- 29 Şubat 2012
- 10.715
- 19.801
- 598
10+0 dan selamun aleykum10.haftadan gunaydin
Bu hafta cok enerjik her sey cok guzel gecsin insallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10+0 dan selamun aleykum10.haftadan gunaydin
Bu hafta cok enerjik her sey cok guzel gecsin insallah
![]()

Aleyküm selam❤❤ sen 11 e adim atiyosun üst devrem oluyon10+0 dan selamun aleykum![]()
GünaydınGunaydin. Nasilsiniz bugun, bulantilar falan daha sakindir insallah.
Haha aynenAleyküm selam❤❤ sen 11 e adim atiyosun üst devrem oluyon![]()
MasallahHaha aynendur bakalim hangisi abla abi olcak
ben bugün elhamdülillah iyiyim yarın kontrole gidicem sonunda
![]()
Yok bebeğim normal doğum ohh tarihde bellisaglicakla gelsinler insallahMasallahsenin sezeryansa yine sen onde olursn benim nisanin 10 ile 15 i arasi alinacak dedi doktr
ilki sezeryan oldugu icin erken alincakmis
Insallah canimYok bebeğim normal doğum ohh tarihde bellisaglicakla gelsinler insallah❤
Yakin zmanda kontrolun varmi senin artik cinsiyet belli olmaya baslar sankiGünaydın kızlar, Selin geliyor galiba![]()
Bende boyatmama taraftarıyım hamilelik boyunca nasıl olursa artıkYok bebeğim normal doğum ohh tarihde bellisaglicakla gelsinler insallah❤
Yoook doktorum bir ay sonraya randevu verdi 13 ekim kontrol.. ikili test yaptırmayı düşünüyorum cinsiyeti öğreneyim diye sonra vazgeçtim. Bir iki hafta bekleyip başka bir doktora giderim belki sadece öğrenmek içinYakin zmanda kontrolun varmi senin artik cinsiyet belli olmaya baslar sanki![]()
Yoook doktorum bir ay sonraya randevu verdi 13 ekim kontrol.. ikili test yaptırmayı düşünüyorum cinsiyeti öğreneyim diye sonra vazgeçtim. Bir iki hafta bekleyip başka bir doktora giderim belki sadece öğrenmek için![]()
Bosver iyi yapmissin2 hafta sonra daha net belli olur cinsiyetYoook doktorum bir ay sonraya randevu verdi 13 ekim kontrol.. ikili test yaptırmayı düşünüyorum cinsiyeti öğreneyim diye sonra vazgeçtim. Bir iki hafta bekleyip başka bir doktora giderim belki sadece öğrenmek için![]()
Çıkan sonuç bir şeyi değiştirmeyecek. Ayrıntılı ultrasonu yaptıracağım her hangi bir olumsuzluk durumunda erken müdahale için.Neden ikili test yapmıyorsun canim
Evet iki haftaya kocaman olurlar artık. En son 5 cmdiBosver iyi yapmissin2 hafta sonra daha net belli olur cinsiyet
Iyi diyelim iyi olalım devam aynı bebeğimiz ic8n herşey çok şükür napalim. Sizde durumlar nasılGunaydin. Nasilsiniz bugun, bulantilar falan daha sakindir insallah.
Oyymaşallah ona annesiKızlar doktordan cıktım ense kalınlıgı iyi burun kemiği iyi ikili yaptırdım cuma cıkıyo sonuç. Ölçüm yapmakta zorlandı doktor seninki fazla hareketli diyo☺