[/QUOTE]Korkmaaa artık 3. ayı dolduruyoruz bitiyor. Bir iki gün iyi bir iki gün kötü şeklinde 3. Ayın ortalarına kadar bir seycigimiz kalmayacak. Benim gün içinde sabahları iyi öğlen gibi bulantili öğleden sonra iyi akşam kusmali geceye doğru bitkin şeklinde devam ediyorparçalı bulutlu yani
Kaç haftalilsin canım ne zamn azaldı senin
Bende ıgg pozitif çıktı yani bağışıklığım varmış daha önceden geçirmişim görünüyor ama ıgm yani şuan geçirip geçirmediğime bakılmadı ona da baktırcam sizin bağışık mı çıktı?Evet yapıldı bana
Kız herkes seni arıyodu nerelerdesinoyy canım benim giremedim valla
Amin inşaallah canım ben simdilik progestana günde üç kere vajinal devam ediyorum bakalım hayırlısıyla bişey olmayacak güzel gidecek inşaallah inanıyorumCok cok ufalmis yok sayiyoruz artik dedi. Keseler kocaman o minnacik kalmis. Cogu ilaci biraktim ama dusuk onleyiciler dozu azalarak bir sure daha devam edecek. Darisi basiniza
Mart annelerini takip ediyordum kadin cinsiyeti öğreneceği gün kalbi durmuş 13 14 haftalik bişeydi çok etkilendim
Bu sabah yataktan ogure ogure kalktim. Bu kadar haftadir bir ilk benim icin ama yine kusamadimAmin inşaallah canım ben simdilik progestana günde üç kere vajinal devam ediyorum bakalım hayırlısıyla bişey olmayacak güzel gidecek inşaallah inanıyorumama okadar bulantım varki inşaallah o da gecer artık bir iki haftaya
Ben hamile kaldim bir ınstagrami vardı onuda kapattım hiç birşey kullanmıyorum arada bi gün gün gebelikte soruları felan okuyup yazıyorum bide burdayımZeynepinharikalardiyarı’nı takip ediyor musun instagram’dan? O da hamile 5 aylık, olumsuz şeyler yaşamış o da dış gebelik, tüplerinin tıkalı olması gibi. Şimdi Danimarka’da sadece iki ultrason çekiliyormuş toplamda, ebeler ilgileniyormuş, sorun olmadıkça doktoru görmüyormuşsun. O sormuş hatta dış gebelik geçirdim falan diye yok yok bişey olmaz demişler, çok rahatmış sağlık görevlileri. Hasta değil, hamilesin demişler ona.
Sen bunu yazdın ben korktum 4 gün avr aramizdaBu sabah yataktan ogure ogure kalktim. Bu kadar haftadir bir ilk benim icin ama yine kusamadim3-4 dakika sirf ogurme. Bugun resmen hareket edemiyorum yurudum mu bulanti basliyo. Allah hepimize yardim etsin. Saglikla ilerletsin hamileliklerimizi.
Ben bulanti konusunda cok iyi gidiyordum insallah degismez bugune ozeldir bu. Hafif hafif arada oldu ama bugunku bi degisik. Siz icinizi ferah turun, kimse kimseye benzemiyorSen bunu yazdın ben korktum 4 gün avr aramizda
Ben bugün antibiyotiğe başladım idrar yolu enf icinBen bulanti konusunda cok iyi gidiyordum insallah degismez bugune ozeldir bu. Hafif hafif arada oldu ama bugunku bi degisik. Siz icinizi ferah turun, kimse kimseye benzemiyor
Aaa çok enteresan ve güzel sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah. Her hamilelik bir değil gerçektenMerhaba kızlar dondurulmuş yumurta transferi oldum 5 yıl sonra oğlumun ikizini dogurucam inşallahIlk gebeligimde kanama bulantı iştahsızlık her olumsuz durumu yaşadım. Yemek yiyemediğim için sadece 3.5 kilo aldım gebeligimde. Şuan ise kanama da bulantı da iştahsızlık da yok şükür. Kalp atışını duymak için gittiğimde korkarak gittim hamilelikle ilgili hiçbir belirti olmadığı için. Kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum böyle olunca da
Çok sağol canım çok haklisin işte burayı fazla takip yemek gerekiyor valla bakıyorum mesela herkes doktora gidiyor aslında gitmeme taraftariyim ben en iyisi buraya biraz ara vereyim❤
Toxoplazmoz taşıyıp tasimadigimiza bakıyorlar bağışıklık varmı şuan hastalık varmı flan gebelikte tehlikeli bi hastalık asisiz hayvan dışkısından vs bulasiyo bnm 5.haftada yaptılar tüm testleriNe zaman ve nicin yapiliyor
Bağışıklık varsa şuan yoktur canm için rahat olsun bende bagisiklikta yok geçirmemişim hiç hayret ettim kedinin köpeğin içinde büyüdük hep nasıl kaçırmışım ben bunu uyuz bile kapmıştım bu kalmışBende ıgg pozitif çıktı yani bağışıklığım varmış daha önceden geçirmişim görünüyor ama ıgm yani şuan geçirip geçirmediğime bakılmadı ona da baktırcam sizin bağışık mı çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?