2021 Nisan Anneleri

Arkadaşlarıma katııyorum siz hassasız o anne şuan ne hassas kötü durumdasır güzel şeyleri paylaştığımız gibi malesef acı şeyleri de paylaşıp dertleşebiliriz. Lütfen bencil olmayalım

Çok geçmiş olsun Rabbimin bir bildiği vardır inşallah çok beklemeden Tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum, ama gonlunuzu ferah tutun. Benim önceki gebeligimde benzer şeyleri yaşadım, bebeğin gitmesi üstüne bir de ben hata mı yaptım, benim yüzünden mi oldu diye kendimi yedim durdum. Vücut yapımız sağlıklı olmayan bebeği bir şekilde atıyormuş lütfen hep böyle düşünün, onun nasibi bu kadarmış. Rabbim en kısa sürede sağlıklı gebelik ve annelik nasip etsin inşallah. Mutlu haberinizi de bir yerlerde görürüz inşallah. Rabbim hepimize gönlümüze göre en hayırlı olanı nasip etsin.

Instagram'da yemek fotoğraflarını videolarını görüp acıkan sadece ben miyim ya çok pis boğaz oldum canım herşeyi istiyor bu hamileliğimde iştahım çok açık
Benim ilk hamilelikte seker kabus gibi cökmüstü ya canim o yüzden hicc canim cekmiyo ama oglumda domatese as ermistim bundada yesil salata bi türlü doyamiyorum marula

Çok geçmiş olsun Allah en hayırlı zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum gerçekten

Cokkk gecmis olsun canim cok üzüldüm nasil olduki böyle birden Allah güc versin en kisa zamanda saglikli bir gebelikle saglikla gelir insallah bebisin dualarim seninle.

Rabbim in bir bildigi vardır elbet belki sağlıklı olmayacaktı belki hayırlı evlat olmayacaktı bilemeyiz çok geçmiş olsun canım Rabbim selamete cıkarsın çok zor bi durum bir cogumuz yasadık benzerlerini tez zamanda sağlıklı hayırlı bi bebişin olsun inşaallah

Bu mesajinizi görünce hem shok hemde cok üzüldüm Burasi sadece güzel seyleri paylasma alani degilki ve arkadas anlayamayacaginiz cok üzücü birsey yasamis yavrusunu kaybetmis ve bunu bizimle paylasmis böyle tepki göstermeniz hic hosuma gitmedi Allah kimsenin basina vermesin. Sizde bukadar cok etkileniyorsaniz buraya girip bosuna sinirlerinizi yipratip moral bozuklugu piskolojik sorun yasamayin bence. Cok güzel programlar var onlardan indirin sadece güzel seyler yaziyor orda..

Arkadaşlar çok sağolun Allah hepinizin gönlüne göre versin P pofudukterlikli arkadaşa gerekli cevabı verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim benim artık bir şey dememe gerek yok...ve de ben kimseyi korkutmak için yazmadım neyse..10 haftalıktı bebek ama ultrasonda 7 görünüyordu heralde o zaman durmuş kalbi parça araştırılacak bir ay sonra sonucu çıkar...Allah olmayana nasip etsin sizde sağlıkla kavuşun inşallah dualarım hep sizinle

Kaybınız için gerçekten çok üzüldüm Ben de nisan annesi olma adayıydım ama iki hafta önce aynı sizin gibi bebeğimi kaybettim kese gerektiği kadar büyümediği için gelişmemişti. Sizi çok iyi anlıyorum, böyle zamanlarda biraz empati yapıp bi geçmiş olsun demek bu kadar zor olmamalı.
Allah kayıplarımızı unutturacak kadar güzel sevinçler yaşatır umarım hepimize

Kizlar çok yüksek cikmis enfeksiyonum bulantı bumu yapyorki halsizlik felan

Eklentiler

• Screenshot_20200917-100024_WhatsApp.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 61
cok gecmis olsun arkadasim. ilk hamileligimde ayni seyi yasadim maalesef, insan bi umut bi doktora daha sorayim diyor, derinden hissettim yazdiklarini

kurtaj sonrasinda cok cabuk hamile kaldim ve saglikli bi oglum oldu, insallah en yakin ve en hayirli zamanda yeniden nasip olsun.
en onemli sey moral, unutma

Canım bende kusma şikayetiyle acile gittim gebeliğimin ilk haftalarından beri vardı ama bu defa geçmek bilmiyordu benim idrar sonucum da allak bullak çıktı bakteri bol derece de var yaZıyor malesef ki antibiyotik kullanmak zorundayım enfeksiyon da bulantıyı çoğaltabilir dedi doktorum bak benim sonuçlarımda böyle

Eklentiler

• 5C66D000-8E57-4722-B4C2-C0DFD5CF143D.webp
    14 KB · Görüntüleme: 49
Benimde cok kaybim oldu subat ayinda kürtaj oldum ve bendede aynisi oldu 11. haftaya kadar bekledik ne kalp atisi nede bebekte büyüme olmadigi icin kürtaj oldum sagliksiz bir gebelikti ve bak gene hamileyim darisi senin basina canim icten diliyorum senin icin. Allah herseyin en hayirlisini versin sagliklisini en kisa zamanda sana nasip etsin. Kürtajdan sonra cabuk tutuyo rahim hazir oldugu icin derler ya öyle oluyo. Bikac aya güzel haberlerini alacagimiza inaniyorum ben

Genelde bunun için toz şeklinde bir ilaç veriliyor gece bir bardak suya karıştırıp içiyosun sabah tuvalete gidiyosun çok güzel faydalı bir ilaç.Allah korusun önlem alınmazsa bebeğe sıkıntı veriyor.Bende de var.İki hafta önce doktora gittim kan falan verdim idrarda istedi doktor.tuvalete girdim ama tuvaletimi bardağa yapmak yerine tuvalete yaptım kafam o kadar doluydu ki çocuğu görücem diye herşeyi unutmuştum

Ay geçmiş olsun canim ne tedavi uyguladılar aşırı halsizliigim varya mide bulantum eğer hamilelikten olsa baştan beri olurdu ama yok bu hafta var
Fitil olmasında ALLAH korusun canim çok tatlısın yaa mutlaka ver idrar testi

Bugün gideceğim randevum var inşallah bu kez unutmam.Çok şapşik davranıyorum bebeği görmeden ve gördükten sonra.Hayırlısı bakalım bu arada kasık ağrılarının bir çoğu enfeksiyondan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…