- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
İnşallah çok sağolÇok geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah..
Gözün aydın darısı başımıza inşallah. Ay ne güzel artık izleyebiliyoruz o minnak hareketlerini falanBugun doktor kontrolum cok iyi gecti. Bebeklerimiz cok iyi. Biri inanilmaz hareketli gobek atiyordu resmen. Bir tanesinin rahatini bozunca o da hareketlendi. Cok guzeller minnaciklar. Hemen dogsunlar istiyor insan. Cinsiyetle ilgili de az cok belli sanirim ama soylemedi. 16. Haftada soyluyor. Cinsiyet icin 5 hafta daha beklemeye devam
Amin Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Huzurlu hamilelik donemi nasip etsin insallahGözün aydın darısı başımıza inşallah. Ay ne güzel artık izleyebiliyoruz o minnak hareketlerini falan
Doğru galibaBuyuk sehir var buyuk sehircik varistanbul ankara metropol olduklari icin geri kaln heryer kasaba
Sizin yorumları okudum da Ne çok benim gibi. Aşırı gaz şişkinlik bende de var.Bel ve kasik agrilarin olabilir demisti. Insan hep suphe duyuyor neden diye ama dayanilmayacak bir agri olmadigi surece sorun olmuyor galiba. Ve tabi eslik eden kanama olmadigi surece. Yine de iciniz rahat etmezse doktorunuza danisin.
Bnmde haftaya cumartesi geçmek bilmiyo günlerMerhaba kızlarne güzel bebeğini gören mutlu olan arkadaşlarımız olmuş darısı başıma Haftaya pazartesi inşallah kontrolümüz. Ben miskin miskin yatmaya devam ediyorum kızım sağolsun rahat vermiyor ama eşim haftasonları iyiki evde bisey farkettim göbek deliğimin olduğu yer kalp gibi atıyor ya sizde de var mı hamilelikten mi bu acaba yada hep oyleydi de ben mi yeni farkettim
Kumandayı koydum üstüne hatta yanlış mı görüyorum diye baya atıyor tik tik neyse normalmişBnmde haftaya cumartesi geçmek bilmiyo günlero atışlar normal canm hamilelikten öncede vardır farketmemissindir
Negüzel canım gözün aydın sağlıkla hayırla gelsinler inşaallahBugun doktor kontrolum cok iyi gecti. Bebeklerimiz cok iyi. Biri inanilmaz hareketli gobek atiyordu resmen. Bir tanesinin rahatini bozunca o da hareketlendi. Cok guzeller minnaciklar. Hemen dogsunlar istiyor insan. Cinsiyetle ilgili de az cok belli sanirim ama soylemedi. 16. Haftada soyluyor. Cinsiyet icin 5 hafta daha beklemeye devam
Cok cok ufalmis yok sayiyoruz artik dedi. Keseler kocaman o minnacik kalmis. Cogu ilaci biraktim ama dusuk onleyiciler dozu azalarak bir sure daha devam edecek. Darisi basinizaNegüzel canım gözün aydın sağlıkla hayırla gelsinler inşaallahkanamayla ilgili bişey dedimi geçmiş mi progestana devam edecekmiymissin?
O normal canim kalo atışın gobek deliginde hissediliyor hatta gobek dusmesini onla anlasiliyorMerhaba kızlarne güzel bebeğini gören mutlu olan arkadaşlarımız olmuş darısı başıma Haftaya pazartesi inşallah kontrolümüz. Ben miskin miskin yatmaya devam ediyorum kızım sağolsun rahat vermiyor ama eşim haftasonları iyiki evde bisey farkettim göbek deliğimin olduğu yer kalp gibi atıyor ya sizde de var mı hamilelikten mi bu acaba yada hep oyleydi de ben mi yeni farkettim
Benim kalp atışı masallah zaten taşikardim varO normal canim kalo atışın gobek deliginde hissediliyor hatta gobek dusmesini onla anlasiliyor
Yaşıt sayılırız benim de 39 :) ikili test sonuçları yüksek riskli çıkabilir yaştan dolayı, canımızı sıkmayalım :)38 bitiyor canım..Yaşım çok ta genç değil :)
Bilmiyorum hic duydunuz mu cevrenizde gobekgim kaydi kacti duşyu derler basima cok geldigi icin biliyorum gobek deliginde o kalo atisini hissetmediginiz zaman gobek kaymiş oluyor ac karnina ovalayip cekip yerine geri getiriliyor kaydiginida mide bulantisindan karin agrisindan su içseniz bile agri yapan ve baya baya gri yapar oyle analsiliyor boyle bisiBenim kalp atışı masallah zaten taşikardim vargöbek düşmesi derken ? Onu anlayamadım
Benim de çok başıma gelir..herkes bilmez, hayattan soğuturBilmiyorum hic duydunuz mu cevrenizde gobekgim kaydi kacti duşyu derler basima cok geldigi icin biliyorum gobek deliginde o kalo atisini hissetmediginiz zaman gobek kaymiş oluyor ac karnina ovalayip cekip yerine geri getiriliyor kaydiginida mide bulantisindan karin agrisindan su içseniz bile agri yapan ve baya baya gri yapar oyle analsiliyor boyle bisi
Tamam şimdi oldu bir an aklıma gelmedi yani hamilelikle bağdaştırmaya çalıştımBilmiyorum hic duydunuz mu cevrenizde gobekgim kaydi kacti duşyu derler basima cok geldigi icin biliyorum gobek deliginde o kalo atisini hissetmediginiz zaman gobek kaymiş oluyor ac karnina ovalayip cekip yerine geri getiriliyor kaydiginida mide bulantisindan karin agrisindan su içseniz bile agri yapan ve baya baya gri yapar oyle analsiliyor boyle bisi
Kuzum sen hastaneye gidecektin nasıl geçti bakalımIsim arayışına mi geçtik hadi arayalim
bebeğin kalbi su an saniyede 110-160 arasi atıyor. bizimkilerse 80 civari. yani karninda gordugun bebek olsa tik tik degil tiktiktiktik olmasi lazim :)Kumandayı koydum üstüne hatta yanlış mı görüyorum diye baya atıyor tik tik neyse normalmişbende haftaya cumartesi gidecektim ama doktorum izinliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?