2021 Nisan Anneleri

Canım benim 1 yıl içinde yapılmış toksoplazmam vardı ve bağışıklığımda vardı o yüzden gerekli görmedi doktor.

Olumsuz seyle okuycaz gorucez kizlar herkes malesef hayat boyle bol dua ile gececk surekli doktora gitmeyin ayda bir gidersek bence hersy daha kolay olacak kalp atsini doktor bir kez dinletti ikinciyi esim istedigi icin dinletti ama gerek yok zararli dedi ultrasona surekli girme ve uzun kalmaman bebegin icin onemli dedi.evet merak ediyrz surekli acaba diorz ama sonlara dogru zaten surekli nst ultrason gorcek kalbimizi ferah tutalim❤

Sen anlıyosun rica etsem bakar mısın.
Kızamıkçık bağışıklığın var asi yapılıyo zaten bize ordan kalma herkeste oluyo yinede bakiolar ama diğerleri yok sende de toxoplazma flan geçirmemişsin minnoslari pek elleme uzaktan sevmeye devam edelim biz suanlik

Kiz mart anneleri kalp dinleme cihazı almis

Benim kedim var iki yıldır var hatta öncedende kedi köpek besledim.Kedimle aynı bardaktan su içmişliğimiz var aynı yatakta uyuduk çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.Bana doktor sadece kedinin tuvaletini eşin temizlesin kumunu dedi.yurtdışında herkesin mutlaka bi kedisi köpeği var evcil hayvanı olmayan görmedim biraz da doktorlar ondan rahat sanırım.Şu an kedime ablam bakıyor buraya getiremedim vize sıkıntısı oldu.Rabbim bu kez nasip etsin inş

Benimde 35 canım dr farklı testler öneriyor sürekli 12 hafta konuşuruz falan diyo senin dr da çok gerekli gibi konuşuyor mu
Benim doktorum başka hiçbir testten bahsetmedi.. Ayrintili zamanında onu isteyecek.. ikili testin kan sonucuna göre belki birşey ister bilmiyorum henüz..Inşallah gerek kalmaz..Yani ultrasonda sıkıntı yoksa ben baska test yaptırma taraftarı değilim açıkçası.

Kiz mart anneleri kalp dinleme cihazı almis
Gordum canim Herkesin kendi fikri ama bana cok abarti geldi ya bak dusuk reski olur baska bi rahatsizligi olur yatmasi gerekir anlarim ama oyleleri varki hayretler icinde okuyorm rabbimin emaneti kimi kimden sakiniyorsun die kiziyorm bazen.Allah herkese sag salim kucagina almayi nasip etsin valla nazlanacak anam bacim yok yakinimda ilk cocgumdada yokdu 9 aylikken camlarimi sildim koltularimn yerini degstrdim hic de bisi olmadi bundada evimin isleri beni beklio cam perde dolap giriscem kiş gelio rabbim neylerse guzel eyler birde acikcasi butcemi dusunmek zorundayim her dakka ozel hastaneye para verirsem bu isin sonu yok dogum du esyalariydi yeterince para vericez dusunmem gereken bi cocugum daha var k soru bankasi kitaplari falan evin giderleri yani herseyi dusunyyr insan eskiler derler ya hastanemi gorduk biz die teyzem tarlada dogurmus meselasimdiki nesil ultrosan altindan kalkmak istemiyor malesef

Canım senin mesleğin ne

Valla sorma ultrason bile zararımı diye düşünürken ben anlamıyorum... biz tek maasiz cocukta okula gidiyor düşünmek zondayim aslında durumum çok şükür iyi ama yinde gitmem cidden düşünmek gerekiyor en azından çocuğun sağlığını... bakalim ne yasicaz hayat ne gösterecek

Ben snle ayni fikirdeyim her kelimene katılıyorum insallah sağ saglimnkucagimiza alırız

Bnde senle aynı fikirde tüm canim benim evim yandı 5 haftalık gebeyim dunyanin işini yaptım ve halada öyle Rabb'im ol derse olur zaten 6 metre kare halılar surkeliyordum camlar feyanslar siliyorum daha 2 gün önce bissuru halı surkeledim mecbur yapmak zorundayım bn yapmazsam kimse yapmaz evde kızım var 21 aylık onuda düşünmem lazım

Aşıliysa zaten skinti olmuyo canm sen pisine bak yine sadece tuvaletiyle ilgilenme yeter

Bende isviçrede yaşıyorum bir kedim var oğlum onunla büyüdü ve çok mutluyum evde bir hayvan olduguna. Banada doktorum tuvaletine karışma dedi zaten bizimkide kardesi doğduğundan beridir dışarı çıkıyor tuvalete. Hamile olduğumu hissedip gelip karnıma kafasını patikerini koydukça ve özel bir hırıltı gibi sesleri varya o sesi çıkardıkça oğlum acayip hareketlenip karnımın içinde tepki veriyordu resmen bakalım ikincisinde daha hiç yapmadı kedim öyle bişi.

Bende tavuktan tiksindim melisam sana erkek diyorlar annem uzulme

Eklentiler

• Screenshot_20200920-141111_Chrome.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 64
Sağol canım evet çok heyecanlı.Ekim ayında bizim grupta cinsiyetler havada ucusacak zaten Allah'ın izniyle..Bundan sonra hepimiz daha eğlenceli şeyler konuşacağız.
Ayyy inşaallah
Heyyy maşallah size yapın tabi ama kendinizide düşünün biraz kızlar. Elbette bir risk yoksa bebeklere bir şey olmaz ama sizinde dinlenmeye ihtiyacınız var yavaş yavaş sakin sakin yapın ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…