Ne kullanıyorsun canım doktor bana Aksef 500 mg verdiBen bugün antibiyotiğe başladım idrar yolu enf icin
Kizzz sana bisi dicem bende tavukdan tiksindim ama ilk hamileligimdede tavukdan tiksinmistimBende tavuktan tiksindimmelisam sana erkek diyorlar annem uzulme
Auqmentin 1000 vermiş canim valla ağır geldi yarıya kırıp iccem galibaNe kullanıyorsun canım doktor bana Aksef 500 mg verdi
Bak şimdi ilk hamilelik den tersse istekler bence tersi oluyor totem yapalimKizzz sana bisi dicem bende tavukdan tiksindim ama ilk hamileligimdede tavukdan tiksinmistimilki kiz bundada tavuk ve salcali makarna yiyemiorm bakalim ne olcak
Bende gördüm erkekti ama 2 3 yaşlarında bide ayı kostümleri oluyoya kahverengi giymişti bana gülüyodu cok güzel beyaz bi cocuktu eşimde erkek görmüş rüyasında ama rüyalar tersine cıkar diye düşünerek gönlümüzdekinin kız oldugunu belirtmek isterimEşim rüyasında bebemizi gormus gögsume yatırdım bian yüzünü gördüm uyandım o an dio yine kapamis gözünü hemen görmek için ama görmedim diyo nasl duygulandım gözlerim dolu dolu halahiç belli etmiyordu ama ne çok istermiş oda meğer kıyamam rabbim nasip etsin bu kez inşallah bnde kız bebe doğurduğumu gördüm rüyamda bakalm Gülce mi gelcek Ali mi
Senin erkek olsun şanın yürüsün kaynana olBen kızımda bi pastirma bi sucuk yedim offf anlatamam sanaya bence hurafe tamamen sans
Bana ikiside çok uyar valla bayram ederiz ikisindedeBende gördüm erkekti ama 2 3 yaşlarında bide ayı kostümleri oluyoya kahverengi giymişti bana gülüyodu cok güzel beyaz bi cocuktu eşimde erkek görmüş rüyasında ama rüyalar tersine cıkar diye düşünerek gönlümüzdekinin kız oldugunu belirtmek isterim
Tatlım kırma ilacı sen olduğu gbi kullan bazen ilaçlar kırılıp içilince vs. daha zararlı oluyoAuqmentin 1000 vermiş canim valla ağır geldi yarıya kırıp iccem galiba
Hayirlisiyla bi cinsiyetini ogreneydik bizim ruh halleri pek iyi yere gitmiyoBak şimdi ilk hamilelik den tersse istekler bence tersi oluyor totem yapalim
Bencede denk geliyordur.Ben kızımda bi pastirma bi sucuk yedim offf anlatamam sanaya bence hurafe tamamen sans
Bak bu cok dogru ben kizimda tam bir aci eksi duskunuydum simdi caniniz cekmesin die solemiycem ama acili bisi yerdim hergun neredeyse suan kizm deli gibi onu yiyor tam bir aci hastasiBencede denk geliyordur.
Ama biz ne sever yersek hamileyken genelde bebeklerde dogduktan sonra büyüdükçe onları seviyorlar.
Yok yok acı hiç canım çekmiyor bu defaBak bu cok dogru ben kizimda tam bir aci eksi duskunuydum simdi caniniz cekmesin die solemiycem ama acili bisi yerdim hergun neredeyse suan kizm deli gibi onu yiyor tam bir aci hastasi
Senin erkek olsun şanın yürüsün kaynana olama benim kız olsun
Canım kâğıtta diyor kirabilirsinTatlım kırma ilacı sen olduğu gbi kullan bazen ilaçlar kırılıp içilince vs. daha zararlı oluyo
Hayirlisiyla bi cinsiyetini ogreneydik bizim ruh halleri pek iyi yere gitmiyo
Kesinlikle bende hepsinin adını saymisimBencede denk geliyordur.
Ama biz ne sever yersek hamileyken genelde bebeklerde dogduktan sonra büyüdükçe onları seviyorlar.
Kizimda aci yedim tatlidan tiksindim cukulata yiyemezdim asla bunda oyle bi cukulata yiyorum ki 10 gunde 1.5 kilo almisimYok yok acı hiç canım çekmiyor bu defamidem hep ekşi, acı...
Maşallah acı iyidir yaa çocuk ken alışınca mide de buna alıştığı için daha kuvvetli oluyor.
Doktorum diğer hamileligimde çocuğun ne yesin istiyorsan onu ye demişti, ama ben çoğunlukla pilav ve yoğurt yemiştim kızımda aynı bunlar olmazsa yemek yemiyor
Bacim erkek olursa eminim kocalarin bisiler dagitmasindan bize sira gelmezhadi Insallahh oğlum olursa gruba üçgen şerbetli şeyden dağıtcam
Canım kâğıtta diyor kirabilirsin
Kesinlikle bende hepsinin adını saymisim
Sen yinede doktoru dinle tatlm doz az gelirse bu sefer daha uzun süre kullanmak zorunda kalırsın için rahat etmediyse başka doktora görün ona sor 1000lik çok gibi ama doktor dha iyi bilir tabiiCanım kâğıtta diyor kirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?