- 22 Ekim 2019
- 336
- 574
- 103
- 33
Arkadaşlarıma katııyorum siz hassasız o anne şuan ne hassas kötü durumdasır güzel şeyleri paylaştığımız gibi malesef acı şeyleri de paylaşıp dertleşebiliriz. Lütfen bencil olmayalımBöyle olumsuz şeyleri buraya yazmasak yani yeterince tedirginiz zaten hani soru sormak danışmak fln olsa anlarım çok üzücü çok üzüldüm Rabbim tez zamanda tekrar versin inşallah. Ama zaten riskli haftalardayız bi de byöle konuşulunca cidden geriliyorum. Dertleşilecek farklı gruplar vardır die düşüyorum.
Çok geçmiş olsunİyi geceler hanımlar dün sabah çamaşırımda leke gördüm apar topar hastaneye gittik eşimle hem özele hem devlete iki doktorda bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi o an sanki tüm dünya başıma yıkıldı ne diyeceğimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum bu sabah kürtaj oldum o da ayrı bir acı... Allah hepinize sağlıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin..
Çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum, ama gonlunuzu ferah tutun. Benim önceki gebeligimde benzer şeyleri yaşadım, bebeğin gitmesi üstüne bir de ben hata mı yaptım, benim yüzünden mi oldu diye kendimi yedim durdum. Vücut yapımız sağlıklı olmayan bebeği bir şekilde atıyormuş lütfen hep böyle düşünün, onun nasibi bu kadarmış. Rabbim en kısa sürede sağlıklı gebelik ve annelik nasip etsin inşallah. Mutlu haberinizi de bir yerlerde görürüz inşallah. Rabbim hepimize gönlümüze göre en hayırlı olanı nasip etsin.İyi geceler hanımlar dün sabah çamaşırımda leke gördüm apar topar hastaneye gittik eşimle hem özele hem devlete iki doktorda bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi o an sanki tüm dünya başıma yıkıldı ne diyeceğimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum bu sabah kürtaj oldum o da ayrı bir acı... Allah hepinize sağlıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin..
Renni kullan bana iyi gelmişti bayaKızlar kanama fln yok ama belim baya ağrıyor iki hafta sonra kontrolüm sizce doktora gitmeli miyim ? Benim gibi olan var mı? bi de mide yanması şişkinliği var rennie ya da gaviscon kullannılabiliyor mu biliyor musunjz?
Benim ilk hamilelikte seker kabus gibi cökmüstü ya canim o yüzden hicc canim cekmiyo ama oglumda domatese as ermistim bundada yesil salata bi türlü doyamiyorum marulaInstagram'da yemek fotoğraflarını videolarını görüp acıkan sadece ben miyim ya çok pis boğaz oldum canım herşeyi istiyorbu hamileliğimde iştahım çok açık
Çok geçmiş olsun Allah en hayırlı zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum gerçektenİyi geceler hanımlar dün sabah çamaşırımda leke gördüm apar topar hastaneye gittik eşimle hem özele hem devlete iki doktorda bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi o an sanki tüm dünya başıma yıkıldı ne diyeceğimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum bu sabah kürtaj oldum o da ayrı bir acı... Allah hepinize sağlıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin..
Cokkk gecmis olsun canim cok üzüldümİyi geceler hanımlar dün sabah çamaşırımda leke gördüm apar topar hastaneye gittik eşimle hem özele hem devlete iki doktorda bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi o an sanki tüm dünya başıma yıkıldı ne diyeceğimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum bu sabah kürtaj oldum o da ayrı bir acı... Allah hepinize sağlıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin..
Rabbim in bir bildigi vardır elbet belki sağlıklı olmayacaktı belki hayırlı evlat olmayacaktı bilemeyiz çok geçmiş olsun canım Rabbim selamete cıkarsın çok zor bi durum bir cogumuz yasadık benzerlerini tez zamanda sağlıklı hayırlı bi bebişin olsun inşaallahİyi geceler hanımlar dün sabah çamaşırımda leke gördüm apar topar hastaneye gittik eşimle hem özele hem devlete iki doktorda bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi o an sanki tüm dünya başıma yıkıldı ne diyeceğimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum bu sabah kürtaj oldum o da ayrı bir acı... Allah hepinize sağlıkla sıhhatle yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin..
Bu mesajinizi görünce hem shok hemde cok üzüldümBöyle olumsuz şeyleri buraya yazmasak yani yeterince tedirginiz zaten hani soru sormak danışmak fln olsa anlarım çok üzücü çok üzüldüm Rabbim tez zamanda tekrar versin inşallah. Ama zaten riskli haftalardayız bi de byöle konuşulunca cidden geriliyorum. Dertleşilecek farklı gruplar vardır die düşüyorum.
