deger veriyyorum kimse benden veya cocuklarimdan üstün degil..

Bende ocean mummy kullanıyorum vitamin olarak omega ve multivamin minarel destekli bi vitamin kan tahlillerimde değerlerim iyi çıkmıştı şuan ne durumda bilemiyorum 28 inde kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Ayy benimde haftaya bugün kontrol kesin erkek dicek bi koca pipili daha

Ben de anlamadım ki canım bel ağrısı devam ederse fizik tedaviye yönlendirirm fln demiş mailine sonrada istediğinde gel kalp atışına bakarız demiş tedirgin etti beni
Gereksiz yere korkutmus seni.. ben ogluma hamileyken ilk bastan son güne kadar hep bel agrim vardi fitik falanda yok gayette saglikliydim oglumda ayni sekil. Simdi ikinciye hamileyim hem bel agrisi hemde halsizlik var doktorum normal panik yapma bebegin büyüyor ona konsantre ol kolaymi bir can olustu ve hizla büyüyor organlar yer degistiriyor illaki agri sizi olacak kanama olunca biraz risk ama onunda bu zamanda bisürü tedbirleri var dedi.

Haklısın ama biyerde aile oluyorsun işte bazı şeyleri mecbur cekiyorsun oda onun ailesi annesi okadar. Bende cok sey yasadım düğünümde bile neler yaptılar hergün pişman oldum ama nasipten öte yol yok bizaman sonra Allah rızası için yapıyorsun ama kendimden ve inşaallah dogacak yavrularımdan degerli değil hiç biri Rabbim benim içimi biliyo.bosanmıs bi ailede buyudum aile benim icin herseydi kendi kendi yuvamı kurup mutlu olmak istedim ama hayatta bazı seyler olmuyorsa olmuyor işte kaderimizi yasıyoruz bunda da kendimizin payı en büyüğü

Aileysek onlar ceksin biraz dedim ve yutmadigimdan beri iyiyim hemde karismiyolar artik. Bana iyi olana ben 2 kat iyiyim bana kötü olana ayni sekil. Bende cok yuttum sabrettim amannn herkes vijdanli merhametli olmuyo..

Aileysek onlar ceksin biraz dedim ve yutmadigimdan beri iyiyim hemde karismiyolar artik. Bana iyi olana ben 2 kat iyiyim bana kötü olana ayni sekil. Bende cok yuttum sabrettim amannn herkes vijdanli merhametli olmuyo..
Maalesef öyle Allah ım beni merhametten ayırmasın diyorum hep bosver iyilik bu dünyada gecmiyor ama Allah rızası için yap geç kul bilmezse Yaradan görüyor beni bu halde bu kadar aglattığı yanına karmı kalacak sanki ama anlayana işte üzülmeye de degmıyor

İyi geceler hanımlar dün sabah çamaşırımda leke gördüm apar topar hastaneye gittik eşimle hem özele hem devlete iki doktorda bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi o an sanki tüm dünya başıma yıkıldı ne diyeceğimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum bu sabah kürtaj oldum o da ayrı bir acı... Allah hepinize sağlıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin..

Çok geçmiş olsun allah başka acı yaşatmasın.Lütfen hem bebeğin hem de kendi genetik testlerinizi yaptırın ki bundan sonrası için sıkıntı çıkmasın.

Yaa geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabır versin çok iyi anlıyorum sizi benimde ilk gebeligimde başıma gelmişti 13.haftada kontrole gittim ve hiç kanama falan ağrı bişey yoktu kalbi durmuş 10 günde öyle gezmişim Allah çok büyük tekrar nasip etti kızım oldu inşallah sizinde tekrar nasip olur kaç haftalıktı ?

Böyle olumsuz şeyleri buraya yazmasak yani yeterince tedirginiz zaten hani soru sormak danışmak fln olsa anlarım çok üzücü çok üzüldüm Rabbim tez zamanda tekrar versin inşallah. Ama zaten riskli haftalardayız bi de byöle konuşulunca cidden geriliyorum. Dertleşilecek farklı gruplar vardır die düşüyorum.

Çok geçmiş olsun, umarım bir daha olur bebeğiniz ve bu günler unutulur

cok uzuldum..cok gecmis olsun..umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalir sağlıkla dogum yaparsiniz.

Kimse yaşamak istemez böyle birşeyi ama o psikolojiyi anlayamazsınız belliki arkadaşımız destek görmek istemiş ben gayet doğal ve normal karşılıyorum paylaşımını o Zaman kimse kanamam oldu iyi değilim lekelenmem oldu korkuyorum diyede yazmasın sonuçta tedirgin ediyor değil mi? Bence yanlış düşünüyorsunuz sizin mesajınızı gördüyse daha da üzülmüştür kalp kırmaya değer mi ? Allah kimsenin başına vermesin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Kadın burda hep paylasim yapti ne demek paylaşmasak belki acısını bizle paylaştı anlıyorum pinpirikleniyorsun ama bu yazdigin ayıp.sizde yasadiklarinizi yazmayın bizim psikolojimiz bozuluyor.

Basin sagolsunarkadaşım rabbim en kısa sürede kucağına almayı nasip etsin çok üzüldüm

Cok gecmis olsun, daha once 2 kaybim oldugu icin anliyorum sizi. Sebeplerini bulmaya calisin ki onune gecebilin, cok gecmis olsun. En kisa zamanda kucaginiz dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…