• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

yataktan çıkmıyorum ilk kalktığımda bi süre, tekrar uyurum belki diye. Burun işi zaten kendini aştı. Komşularımın akşam yemeği menülerini sayarım, kim kışlık yaptı, kim yapmadı hepsini biliyorum 😂yürüyüşe çıksam adamın teki 30 metre uzaklıkta sigara içse kokusunu alıyorum.Koku hassasiyeti ve koku konusunda menzilim çok geniş 😄
Benim esim normalde öyle hassas oldugu icin kizardim ayy ne burun varmis sende diye simdi o bana soruyor nasilmiss diye 😄 ay valla bikac ay hassasiyet yetiyo bana diyorum fazlasina gerek yok..

Gunaydin kizlar burasi cok sicak sabah 8 de sicak yuzunden uyaniyorm gece de ayni oda degistimek zorunda kaliyorm😭deliksiz uyumayi ozledim

Gunaydin kizlar burasi cok sicak sabah 8 de sicak yuzunden uyaniyorm gece de ayni oda degistimek zorunda kaliyorm😭deliksiz uyumayi ozledim
geceleri bizim burasi soguk oluyor. isvicre zaten havasi berbat:(

Yaaaa gerçekten mi ama acile gidince de zofer takıyorlar canım serumla zaten başka da yokmuş nerede çare arasak olmuyor baksana en güzeli doğal yollar bulmak ama asla olmuyor allah büyük 11 haftalık hamileyim 2 haftaya geçer diye düşünüyorum senin kaçıncı haftada bitmişti
Benim de çok bulantım oluyor, kendi doktorum zofer önerdi, ona çok güvenmeme rağmen başka bir kadın doğumcuya da sordum, için hiç sorun olmaz dediler. Ben de mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum ancak tüm kadın doğumcular bulantı için bu ilaçları öneriyor, onlardan daha iyi bildiğimizi düşünmüyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar bende nisanda doğumum olacak inşallah 10+3 tahmin alabilirmiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 75
@Ikra meyra daha önce size bebeğimin ultrason fotosunu atmıştım kafa yapısından erkeğe benzetmiştiniz haftasonu muayenede doktorum çıkıntıdan dolayı erkeğe benzettiğini söyledi videodan ekran görüntüsü attım sizce de erkek mi 😊🌸 11+3 karından ultrason görüntüsü
Bakin şimdi buna erkek demis parlak olunca siz olunca kiz demekki paralel olunca erkek normal olunca kiz ozaman seni kiz Princesssss Princesssss bilemedim😄

8+4 bana kiz dedin😂ben bacak gormuyom ki paralelmi die bakayim😂😂ya pazartesi 10.haftaya baslicaz arkadas zman gecmio cok merak ediorm cinsiyetin8

Eklentiler

• 20200914_153822.webp
    20200914_153822.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 63
Back
X