2021 Nisan Anneleri

Eşim rüyasında bebemizi gormus gögsume yatırdım bian yüzünü gördüm uyandım o an dio yine kapamis gözünü hemen görmek için ama görmedim diyo nasl duygulandım gözlerim dolu dolu hala hiç belli etmiyordu ama ne çok istermiş oda meğer kıyamam rabbim nasip etsin bu kez inşallah bnde kız bebe doğurduğumu gördüm rüyamda bakalm Gülce mi gelcek Ali mi

Kizzz sana bisi dicem bende tavukdan tiksindim ama ilk hamileligimdede tavukdan tiksinmistimilki kiz bundada tavuk ve salcali makarna yiyemiorm bakalim ne olcak
Bak şimdi ilk hamilelik den tersse istekler bence tersi oluyor totem yapalim

Bende gördüm erkekti ama 2 3 yaşlarında bide ayı kostümleri oluyoya kahverengi giymişti bana gülüyodu cok güzel beyaz bi cocuktu eşimde erkek görmüş rüyasında ama rüyalar tersine cıkar diye düşünerek gönlümüzdekinin kız oldugunu belirtmek isterim

Bana ikiside çok uyar valla bayram ederiz ikisindede benm herifin gönlündeki erkek ama zannımca çaktırmiyo da kendince ben anliyom sağlıkla versin gonlundekini herkesin inşallah yaa

Bencede denk geliyordur.
Ama biz ne sever yersek hamileyken genelde bebeklerde dogduktan sonra büyüdükçe onları seviyorlar.
Bak bu cok dogru ben kizimda tam bir aci eksi duskunuydum simdi caniniz cekmesin die solemiycem ama acili bisi yerdim hergun neredeyse suan kizm deli gibi onu yiyor tam bir aci hastasi

Bak bu cok dogru ben kizimda tam bir aci eksi duskunuydum simdi caniniz cekmesin die solemiycem ama acili bisi yerdim hergun neredeyse suan kizm deli gibi onu yiyor tam bir aci hastasi
Yok yok acı hiç canım çekmiyor bu defa midem hep ekşi, acı...
Maşallah acı iyidir yaa çocuk ken alışınca mide de buna alıştığı için daha kuvvetli oluyor.
Doktorum diğer hamileligimde çocuğun ne yesin istiyorsan onu ye demişti, ama ben çoğunlukla pilav ve yoğurt yemiştim kızımda aynı bunlar olmazsa yemek yemiyor

Ben de ufak ufak rahatlamaya başladım. Prilami gece yatmadan 1 tane almaya başladım. Yetiyor gibi. Bir de hafif hafif iştahım artmaya başladı. Sali günü doktorum musaitse gideceğim bakalim

Senin erkek olsun şanın yürüsün kaynana ol ama benim kız olsun
hadi Insallahh oğlum olursa gruba üçgen şerbetli şeyden dağıtcam
Tatlım kırma ilacı sen olduğu gbi kullan bazen ilaçlar kırılıp içilince vs. daha zararlı oluyo
Canım kâğıtta diyor kirabilirsin
Hayirlisiyla bi cinsiyetini ogreneydik bizim ruh halleri pek iyi yere gitmiyo

Bencede denk geliyordur.
Ama biz ne sever yersek hamileyken genelde bebeklerde dogduktan sonra büyüdükçe onları seviyorlar.
Kesinlikle bende hepsinin adını saymisim

Kizimda aci yedim tatlidan tiksindim cukulata yiyemezdim asla bunda oyle bi cukulata yiyorum ki 10 gunde 1.5 kilo almisim normal de ben yemek secerim 46 kiloydum hep hic kilo alamazdm ama hamile kalinca kizimdada bundada ah analik deyip herseyi yiyorum sirf vitaminleri eksik olmasin die

hadi Insallahh oğlum olursa gruba üçgen şerbetli şeyden dağıtcam

Canım kâğıtta diyor kirabilirsin

Kesinlikle bende hepsinin adını saymisim
Bacim erkek olursa eminim kocalarin bisiler dagitmasindan bize sira gelmeznekadar belli etmemeye calissana esimin erkek cocuk istedigine cok eminim

Çatlaklar için doktoru bişey öneren yad akendi bulup alıp kullanan varmı bende kayısı yağı vardı onu sürüyorum arada bide bebe yağı bi krem gördüm ünlüler reklamını yapıyodu alsammı diye düşünüyorum bide alakasız ama bebişler bizi duyuyo artık meryemle yusuf suresi dinletiyorum acıp sağlıklı güzel huylu olması için iyimiş sizinde aklınızda olsun. Bu arada kremide ekledim bilen varmı

Eklentiler

• C03CDB8B-43DE-472C-B400-01FACBD38C90.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…