Kaybınız için gerçekten çok üzüldümArkadaşlar çok sağolun Allah hepinizin gönlüne göre versin P pofudukterlikli arkadaşa gerekli cevabı verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim benim artık bir şey dememe gerek yok...ve de ben kimseyi korkutmak için yazmadım neyse..10 haftalıktı bebek ama ultrasonda 7 görünüyordu heralde o zaman durmuş kalbi parça araştırılacak bir ay sonra sonucu çıkar...Allah olmayana nasip etsin sizde sağlıkla kavuşun inşallah dualarım hep sizinle
cok gecmis olsun arkadasim. ilk hamileligimde ayni seyi yasadim maalesef, insan bi umut bi doktora daha sorayim diyor, derinden hissettim yazdiklariniArkadaşlar çok sağolun Allah hepinizin gönlüne göre versin P pofudukterlikli arkadaşa gerekli cevabı verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim benim artık bir şey dememe gerek yok...ve de ben kimseyi korkutmak için yazmadım neyse..10 haftalıktı bebek ama ultrasonda 7 görünüyordu heralde o zaman durmuş kalbi parça araştırılacak bir ay sonra sonucu çıkar...Allah olmayana nasip etsin sizde sağlıkla kavuşun inşallah dualarım hep sizinle
Canım bende kusma şikayetiyle acile gittim gebeliğimin ilk haftalarından beri vardı ama bu defa geçmek bilmiyordu benim idrar sonucum da allak bullak çıktı bakteri bol derece de var yaZıyor malesef ki antibiyotik kullanmak zorundayım enfeksiyon da bulantıyı çoğaltabilir dedi doktorum bak benim sonuçlarımda böyleKizlar çok yüksek cikmis enfeksiyonum bulantı bumu yapyorki halsizlik felan
Kefir iç canm bende ise yaradı sanki enfeksiyonada iyi geliyo sankiAyy cok afedersin bende bugun ishal oldum nie bole oldu ki ya
Kefir içtim canm zorlaya zorlaya kendimi sanki ise yaradı bgun dha iyiyimCanım hem bulantı hem ishal en iyisi haşlanmış patates yemeye çalış iyi gelir
Benimde cok kaybim oldu subat ayinda kürtaj oldum ve bendede aynisi oldu 11. haftaya kadar bekledik ne kalp atisi nede bebekte büyüme olmadigi icin kürtaj oldum sagliksiz bir gebelikti ve bak gene hamileyim darisi senin basina canim icten diliyorum senin icin. Allah herseyin en hayirlisini versin sagliklisini en kisa zamanda sana nasip etsin. Kürtajdan sonra cabuk tutuyo rahim hazir oldugu icin derler ya öyle oluyo. Bikac aya güzel haberlerini alacagimiza inaniyorum benArkadaşlar çok sağolun Allah hepinizin gönlüne göre versin P pofudukterlikli arkadaşa gerekli cevabı verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim benim artık bir şey dememe gerek yok...ve de ben kimseyi korkutmak için yazmadım neyse..10 haftalıktı bebek ama ultrasonda 7 görünüyordu heralde o zaman durmuş kalbi parça araştırılacak bir ay sonra sonucu çıkar...Allah olmayana nasip etsin sizde sağlıkla kavuşun inşallah dualarım hep sizinle
Genelde bunun için toz şeklinde bir ilaç veriliyor gece bir bardak suya karıştırıp içiyosun sabah tuvalete gidiyosunKizlar çok yüksek cikmis enfeksiyonum bulantı bumu yapyorki halsizlik felan
Canım bende kusma şikayetiyle acile gittim gebeliğimin ilk haftalarından beri vardı ama bu defa geçmek bilmiyordu benim idrar sonucum da allak bullak çıktı bakteri bol derece de var yaZıyor malesef ki antibiyotik kullanmak zorundayım enfeksiyon da bulantıyı çoğaltabilir dedi doktorum bak benim sonuçlarımda böyle
Fitil olmasındaGenelde bunun için toz şeklinde bir ilaç veriliyor gece bir bardak suya karıştırıp içiyosun sabah tuvalete gidiyosunçok güzel faydalı bir ilaç.Allah korusun önlem alınmazsa bebeğe sıkıntı veriyor.Bende de var.İki hafta önce doktora gittim kan falan verdim idrarda istedi doktor.tuvalete girdim ama tuvaletimi bardağa yapmak yerine tuvalete yaptım kafam o kadar doluydu ki çocuğu görücem diye herşeyi unutmuştum
Bugün gideceğim randevum var inşallah bu kez unutmam.Çok şapşik davranıyorum bebeği görmeden ve gördükten sonra.Hayırlısı bakalımAy geçmiş olsun canim ne tedavi uyguladılar aşırı halsizliigim varya mide bulantum eğer hamilelikten olsa baştan beri olurdu ama yok bu hafta var
Fitil olmasındaALLAH korusun canim çok tatlısın yaa mutlaka ver idrar testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?